Jump to content
POLITISTI.ro

Examen Academia de Politie - frecventa redusa


maradin30

Recommended Posts

Aceste lucruri se vor sti odata ce conditiile si locurile admiterii pentru anul 2012 vor fi afisate pe site-ul Academiei. Acest lucru, in mod normal, ar trebui sa fie in luna Martie, insa anul trecut asta s-a intamplat in Mai. Sa speram ca lucrurile vor reveni la normal si toate conditiile vor fi cunoscute cat mai devreme.

Edited by Mister17
Link to comment

Nu va mai exista FF pentru ca noul statut al politistului ce a intrat in vigoare pricizeaza ca tre sa faci academia lor la zi. Desi legea invatamantului universitar permite aceasta forma de invatamant cei din sindicat sunt chiori si nu dom'le trebuie facuta la zi. Sa o mai faca dracu...

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
  • Member

Chiar m-as bucura sa se dea probe sportive si medicale si pentru academie FR sau pentru varianta care este prevazuta in proiectul acela de schimbare a statutului politistului, deoarece ar scadea mult concurenta.

  • Upvote 1
Link to comment

Nu a intrat inca in vigoare noul statut al politistului dar asta vor sa faca si anume sa poti termina Academia doar la zi.

Am un coleg care a lucrat 5 ani de zile ca agent de politie la frontiera si anul asta a sustinut admiterea, nefiind locuri la frecventa redusa, si a intrat tot la frontiera.

Asta este o alternativa pentru cei care inca se mai incadreaza in limita de varsta si pot sacrifica inca 3 ani de stat pe bancile scolii.

Edited by Dau
Link to comment
  • Active member

si la zi...trebuie sa dau probe sportive si medicale?

Cei de la FF n-au dat probe eliminatorii (psihologic, medical si sport) atunci cand am intrat eu. Cred ca intre timp nu s-au schimbat lucrurile.

Link to comment
  • 1 month later...

conditia este de 3 ani. cei din promotia de agenti din 2009 ar trebui sa aiba dreptul la admitere pentru ca daca nu erau amanati 5 cinci luni se incadrau in acesti 3 ani.problema este daca se vor mai scoate locuri la FF! totusi cunoaste cineva ce se intampla cu noul statut? a intrat in vigoare, urmeaza sau nu mai intra??

Link to comment
  • Member

Mai este valabila conditia sa ai calificativ FB in ultimii 2 ani? pentru ca eu si majoritatea colegilor am fost evaluati cu calificativul B motivatia sefului fiind cea pe care cred ca am auzit-o cu totii, respectiv ca B este noul FB.

Link to comment

am sunat si eu azi la academie si nu a raspuns nimeni de la FR, iar doamna care mi-a facut legatura mi-a confirmat ca astazi nu a raspuns nimeni toata ziua, asa ca nu stiu de unde aveti voi informatiile ca se scot locuri la academie anul acesta pentru ca nici ei nu stiu, vom trai si vom vedea...sper cat mai repede :D

Link to comment
  • Member

Ciprtih seful tau este un dobitoc.

Stie si el ca am aceasta parere despre el si din aceasta cauza nu ma suporta. De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor sau de sprijin pentru activitatea profesionala am apelat la seful direct al sefului meu de birou.

Am fost la ipj la MRU si am primit raspunsuri in scarba si am fost descurajat sa particip la examenul pentru Academia FR si din pacate din cauza calificativului cu care am fost apreciat , "B", s-ar parea ca nici nu voi putea sa particip.

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.