Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu am terminat SAPVLC in 2011 dar am fost incadrati in mai 2012.Pot sa particip la sesiunea de admitere la academie FR in acest an?

• Membru
Publicat

Nu, nu poţi, şi eu sunt în aceeaşi situaţie.

Dacă te-ar fi interesat un pic admiterea la F.R. ai fi văzut mai sus condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti.

Publicat

de examenele la ff ce stiti?

o sa fie la fel ca la zi?

aveti ceva materiale utile?

• Membru
Publicat

Cu siguranta subiectele pentru FR vor fi aceleasi ca la forma de invatamant ZI.Asa a fost si pana acum.Personal nu sunt de acord cu asta.Cei care vin din campul muncii nu pot fi pusi pe acelasi nivel de pregatire teoretica( gramatica, istorie, lb.straina) cu absolventii de liceu.Nici absolventii Academiei de Politie nu vin mai pregatiti pentru munca de politie decat agentii cu 4-5-8 ani vechime.

• Apreciez 2
Publicat

ai dreptate,si nu vad rostul de ce dam si noi la FR examen din gramatica,limba straina si istorie.normal vad sa dam din legislatie, ca am sustinut o data aceste examene cand am intrat in politie

• Membru
Publicat (modificat)

Academia de Politie decide singura cum isi selecteaza viitorii studenti. Daca ea considera ca are nevoie de oameni care stiu o lb straina, istoria romanilor si gramatica, in locul celor care stiu 2-3 legi "pe de rost", asa procedeaza. Metodologia si-o intocmesc singuri.

am sustinut o data aceste examene cand am intrat in politie

Sunt 2 examene diferite, tematica diferita, o materie in plus, etc, etc.

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am intrebat pe cei de la MRU din cadrul IPJ si mi-au spus ca vor fi intr-adevar 18 locuri insa nu le-au venit si precizarile referitoare la concurs. Mi-au spus sa mai asteptam ca in jurul lunii aprilie-mai se vor face inscrierile. Tematica/bibliografia pt FR este ca a celor de la ZI. Se da examen o data cu acestia. Istorie, o lb. straina si gramatica lb. romane cate 30 intrebari fiecare materie, cu un singur raspuns corect din 4 raspunsuri(a,b,c,d). Se da test psihologic la nivelul fiecarui IPJ care selectioneaza, si nu se mai dau probe sportive si vizita medicala la Academie. Bafta tuturor!!!

P.S. Vreau sa completez faptul ca cei de la DGMRU din cadrul IGPR nu s-au sinchisit sa imi dea vreun raspuns. Totusi mai astept...

• Apreciez 1
Publicat

Se fac anul acesta inscrieri la academie pentru forma de invatamant frecventa redusa?

• Displace 3
Publicat

Nu, nu poţi, şi eu sunt în aceeaşi situaţie.

Dacă te-ar fi interesat un pic admiterea la F.R. ai fi văzut mai sus condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti.

Intrebam deoarece am vorbit cu un coleg care va sustine examenul in aceasta vara la FR, iar el a fost cel care mi-a zis ca anul acesta se cer minim 2 ani de experienta.Daca am fi fost incadrati la timp, ne incadram si noi in acest criteriu.

Publicat

Cine ma poate ajuta cu manuale, materiale la romana, istorie si franceza?

Publicat (modificat)

Si eu m-am hotarat desi am 13 ani vechime si 33 impliniti....wtf de ce sa-mi para rau ca nu am incercat.Cat despre manuale, astept un pusti de la academie sa-mi aduca pe cele de istorie care am inteles ca sunt mai multe, sa le trag la xerox si are si ceva de gramatica.Mai am sa ma interesez pentru franceza si ceva teste mai recente.Cine are materiale si surse bune si concrete sa posteze sau sa dea pm.

Modificat de danezu
Publicat

Cand intri in posesia lor , anunta-ma ca le vreau si eu...

Publicat

Astazi am fost la D.G.P.M.B, - SMRU si am intrebat cu privire la examenul de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza - Frecventa Redusa, raspunsul fiind ca pana in prezent nu s-au aprobat respectivele locuri de catre Minister si nu se cunoaste cand si daca acest lucru va fi facut.

Publicat

mersi apocalipse de informatiile utile.

Sa speram ca intradevar vor aproba locurile la ff (avand in vedere ca se zvonesc noi reorganizari)

cine are materiale pe istorie dati un semn, va rog

all the best to all!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

pana la urma stie cineva cand se da psihologicul? am anul acesta bacul si ma pregatesc intens pt admitere, doar ca nu gasesc niciunde informatii despre dosar, data la care se da testul psihologic.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

După ce vei merge să te înscrii,vei fi anunțată telefonic de către cei de la resurse umane data examenului psihologic.

Publicat

Pentru limba romana puteti incerca "Sinteze de limba romana" de Theodor Hristea. Este o editie din 1984 ,dar pe mine m-a ajutat foarte mult. Se gaseste in anticariate.

Publicat

Nu ar fi bine sa schimbati topicul? Aici se discuta despre admitere la frecventa redusa, unde se pot inscrie la examen numai agenti de politie.

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.