Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat

Nu are nici o vina Reddog privind timpul de sosire al coletului.Nu depinde de el.

Si cand vine, toata lumea o sa fie fericita.

Publicat

Nu cred ca e cineva pe aici atat de nebun sa-l considere vinovat pe Reddog de timpul care il petrec produsele pe drum.

Abia astept mesajul lui in care ne anunta ca au ajuns, chiar daca nu am facut o comanda prea consistenta.

Publicat

asteptam, nu dam in reddog decat cu bere cand o sa ne intalnim si o sa ne cunoastem.

• Apreciez 1
Publicat

Grea e asteptarea. Sunt deja 12 zile. Sper sa ajunga. Reddog, nu exista cumva vreun tracking pe colet sa poti urmari locatia unde se afla, asa ca la curerii rapizi din tara, cum ar fi Cargus?

Publicat

Salutare si scuze de intarziere.

Am fost foarte ocupat,nu mi-am reparat nici laptopul(am mai intrat de pe telefon dar nu ma pot loga)

Ok,incep prin a spune ca au fost ceva probleme cu aceasta comanda deoarece nu aveau un produs pe stoc,e vorba de arcul pentru Glock.

Eu si vid313 am comandat acest produs.

Comanda a fost expediata pe data de 15.02.2012 deoarece s-au miscat foarte greu.

Cei ce au comandat pe net stiu ca in momentul in care ti se expediaza comanda trebuie sa primesti un mail de confirmare sau sa iti apara in contul de pe siteul respectiv "comanda expediata".

Cum nu am primit un asemenea mail le-am scris si au spus ca nu au acel arc pe stoc.

Le-am spus sa trimita coletul fara acele arcuri.

Apoi mi-au spus ca nu am selectat optiunea de transport dar acolo era doar o singura optiune(probabil au o problema la site,nu sunt chiar novice in ale net-ului,as fi vazut daca era)

In fine,intr-un final mi-au scazut 34 $(valoarea celor doua arcuri) din cei 389 de dolari si au adaugat transportul 55$.

Cu mailurile astea ne-am intins pe cateva zile deoarece eu le scriam azi si ei raspundeau maine si tot asa...

Credeam ca americanii sunt mai operativi dar se vede ce mica e lumea... :)

Straniu a fost ca initial am platit 389$ si ulterior mi-au tras din card diferenta pana la 411$ fara acceptul meu.

389,26$-34$(arcurile)=355,26$+55,75$=411,01$

Lui vid313 i-am trimis mailurile primite de la Glockmeister pentru ca el m-a contactat pe mail in legatura cu adresa.

Daca aveti vreun coleg politist din Constanta ma poate insoti la vama cand vine coletul pentru a vedea valoarea acestuia,am spus ca voi fi transparent.

Sau daca vreti va pot trimite pe mail factura si mailurile primite de la Glockmeister,poate unii sunt mai suspiciosi.

Sper ca toti ce au comandat sa fie seriosi,am primit doar cateva confirmari cu adresele,nu vreau sa raman eu cu toate produsele astea,comanda e undeva la 1400 ron,e o suma totusi si eu sunt un simplu bugetar ca si dumneavoastra.

Ii multumesc lui Eduard pentru stickerele cu politisti.ro trimise.

Va anunt cand vine coletul.

Toate cele bune!

Publicat (modificat)

Pai eu propun ca diferenta dintre totalul pieselor si totalul facturii sa fie impartita in mod egal.Adica cei 55 USD sa se imparta la cati suntem.

Am facut si eu o camanda in state acum un an si nici la mine nu au fost mai seriosi...iar eu am comandat niste bijuterii penibile , gen manuta aia cu snur rosu din Cabbalah...

Modificat de arcan
Publicat (modificat)

Salutare si scuze de intarziere.

...........................

Credeam ca americanii sunt mai operativi dar se vede ce mica e lumea...

................................

Cine spune ca aia de ti-au scris sunt americani? Dupa cum te-au tratat cred ca erau romani. :naughty:

Sunt de acord cu arcan.

Modificat de anila
Publicat

pai ramane sa vedem cat e si vama, adunam cu transportul din state si impartim la cati suntem, la care adunam transportul de la @reddog catre fiecare dintre noi.

• Apreciez 1
Publicat

Salutare!

In sfarsit vesti bune,azi am primit avizul de la posta.

Luni merg sa-l iau si voi pune si coletele(le voi pune chiar acolo ca sa nu mai pierd timp)

Va redau mai jos un mesaj primit de la anila privind modul de calcul:

"14 $ (2 buc dop) x 3.34 lei (valoarea dolarului rezultata din 1300/389,26) + 11.22 lei (24% vama) + 10 lei (transportul) = 67.98 lei

55 (transportul) / 13 (transportul) = 4.23 $ x 3.34 lei = 14.13 lei"

Mi se pare corect modul de calcul cu mentiunea ca cei de la vama calculeaza la valoarea totala a coletului inclusiv transportul,deci ei iau vama pentru suma de 411$

In fine,eu nu sunt negativist din fire dar cred ca voi pune bani de la mine la comanda asta...:))

Spun ca fac si eu un gest fata de colegii de forum si cu asta basta...:)

Va rog sa-mi trimiteti pana luni calculele facute pentru a trimite coletele.

Toate cele bune!

PS:Fiecare isi calculeaza vama in functie de valoarea comenzii.

• Moderator
Publicat

Posteaza lista si in dreptul fiecaruia treci cat are de plata, astfel incat la final suma sa corespunda. :)

Suntem oameni seriosi si refuz sa cred ca dintre cei care au comandat, vor exista persoane care sa nu-si achite produsele.

Publicat

mi-am calculat costul comenzii mele:

7usd(capacel)+ 25usd(toc pistol) = 32 usd x 3,34=107 lei + 14,33lei(transport din state) = 122lei x 1,24 tva=152 lei + 10 (transport intern) = 162 lei ( pe alocuri am rotunjit )

iti trimit si pm cu datele mele.

Publicat

Ok livu,am primit mesaju.

Poate se ofera cineva sa calculeze pentru toti,eu sunt foarte ocupat in perioada asta,intru de pe telefon,ceea ce ma face sa ma misc mai greu si sunt si anti-cifre....:)

Lista cu comanda e mai sus(doar arcurile Glock comandate de mine si vid313 nu au fost trimise)

@anila

Puteti sa-mi spuneti cum vreti sa le trimit(le pot trimite si post restant la un oficiu postal si imi trimiteti banii ulterior pe contul meu de card)

Nu stiam ca se poate trimite asa,nu prea am trimis colete dar livu vrea sa-i trimit asa coletul si pare o idee buna,mai ales ca poate unii colegi de forum poate nu vor sa-si dea adresa,eu sunt la urma urmei un strain.

Banii ii puteti trimite ulterior,am incredere.

• Apreciez 1
Publicat

Intreaba la un curier rapid. S-ar putea ca la mai multe colete trimise sa obtii un discount. Trimiti cu plata ramburs. Cand ajung coletele noi le platim iar apoi banii se intorc la tine. Plata transportului o vom suporta noi, beneficiarii.

Publicat

Calculul pentru mine: [ 7 $ (1 buc dop) x 3.34 lei (valoarea dolarului) + 14.13 lei (transportul) ] x 1,24 (24% vama) + 10 lei (transportul PR) = 56.52 lei

• Membru
Publicat (modificat)

[25,5 $ (2 buc dop+ handall grip) x 3.34 lei +14,13 (transport state)] x 1.24 (vama) +10 lei transport posta romana = 135 lei rotunjit

reddog daca am gresit ceva la calcul rog sa ma corectezi. Iti voi trimite datele mele prin pm. sa imi confirmi de primire.

Modificat de marinikkk
Publicat

Am calculat si eu: am 64$ (dop,casti,ochelari,rucsac) *3.34*1.24=265.

Am calculat si pentru ceilalti colegi de forum dupa acelasi algoritm si a iesit cam asa:

reddog-265

livu-162

vid313-56

marinikkk-135

Marius-56

Catalin-56

anila-82

steff-56

bolund-475

cristian20-189

arcan-46(ii trimit in coletul lui bolund)

cristm-56

libertycafe-56

Total-1680

Asadar comanda a fost de 411$*3.34=1372*1.24(vama)=1702

A iesit bine,ma asteptam la mai rau... :)

Cred ca am calculat corect,sunt anti-cifre,dupa cum spuneam...:)

Mentionez ca am comandat doua dopuri in plus,pe alea nu le-am calculat dar se contabilizeaza in contul meu.

Acum sper ca toti cei ce au comandat sa le primeasca si sa fim toti multumiti.

Toate cele bune din Constanta!

Publicat

Propun sa platim fiecare inca 2 lei ca sa acoperim si diferenta de la 1680 la 1702.

Adica:

reddog-267

livu-164

vid313-58

marinikkk-137

Marius-58

Catalin-58

anila-84

steff-58

bolund-477

cristian20-191

arcan-48(ii trimit in coletul lui bolund)

cristm-58

libertycafe-58

• Apreciez 1
Publicat

@anila

Eu oricum raman cu alea doua dopuri si daca le vand recuperez banii.

Eu nu vreau nimic in plus,important e sa fim toti multumiti.

Mai sunt cativa colegi de forum ce nu mi-au trimis mesaj cu adresa unde vor sa primeasca pachetul.

Sper ca o vor face,nu vreau sa-mi fac depozit de accesorii acasa...:)

Coletele le pun joi si voi atasa si o copie a comenzii de la Glockmeister si chitanta de la vama.

Scuze,luni vroiam sa spun,scriu de pe telefon.

In varianta pentru mobil nu poti corecta textul.

Publicat

@arcan

Alea de 7$ pentru Glock.

in engleza ii zice "grip plug" nu stiu care e traducerea corecta dar arata ca un dop.

Mama lui de dop,e practic o bucata de plastic si costa 50 ron...:)

Noi nu om fi in stare sa facem din astea in tara asta?

Am comandat 17,cu doua in plus,sa fie de rezerva.

Cu ocazia asta poate mai vrea cineva sa cumpere.

Pretul e acelasi:56ron.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.