Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat

Salutare si scuze de intarziere!

Zilele astea am alergat deoarece am masina in service si mi s-a stricat si laptopul,maine sper sa rezolv cu ambele.

Acum sunt la un internet-cafe,am mai intrat de pe telefon si am vazut ca mai sunt postari si am vrut sa scriu ceva ca sa nu ma dati disparut... :)

In sfarsit am fost sunat de cei de la criminalistica,maine voi merge pentru inscrierea in baza de date IBIS.

@anila,ai intuit corect,vreau sa impartim costurile in mod echitabil,nu as accepta sa fiu exceptat.

De fapt voi fi foarte transparent,voi posta copia de pe comanda,copie dupa extrasul de cont al cardului cu care am facut plata si documentele de la vama.

Am vazut ca la o comanda de peste 250$ transportul este gratuit,sa vedem daca e valabil si pentru comenzile internationale.

Acum centralizez si incerc sa trimit comanda.

Publicat

reddog-1buc+casti+ochelari+rucsac+arc 0-4-3

livu-1buc=holster

vid313-1buc+arc 0-4-3

marinikkk-2buc + Handall Glock Gun Grip

Marius-1buc

Catalin-1buc

anila-2buc

steff33-1buc

bolund-1buc+casti+ochelari+sapca+cutit+2 GMPATCH

cristian20-1buc+casti

arcan-1buc

cristm-1buc

libertycafe-1buc

Am comandat 2 dopuri dim alea de rezerva,poate mai vrea cineva.

Am platit doar comanda,transportul fiind gratuit deoarece depaseste 250$ ca valoare.

Mai jos este comanda,am pus puncte in locul adresei din motive lesne de inteles.

Maine voi posta si extrasul de cont al cardului,si eu sunt curios cati ron mi-a tras din cont.

In felul asta vedem si rata de schimb leu-dolar.

• Thank you for your order.
    Your web confirmation number is 3428222.

Billing Address Ion Andrei

Str....... NR...., BL..., Sc.., AP....

Constanta, ....... Romania

reddog.constanta@yahoo.com Shipping Address Same as Billing

Qty Description Total 3 GLOCK Imprinted Hearing Protectors.

Item: EARMUFF Price: $32.00 $96.00 1 Handall Glock Gun Grip

Item: HANDALL Price: $11.50 $11.50 1 Glock Back Pack

Item: TGBP Price: $20.00 $20.00 1 TEAM GLOCK Shooting Squad Black Cap

Item: TGHS Price: $12.00 $12.00 1 GLOCK Survival Knife - Black

Item: G17581 Price: $30.00 $30.00 2 Uvex Tomcat Shooting Glasses - Mirror Lens

Mirror Lens

Item: S2453 Price: $15.00 $30.00 17 Glockmeister Grip Plug for Full Size & Compact Gen 4 GLOCKS

Item: BCIG4 Price: $7.00 $119.00 1 Galco Waistband Inside the Pant Holster for GLOCK 19/23/32

Right Hand for GLOCK 19/23/32

Item: WB226 WB226 Price: $24.76 $24.76 2 Glockmeister Tactical Patch

Item: GMPATCH Price: $6.00 $12.00 2 Recoil Assembly G19 Gen 4

Item: G8703 Price: $17.00 $34.00 Subtotal: $389.26 (National,State and Local taxes) Tax: $0.00 (FEDERAL EXPRESS - PRIORITY OVERNIGHT SERVICE) Shipping: $0.00 TOTAL: $389.26

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

am citit mai cu atentie postul tau si cred ca la mine in loc de "livu-1buc=holster", trebuia scris "livu- 1 buc+holster".

ideea e ca vreau si eu un "dop" din rezerva daca nu mi-ai comandat.

multumesc.

Modificat de livu
Publicat

Esti trecut in lista.

Am postat lista mai sus,nu am omis pe nimeni,am verificat de mai multe ori,mai ceva ca ziaristii... :)

Eu ies,intru mai tarziu. daca nu ne auzim maine.

Toate cele bune!

Publicat

initial am citit repede si am vazut =, si am dedus ca ai mi-ai comandat doar holsterul, dar ulterior mi-am dat seama uitandu-ma pe tastatura ca = si + sunt pe aceeasi tasta.

o sa-ti trimit adresa de livrare pe privat, sa ne spui si contul in care sa iti trimitem banii.

Publicat

Liviule , poate ni le trimite ramburs. Oricum sunt foarte multumit si apreciez efortul depus de RedDog.

• Membru
Publicat

reddog cum iti e mai usor sa trimiti la fiecare in parte? sau de exemplu trimiti in bucuresti la un baiat si luam de acolo ?

Publicat (modificat)

reddog cum iti e mai usor sa trimiti la fiecare in parte? sau de exemplu trimiti in bucuresti la un baiat si luam de acolo ?

Cred ca mai usor ar fi sa trimita in Brasov. Sau poate in Bacau. Sau in Craiova. Sau mai bine sa trimita el de unde e.

Nu toti suntem din Bucuresti @marinikkk.

Modificat de anila
  • Membru
Publicat (modificat)

@anila ma refeream la o comanda colectiva si am dat exemplul Bucurestiul ........dupa cum am mentionat "de exemplu poti trimite la un baiat din Bucuresti".......desigur nu am fost exact in exprimare si am lasat loc de interpretare dar totusi nu trebuia sa o spui cu rautate......btw nici eu nu sunt din Bucuresti sa sti....ma gandeam doar ca a facut un efort de a comanda pentru noi si vroiam sa`l simplific munca cu o idee de impartire colectiva :)

Modificat de marinikkk
Publicat

Nu era rautate.

Ceea ce a facut este de apreciat. Sunt sigur ca va si duce pana la capat lucrul de care s-a apucat. Sper ca noi, beneficiarii gestului sau colegial si altruist sa fim seriosi si sa ne facem partea, adica sa-i platim produsele.

Cred ca cea mai simpla metoda pentru el ar fi sa puna pachetele pentru fiecare individ. Suntem 12 persoane in afara de el. poate pregati pachetele acasa si le poate trimite odata pe toate.

Publicat

@marinikkk Daca sunt mai multi dintr-un oras pot trimite un singur colet.

@livu Era + acolo,am gresit la tastare.

@vid313 Am primit mailul dar imi trebuie si un nume,coletele le trimit ramburs.

Daca vreti vi le pot trimite si pe aresa inspectoratelor dar banuiesc ca tot trebuie nume si prenume pentru ridicarea coletului.

De la banca mi-au spus ca extrasul de cont vine o data pe luna dar a zis ca zilele urmatoare vor incerca sa intre online si sa dea un print screen.

Oricum,voi merge si eu acum la bancomat si poate imi da acel bon gen extras de cont.

De la banca mi-au spus ca suma asta in lei e undeva in jurul a 1300 ron.

Nu am timp sa fac calcule acum,nu sunt acasa,nu mi-am reparat laptopul( masina in schimba,da :) dar daca impartim 1300 ron la 389.26 dolari aflam cat este un dolar.

Ar mai fi transportul(pana in 10 ron si vama( din cate stiu e 24%,deci in jur de 100$).

Fiecare putem calcula cat ii revine de plata.

Important e sa iasa totalul. :)

Publicat (modificat)

Deci, fiecare ne calculam suma de plata dupa formula:

a x b + c + d = x

unde:

a - pretul produselor afisat pe site

b - 3.34 = valoarea unui dolar, adica 1300/389.26

c - 24% (vama)

d - 10 lei (transportul)

x - suma totala de plata

sau:

a x b x c + d = x

unde a,b,d si x raman neschimbate iar c inseamna 1.24 (24% vama)

Cam asa vine, nu?

Modificat de anila
Publicat

Mi-am facut si eu calculul, undeva pe la 350 de roni. Astept cu nerabdare coletul, adresa ti-am trimis-o, daca sunt neclaritati, te astept in PM RedDog. Stima

Publicat (modificat)

Eu am avut colete trimise vineri noaptea (fusul nostru orar) din hong kong, au ajuns duminica noaptea pe otopeni, luni dimineata la 7 m-au sunat pentru vama, iar coletul l-am primit marti seara la ora 22.00.

ultimul colet din state pe 14.01 l-am platit, pe 18 a fost pus la posta, si pe 26 am primit eu avizul acasa.

de obicei coletele din state au venit mai repede decat cele din asia, daca au venit cu transport normal.

mi-am facut si un calcul: 133 lei, fara sa includ transportul.

Modificat de livu
Publicat

Dupa cum vedeti, azi este a 9-a zi de la lansarea comenzii.

Adevarul cred ca este undeva intre estimarea mea si experientele voastre cu pachete primite in 5 zile.

Ar fi bine sa ajunga cat mai curand.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.