Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat

La mine a ajuns, avizul momentan, maine merg sa ridic coletul. :D

Multumesc reddog!

ps: la urmatoarea comanda, daca va mai fi cazul, pe mine ma treci sigur cu arcul.

Publicat

@vid313

Esti mai aproape,suntem vecini.

Oricum cred ca maine ajung si in celelalte localitati,cine se grabeste poate merge la posta sa intrebe.

si eu sunt interesat de acel arc,sa vedem cum facem,poate gasim oferte si prin Europa.

Ar fi mai avantajos asa pentru ca nu se mai plateste tva si eventual vama.

Mentionez ca la acest colet s-a platit si vama(se plateste la coletele cu valoare peste 150 euro) pe langa tva.

Vama a fost 4,7 % in functie de incadrarea produselor,asta n-o stiam.(veti vedea calculul in chitanta de la vama)

Din cauza asta e bine sa fii informat.

Una peste alta e bine,am facut un calcul cu ce am de primit plus valoarea produselor mele+plus dopurile ramase pe care cred ca le voi vinde si iese bine(+ sau minus cateva zeci de lei)

@bolund,nu e nevoie,s-a compensat de la ceilalti pentru ca am stabilit 10 lei transportul de fiecare.

Publicat

Salutare.

Azi am ridicat dopurile de la Posta. La prima vedere am fost putin dezamagit. Seamana atat de mult cu un dop de sticla incat colegul care a luat si el cu mine a zis ca se putea face si din pluta.

Cand am ajuns acasa, dupa ce am curatat arma, intrucat azi am tras cu ea la poligon, l-am montat.

Vine super frumos. Daca initial am avut o urma de regret acum pot spune cu certitudine ca daca as avea de ales inca o data intre a lua si a nu lua, as opta tot pentru prima varianta.

Multumesc Reddog.

P.S. am incercat sa platesc 84 lei in loc de 82 dar postarita de la ghiseu a zis ca nu poate primi mai mult decat era trecut pt. ca nu-i da voie calculatorul.

Publicat (modificat)

Totusi, la ce foloseste efectiv dopul ala? Inchide orificiul prevazut pentru cheie? Sau ?

Modificat de arcan
Publicat

Maine dimineata o sa ridic si eu coletul, o sa revin cu amanunte, stima

Publicat

Inchide spatiul gol din spatele incarcatorului. Estetic este, util este. Nu mai intra praful. Acel spatiu este destul de greu de curatat. De acum nu mai e nevoie, atat de des cel putin.

Publicat

@anila

Sa stii ca aceeasi senzatie am avut si eu initial.

E altceva cand il montezi insa.

Pana la urma e un mic accesoriu si tine de gustul fiecaruia,personal nu-mi placea pistolul cu gaura aia acolo.

Publicat (modificat)

Asa e. Nici mie nu mi-a placut gaura aia. Parca era neterminat. Acum are alt aspect. Mersi inca o data reddog.

Modificat de anila
Publicat

@anila

Multumirile i se cuvin firmei Glockmeister, eu am fost doar intermediarul.

Sunt multe modelede astfel de dopuri,unele sunt chiar mai inalte(ajung la inaltimea incarcatorului,era modelul ala in care incapea un cartus-imi placea si ala dar era pentru generatia 3) dar modelul luat de noi avea referinte bune,inclusiv pe site-urile politistilor din state.

Probabil suntem primii din Romania ce avem acest accesoriu.

Evident ca pistolul functioneaza si fara dopul asta dar cine are microbul armelor,masinilor etc mereu parca vrea sa-si personalizeze "minunea"... :)

• Apreciez 2
Publicat

Azi am ridicat si eu coletul...ce sa mai...foarte multumit de toate produsele! Daca mai ai cumva un dop, il iau eu! Te salut

Publicat

Ma bucur ca a ajuns cu bine coletul.

L-am ambalat si eu cum m-am priceput,am incercat sa protejez cat mai bine castile.

Iti pot trimite un dop.L-ai convins si pe arcan sa-si ia? :)

Vorbeste cu arcan daca vrea sa-i trimit si dopul lui cristm.imi trimisese mesaj ca il vrea dar pusesem deja coletul vostru.

Sper ca au ajuns si celelalte colete.

Publicat

Eu inca astept. Maine sa vad daca vine avizul, dc. nu ma duc pe la posta.

Publicat

Hmmm,e straniu,au ajuns coletele in Alba si Covasna si in Bucuresti inca nu...

O fi Bucurestiul cel mai mare oras al tarii dar chiar asa greu se misca lucrurile acolo?

Nici livu nu a dat niciun semn.

Cu Marius am vorbit,e o mica problema dar cred ca se rezolva.

Publicat

A ajuns si la mine coletul...mersi mult reddog. Cand ajungi la Oradea fac cinste! mersi mult B)

Publicat

@arcan

Azi i-am trimis coletul lui bolund.

Deci a ajuns si la Oradea,a mai ramas Bucurestiul si Ploiestiul.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Gata, a sosit si la Bucuresti(ora 15). Am fost la posta pt. ca nu-mi venise avizul si plicul era acolo, cred ca luni ajungea avizul.

Se potriveste ca o manusa dopul in locasul lui.

Multumesc mult Reddog!!!

Modificat de steff33
  • Membru
Publicat

Multumesc reddog a ajuns si la mine l-am ridicat astazi !

Stima !

Publicat

Am ridicat si eu coletul vineri, dupa ce am fost in fiecare zi la posta incepand de marti.

Se pare ca la bucuresti coletele au ajuns ultimele.

Dopul vine perfect, parca a intregit corpul pistolului.

In toc a intrat mai greu pistolul prima data, dar fiind piele se mai lasa.

Revin cu poze si detalii pe topicul meu, momentan, sunt pe varianta mobila.

Multumesc @reddog.

Publicat

Asadar au ajuns cam toate.

Ar mai fi Marius si Catalin dar cred ca se rezolva si la ei,daca nu chiar l-au luat deja.

deathless,lasa-mi adresa si il trimit marti,maine sunt de serviciu.

Pretul e acelasi,56 lei,transport inclus.

Asadar au ajuns cam toate.

Ar mai fi Marius si Catalin dar cred ca se rezolva si la ei,daca nu chiar l-au luat deja.

deathless,lasa-mi adresa si il trimit marti,maine sunt de serviciu.

Pretul e acelasi,56 lei,transport inclus.

• Moderator
Publicat

reddog

Cred ca marti ajung sa ridic coletul de la posta, acum nu sunt in Bucuresti.

Publicat

Am ridicat si "dopurile", merci fain RedDog! Cand vei veni vreodata pe Transalpina, dau 10 beri si un gratar! Pa pa

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.