maradin30 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Cine stie daca anul acesta se fac inscieri la academia de politie, cursuri frecventa redusa? Link to comment
Mister17 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 (edited) Aceste lucruri se vor sti odata ce conditiile si locurile admiterii pentru anul 2012 vor fi afisate pe site-ul Academiei. Acest lucru, in mod normal, ar trebui sa fie in luna Martie, insa anul trecut asta s-a intamplat in Mai. Sa speram ca lucrurile vor reveni la normal si toate conditiile vor fi cunoscute cat mai devreme. Edited January 5, 2012 by Mister17 Link to comment
Mateuta Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Nu va mai exista FF pentru ca noul statut al politistului ce a intrat in vigoare pricizeaza ca tre sa faci academia lor la zi. Desi legea invatamantului universitar permite aceasta forma de invatamant cei din sindicat sunt chiori si nu dom'le trebuie facuta la zi. Sa o mai faca dracu... 1 3 Link to comment
Moderator Marius Posted January 5, 2012 Moderator Share Posted January 5, 2012 jeffo de unde stii ca a intrat in vigoare acel proiect? L-ai gasit publicat in Monitorul Oficial? Link to comment
Mateuta Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Nu pe 1 ianuarie trebuia sa intre? Link to comment
Moderator Marius Posted January 5, 2012 Moderator Share Posted January 5, 2012 Poti verifica aici: Monitorul Oficial, dar nu cred ca vei gasi. Din ce stiu, e inca in stadiu de proiect. Link to comment
maradin30 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 si la zi...trebuie sa dau probe sportive si medicale? Link to comment
Member ciprith Posted January 5, 2012 Member Share Posted January 5, 2012 Chiar m-as bucura sa se dea probe sportive si medicale si pentru academie FR sau pentru varianta care este prevazuta in proiectul acela de schimbare a statutului politistului, deoarece ar scadea mult concurenta. 1 Link to comment
Dau Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 (edited) Nu a intrat inca in vigoare noul statut al politistului dar asta vor sa faca si anume sa poti termina Academia doar la zi. Am un coleg care a lucrat 5 ani de zile ca agent de politie la frontiera si anul asta a sustinut admiterea, nefiind locuri la frecventa redusa, si a intrat tot la frontiera. Asta este o alternativa pentru cei care inca se mai incadreaza in limita de varsta si pot sacrifica inca 3 ani de stat pe bancile scolii. Edited January 5, 2012 by Dau Link to comment
Active member Ben Posted January 5, 2012 Active member Share Posted January 5, 2012 si la zi...trebuie sa dau probe sportive si medicale? Cei de la FF n-au dat probe eliminatorii (psihologic, medical si sport) atunci cand am intrat eu. Cred ca intre timp nu s-au schimbat lucrurile. Link to comment
Mateuta Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Stiam doar ca se da psihologic. Fara sport si medical 1 Link to comment
Member Paul90 Posted January 5, 2012 Member Share Posted January 5, 2012 Aşa a fost şi la mine în 2009. Psihologic doar. Link to comment
cataandreea Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 stie cineva daca pot da la academie fr anul acesta avand in vedere ca am terminat sapvlc in decembrie 2009? multumesc anticipat pt raspunsuri! Link to comment
Elvis Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) Trebuie sa ai vechime 4 sau 5 ani ,nu stiu sigur si calificative de FB. Edited February 7, 2012 by Elvis Link to comment
Member Paul90 Posted February 7, 2012 Member Share Posted February 7, 2012 Ultima dată când s-a dat, a fost necesară condiţia de 3 ani. Link to comment
MihaiTMR Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 conditia este de 3 ani. cei din promotia de agenti din 2009 ar trebui sa aiba dreptul la admitere pentru ca daca nu erau amanati 5 cinci luni se incadrau in acesti 3 ani.problema este daca se vor mai scoate locuri la FF! totusi cunoaste cineva ce se intampla cu noul statut? a intrat in vigoare, urmeaza sau nu mai intra?? Link to comment
cataandreea Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 am sunat la academie si mi-au spus ca se vor scoate locuri la fr.spor la invatat Link to comment
Member ciprith Posted February 9, 2012 Member Share Posted February 9, 2012 Mai este valabila conditia sa ai calificativ FB in ultimii 2 ani? pentru ca eu si majoritatea colegilor am fost evaluati cu calificativul B motivatia sefului fiind cea pe care cred ca am auzit-o cu totii, respectiv ca B este noul FB. Link to comment
zzeus23 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 am sunat si eu azi la academie si nu a raspuns nimeni de la FR, iar doamna care mi-a facut legatura mi-a confirmat ca astazi nu a raspuns nimeni toata ziua, asa ca nu stiu de unde aveti voi informatiile ca se scot locuri la academie anul acesta pentru ca nici ei nu stiu, vom trai si vom vedea...sper cat mai repede Link to comment
Elvis Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ciprtih seful tau este un dobitoc. Link to comment
Member erasmus Posted February 9, 2012 Member Share Posted February 9, 2012 Nu se mai scoate niciun loc la FR pana nu se reglementeaza situatia noului statut. Link to comment
zzeus23 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 de unde stii tu stelistman...poate se scot Link to comment
Member ciprith Posted February 10, 2012 Member Share Posted February 10, 2012 Ciprtih seful tau este un dobitoc. Stie si el ca am aceasta parere despre el si din aceasta cauza nu ma suporta. De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor sau de sprijin pentru activitatea profesionala am apelat la seful direct al sefului meu de birou. Am fost la ipj la MRU si am primit raspunsuri in scarba si am fost descurajat sa particip la examenul pentru Academia FR si din pacate din cauza calificativului cu care am fost apreciat , "B", s-ar parea ca nici nu voi putea sa particip. Link to comment
MihaiTMR Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Eu am sunat ieri la academie si mi-au spus ca nu se scot in 2012 locuri la FF! Ma intreb cine i-a zis lui cataandreea ca vor fi locuri?? Link to comment
Recommended Posts