Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat

Buna, ma bucur ca a ajuns coletul, dar am niste nelamuriri RedDog: eu mi-am calculat comanda si am iesit la 108 dolari.

Daca te uiti la postul cu nr 57 din 3 februarie cand am facut comanda, am precizat ca vreau numai un "dop" nicidecum doua!

Deci comanda mea cuprinde un grip, o sapca, un cutit, o pereche casti, o pereche ochelari si doua Tactical Patch. Plus ca imi trimiti si castile lui Arkan. Te rog sa faci si tu un calcul pentru produsele mele cu tot cu vama si transport si sa-l afisezi aici sa ma lamuresc si eu.

http://www.glockmeister.com/Glockmeister-Grip-Plug-for-Full-Size-Compact-Gen-4-GLOCKS/productinfo/BCIG4/ -1 bucata = 7 $

http://www.glockmeister.com/Glockmeister-Tactical-Patch/productinfo/GMPATCH/ - 2 bucati = 12 $

http://www.glockmeister.com/Uvex-Tomcat-Shooting-Glasses-Mirror-Lens/productinfo/S2453/ - 1 bucata = 15 $

http://www.glockmeister.com/GLOCK-Imprinted-Hearing-Protectors/productinfo/EARMUFF/ - 1 bucata = 32 $

http://www.glockmeister.com/GLOCK-Survival-Knife-Black/productinfo/G17581/ - 1 bucata = 30 $

http://www.glockmeister.com/TEAM-GLOCK-Shooting-Squad-Black-Cap/productinfo/TGHS/ - 1 bucata = 12 $

Cu stima!

Publicat

@bolund

Pentru 108 $ calculasem si eu.

108$*3.34ron(cota leu/dolar) =360.72ron+14.33ron(transportul din state,in jur de 4 dolari de fiecare-55$:13) =375.05ron *1.24(vama)=465.05ron+10ron(transport Posta Romana)=475ron

Publicat

Propun sa platim fiecare inca 2 lei ca sa acoperim si diferenta de la 1680 la 1702.

Adica:

reddog-267

livu-164

vid313-58

marinikkk-137

Marius-58

Catalin-58

anila-84

steff-58

bolund-477

cristian20-191

arcan-48(ii trimit in coletul lui bolund)

cristm-58

libertycafe-58

Eu sunt de acord cu propunerea lui anila.

Publicat

Salutare!

Peste putin timp plec sa iau coletul(la vama programul e 11-17) apoi va trimit coletele.

A aparut o mica neantelegere,arcan vroia de fapt casti nu dopul ala pentru patul pistolului Glock.

A fost vina mea si i le voi trimite pe ale mele deoarece am comandat doar trei bucati,pentru mine,bolund si cristian20.

cristian20 nu a dat niciun semn dar mai astept,daca nu da niciun semn le voi opri eu.

arcan are asadar castile alea de 32$ (calculul ar fi 32$*3.34=106.88+14.33=121.21*1.24=150ron)

I le trimit in pachetul lui bolund.asa a vrut.

Din toata lista nu au confirmat cristian20,cristm si libertycafe.

Publicat

Va salut!

Acum am ajuns acasa si nu pot sta mult pentru ca trebuie sa plec la serviciu,sunt in tura de noapte.

Am trimis coletele,a fost o intreaga aventura,am stat la posta de la 12 la 17.... :)

Sunt de completat formulare plus ca trebuia sa fiu foarte atent sa nu gresesc.

In fine,ca prima impresie eu sunt foarte incantat de dopurile pentru Glock,arata chiar mai bine decat in poza si vin foarte bine in acel locas.

Maine ii trimit si lui libertycafe.

• Apreciez 1
Publicat

am trecut si eu pe la posta azi sa ridic un colet extern, dar ziceai ca este revolutie acolo si am renuntat.

asteptam cu nerabdare coletele.

Publicat

Se plateste la ridicarea coletului, si apoi banii ajung la Reddog.

Ramburs.

Publicat

Te rog sa-mi zici suma exacta ca sa stiu cati bani sa scot de pe card, cu stima.

Te rog sa-mi zici suma exacta ca sa stiu cati bani sa scot de pe card, cu stima.

Publicat

Am calculat si eu: am 64$ (dop,casti,ochelari,rucsac) *3.34*1.24=265.

Am calculat si pentru ceilalti colegi de forum dupa acelasi algoritm si a iesit cam asa:

reddog-265

livu-162

vid313-56

marinikkk-135

Marius-56

Catalin-56

anila-82

steff-56

bolund-475

cristian20-189

arcan-46(ii trimit in coletul lui bolund)

cristm-56

libertycafe-56

Total-1680

Asadar comanda a fost de 411$*3.34=1372*1.24(vama)=1702

A iesit bine,ma asteptam la mai rau... :)

Cred ca am calculat corect,sunt anti-cifre,dupa cum spuneam... :)

Mentionez ca am comandat doua dopuri in plus,pe alea nu le-am calculat dar se contabilizeaza in contul meu.

Acum sper ca toti cei ce au comandat sa le primeasca si sa fim toti multumiti.

Toate cele bune din Constanta!

Uite aici cat are fiecare de platit

Publicat

@bolund

475ron+150ron(castile lui arcan)=625ron

Poate ma insel dar parca simt ca esti suarat sau nemultumit.

E o suma mare dar ai avut si comanda cea mai mare,poti recalcula.

Am trimis in fiecare pachet copia de pe comanda venita in pachet,chitanta de la vama si intructiunile de montare a acelui dop de la Glock(e simplu de montat dar a venit cu instructiuni si am considerat ca e bine sa avem toti cate o copie)

Ma crezi sau nu,chiar as fi mahnit daca ai fi nemultumit.

Doar ce am venit acasa dupa tura de noapte,dorm cateva ore,merg sa-i pun pachetul lui libertycafe si revin cu niste precizari.

PS:Am trimis coletele cu preturile postate de mine,nu am adaugat nimic in plus.

Publicat

Te rog sa stai linistit, nu sunt suparat deloc, nu e vorba de suma mare, dar trebuia sa stiu cati bani sa scot deoarece aici la tara nu am ATM. Pricepi acum? O zi faina sa ai. Stima

Publicat

Buna seara!

Gata,am trimis si pachetul lui libertycafe.

In doua-trei zile ar trebui sa ajunga.

Trimiterea a costat intre 7 si 9 lei,in functie de greutate si valoare.

Exceptie a facut coletul lui bolund fiind mai voluminos(21lei) dar s-a compensat de la ceilalti,media fiind undeva la 10 lei.

Cred ca l-am ambalat bine pentru a proteja continutul,avand in vedere ca acele casti sunt mai fragile.

Astept si parerea voastra despre acel accesoriu Glock,mie imi place.

Un mic amanunt poate face uneori diferenta,chiar ma gandeam de ce cei de la Glock nu au acoperit acel locas,sincer mie imi pare neterminat pistolul cu gaura aia neacoperita.

Publicat

Pai sa-mi dai un nr de cont unde sa virez cei 21 de lei daca nu i-ai adaugat la ramburs, cu stima

Publicat

Buna seara!

Gata,am trimis si pachetul lui libertycafe.

In doua-trei zile ar trebui sa ajunga.

Trimiterea a costat intre 7 si 9 lei,in functie de greutate si valoare.

Exceptie a facut coletul lui bolund fiind mai voluminos(21lei) dar s-a compensat de la ceilalti,media fiind undeva la 10 lei.

Cred ca l-am ambalat bine pentru a proteja continutul,avand in vedere ca acele casti sunt mai fragile.

Astept si parerea voastra despre acel accesoriu Glock,mie imi place.

Un mic amanunt poate face uneori diferenta,chiar ma gandeam de ce cei de la Glock nu au acoperit acel locas,sincer mie imi pare neterminat pistolul cu gaura aia neacoperita.

Bine, ei au gandit-o ca sa-i poti atasa pat sau alte accesorii acolo. Si ca sa mai dai un ban in plus pe dop... :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.