Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

reddog

Recommended Posts

Sunt multe site-uri ce comercializeaza accesorii Glock.

Acesta e unul dintre ele: http://www.glockmeister.com/

As vrea sa-mi iau cate ceva de pe aici,asta este un exemplu:

bcig4.jpg

Este foarte util deoarece in acel spatiu se poate aduna mizerie si acest mic accesoriu ii imbunatateste si estetica.

Ar mai fi aceste casti si acesti ochelari:

glockearmuffs.jpg

mirrorglasses.jpg

Ce parere aveti?

Poate aveti si voi alte site-uri,asa mai facem schimb de pareri.

Multumesc!

• Upvote 4

reddog înainte de ainiţia un topic nou nu ar fi rău dacă ai verifica dacă nu cumva a mai fost iniţiat unul identic care tratează aceeaşi temă.

Şi cred că mai sunt şi altele. În plus nu este chiar indicat să indici atâtea site-uri pentru că se poate interpreta că faci reclamă şi poţi fi banat. Este mult mai indicat să discutăm aici pe forum problemele pe care doreşti să le ridici. Astfel şi ceilalţi membri pot beneficia de informaţiile de care dispui sau de eventuala experienţă pe care o ai într-un anumit domeniu.

Am considerat util un topic dedicat doar accesoriilor Glock.

Reclama nu fac,nu am ajuns actionar la magazinele de arme din USA...

Piata de arme este in crestere si la noi iar oferta este mica deocamdata,fie ca vorbim de magazine de arme si accesorii sau de poligoane de tragere.

• Upvote 3

• Moderator

Se poate comanda de pe site-ul respectiv?

In general, americanii nu trimit produse in Romania. :(

Le-am trimis un mail si au spus ca acum se muta,vor onora comenzile incepand cu data de 09.01.2012

Am mentionat ca sunt din Romania,daca nu trimiteau aici cred ca imi spuneau.

Oricum,astea nu sunt componente ale armei ce intra sub incidenta legii armelor si munitiilor,deci nu vad de ce nu ar trimite.

• Upvote 2

vreau si eu o chestie din aceea care acopera lacasul respectiv.

@reddog, eu am cont pe paypal, daca e nevoie.

Sa detaliez un pic: acel mic accesoriu poate fi gasit in mai multe dimensiuni si cu design diferit.

La o cautare pe Google " Glock plug" puteti vedea diferite modele.

Se gasesc pe multe site-uri,incepand de la ebay.com si amazon.com pana la site-uri de profil ce vand arme.

Cei ce vor sa comande sa citeasca bine instructiunile deoarece unele se potrivesc doar la Glock gen3,altele doar la gen4 si doar la anumite modele.

Pentru a iesi mai ieftin posesorii de Glock pot face o comanda impreuna.

Cand voi comanda pot lua unul si pentru tine si vedem apoi cum ti-l trimit.

• Upvote 2

am cautat si eu pe ebay, dar nu am gasit nici un vanzator care sa trimita in romania acest accesoriu. intradevar mare atentie pentru ca unele sunt doar pentru glock gen 4 variantele standard si compact, nu si la subcompact, altele sunt pentru alte generatii.

eu raman interesat de acest accesoriu si il vreau.

• Member

si eu sunt pentru cand va hotarati spuneti-mi si mie va rog......de asemenea ma intereseaza si alte lucruri de pe site....daca plasati o comanda anuntati-ma

Ok,ar fi bine sa ne organizam.

Am spus si mai sus ca este bine daca se face o comanda comuna,asa ar fi mai avantajos pentru toti.

Un "Glock plug" este undeva intre 6-9$ si tariful coletului este undeva la 20-25$.

Deci nu e avantajos sa comanzi individual,ar ajunge acel accesoriu (daca se comanda doar unul) undeva la 30$

Daca luam 2o-30 bucati iesim mult mai ieftin.

Pot comanda eu,cine vrea acel accesoriu(sau altceva) poate spune aici.

Saptamana viitoare merg in poligon la IPJ Constanta si ii voi intreba si pe politistii de acolo daca sunt interesati (in special echipa domnului cms sef Moraru)

Edited by reddog
  • Upvote 1

am mai gasit si eu un site din sua care comercializeaza diferite accesorii de pistoale printre care si capacelul acela pentru glock.

m-am uitat totusi mai bine si am vazut ca cel din linkul lui @reddog arata mai bine.

acesta este site-ul : http://www.rockyourglock.com/custom/glockplugs/JP-5PC16.htm

le-am dat un mail si mi-au spus ca transportul in romania costa 6 usd pentru acel capacel.

de asemenea am mai gasit un site: http://www.zahal.org/ , care are multe accesorii glock. nu stiu daca trimit in romania.

pentru capacelul de la glock o sa merg pe varianta lui @reddog, daca se hotareste sa faca un group-buy.

ideal ar fi sa comande el, dupa care sa ne impartim pe orase si sa trimita el la cate un reprezentant al orasului respectiv, care sa le imparta mai departe, pentru a scadea si costurile si sa nu trimita @reddog foarte multe colete prin tara pentru fiecare.

reddog, daca te hotarasti, vreau si eu cateva produse, capacul pt modelul 34, casti, ochelari, etc. sal

Salutare!

Luni merg la poligonul DIAS Constanta si ii intreb si pe politistii de acolo daca vor.

Deja ne-am strans cativa,este bine.

Mie imi place si modelul asta dar este doar pentru gen 1,2 si 3.

http://www.ebay.com/itm/SUNSET-INSERT-PLUG-G-22-23-24-31-32-35-GLOCK-NIB-/270892684957?pt=BI_Security_Fire_Protection&hash=item3f1276569d

Oricum,mai caut si la final cand ne hotaram,centralizam toate optiunile si comandam.

Si eu ma bag pentru o bucată care să se potrivească la un 17 gen4. Si o pereche de casti.

Il vazusem si pe asta dar e doar pentru Glock17.

Eu de exemplu am 19.

Nu-i bai,ne vom pune de acord dar daca facem o comanda colectiva trebuie sa luam de pe acelasi site.

E bine ca sunt tot mai multi posesori de Glock sunt interesati de aceste accesorii,tocmai asta era ideea topicului.

Gusturile difera ce-mi place mie poate nu-i place altuia dar discutand si facand schimb de pareri nu poate fi decat un lucru pozitiv.

Unii(sau cu prietenii lor) isi pot comanda singuri ce le place.

Eu oricum vreau sa comand,am citit toate postarile si ii voi contacta in momentul in care voi face comanda.

Credeti-ma ca am citit toate marile forumuri din USA ale posesorilor de Glock,nu de alta dar cand fac un lucru imi place sa fiu informat.

Toate cele bune!

Forza DINAMO!

Hai ROMANIA!

JOS basescu!

Pe dl Agripa l-a intrebat cineva daca poate aduce astfel de chestii si la ce pret?

Eu cred ca maine il voi suna daca nu cumva e cineva aici care deja a facut-o.

Edited by anila

Nu stiu daca l-a intrebat cineva pe domnul Popescu dar eu chiar m-am gandit la asta.

Am facut un schimb de mesaje cu livu si i-am scris urmatorul mesaj(poate confirma si dumnealui daca nu ma credeti):

"Sent 13 January 2012 - 12:31 AM

Salutare!

E bine sa existe cat mai multe oferte,asa oamenii au de unde alege.

Vazusem si acest model dar imi place mai mult cel de la Glockmeister,dar unora poate le place acest model,gusturile nu se discuta.

In idea asta am si initiat acest topic,intotdeauna este bine sa existe mai multe pareri.

Dupa cum spuneam si in topic,saptamana viitoare merg in poligonul DIAS Constanta si ii voi intreba si pe cei de acolo daca sunt interesati.

Pe mine ma mira totusi ca cei de la Glock Romania nu aduc si accesorii,ar fi o buna afacere pentru ei si ar multumi si posesorii(din ce in ce mai multi) de pistoale Glock.

Toate cele bune!"

Domnul Agripa Popescu-reprezentanta Glock Romania-aduce pistoale si piese originale Glock dar ar putea aduce si accesorii aftermarket,ar fi o buna afacere pentru dumnealui si pentru noi.

Si cei din USA(vezi primul link) fac acelasi lucru si nu cred ca e vreo problema.

Adevarul este ca piata pistoalelor din USA e mult mai mare(se pare ca Pistoalele Glock detin peste 50% din piata) in Europa e mai slaba miscarea din pacate.

Era bine daca gaseam in Europa astfel de accesorii,nu se mai platea vama,transportul costa mai putin etc..