Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat

Am vazut si eu clipul asta dar nu m-am dumirit care este principiul de functionare.Este un fel de M-point,adica se vede punctul complet cand arma este aliniata pe tinta?Sau Este doar asemanator cu aparatele de ochire cu fibra optica?

• Membru
Publicat

E simplu, e un tub care are la un capat un punct luminat, prolabil cu ajutorul unei fibre ce conduce lumina captata din exterior. Cand tubul e aliniat cu traiectoria dorita, automat si cu pistolul, punctul se vede.

Si eu sunt curios cat de bun e sistemul asta.

• Membru
Publicat

Totusi tactic nu cred ca e mai bun decat sistemul clasic. Daca intra acolo praf, nisip, namol, scame, etc?

• Displace 1
Publicat (modificat)

Arma se întreţine periodic. Dacă intră praf acolo înseamnă că a intrat deja şi în alte orificii mai mari cum ar fi ţeava. Dar, totuşi nici eu nu sunt convins de utilitatea tactică. Adică nu sunt convins că merită investiţia deşi pare interesant.

Modificat de 3duard
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Nu e vorba de intretinere, e vorba ca poate te tavalesti prin namol sau orice mizerie, si intra ceva acolo, sau pur si simplu intra o scama, ceva, apoi trebuie sa tragi cu pistolul. Ma refer la tragerea la distanta, ca aproape poti sa tragi si fara aparate de ochire.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cred ca mult mai practic ar fi ca punctele din sistemul de ochire sa fie fosforescente. S-ar evita dimensiunea mare a dispozitivului!

Publicat

Cine stie unde pot gasi lanterna tactica pentru Glock care se monteaza pe incarcator nu pe pistol?

• 6 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Sistemul este foarte cool! Am tras cu el si chiar este rapid,nu mai trebuie sa te chinui sa aliniezi aparatele de ochire. Mie imi place .

Modificat de bluebird28

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.