Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La frontiera (FR) sunt 12 candidați pe un loc.

Si sunt 3 locuri in total. Urez succes tuturor candidaților. :-)

• Membru
Publicat

Am auzit dintr-o sursă de încredere că la FR au fost eliminate probele sportive.

• Membru
Publicat

Ma bucur ca ţi se pare amuzant, eu m-am gândit să informez şi pe această cale colegii, poate nu toţi au acces la Intrapol sau stau cu ochii zilnic acolo. De două zile zici, a? Cred ca Duminică. nu-i aşa? 

Publicat

Daca fac asa ceva, e clar totul, lasa cale libera tuturor "nepotilor" . Probele sportive erau cel mai greu de "manarit".

• Apreciez 1
Publicat

Avem un ministru de 2 lei si niste secretari de stat din MAI cu o valoare mai mica de 1 leu! Este inadmisibil ce se intampla anul asta la Academia de Politie la FR! Astazi am aflat, dupa ce bineinteles s-au incheiat inscrierile, ca la FR nu se mai sustin probele sportive. Este o lipsa de respect pentru toate cadrele din politie care aveau intentia sa se inscrie la FR astfel ca dupa ce au descurajat pe multi sa nu se inscrie ca sunt probe sportive, vizita medicala-contravizita medicala, sa se revina si sa se modifice conditiile de admitere. Este o bataie de joc de nedescris!

• Membru
Publicat

Examen organizat de niste amatori.Un ordin interpretat aiurea, si niste tractoristi interpretau corect ordinul.Au introdus probe sportive (dati-i drumu` la pregatire), dupa cateva zile le-au modificat( nu mai faceti tractiuni, aruncati mingea medicinala) acum le-au scos iar.Unde dracu s-a mai vazut atat harababura?Acum , conditiile sunt in proportie de 80% aceleasi ca pana in 2010.Cu exceptia probei medicale si a varstei.Care e propblema daca ramanea varsta de 42 de ani?Unde este castigul pt.minister limita de varsta de 35 de ani?

Publicat

La ce te referi cand spui ca au ramas aceleasi, in proportie de 80%? Pe mine ma intereseaza daca a ramas conditia sa nu fi absolvit facultate la buget. Stii ceva?

• Membru
Publicat

Ma intreb daca greselile acestea si harababura se intamplau la nivelul unui lucrator de rand, oare cum ar fi stat situatia? Ar fi dat cu subsemnatul? Astia pot sa se joace cum vrea ... lor.

Parerea mea este sa nu va resemnati, va fi si la anul inca o sansa cand lucrurile se vor aseza din nou de la sine. Priviti anul acesta ca pe o pregatire pt la anul.

• Membru
Publicat

Pt.Nely completez - si sa nu fi absolvit anterior o alta facultate pe lucuri bugetate.

Ben, tu crezi intr-o indreptare a lucrurilor pentru anul viitor?Pe ce te bazezi?Daca exista vointa puteau face asta chiar de anul asta.Intai sa nu fi inventat conditiile astea.Sau dupa ce au fost aprobate si s-au confruntat cu valuri de sesizari sa fi reparat greseala.Sa fi revenit la conditiile din trecut cand examenele s-au desfasurat normal.Dupa atatea modificari, cel putin una pe saptamana,ma indoiesc de intentia lor de a readuce conditiile la normal.

Publicat (modificat)

Am aceeasi parere cu a lui vostro: nimeni nu stie daca la anul se vor mai aloca locuri de la buget pt. FR la Academie. Nesimtirea cea mai mare este ca au aprobat un regulament care a fost modificat de 3 ori si ... culmea... spre sfarsitul lui mai cand mai era putin pana la examen. Aia de la cadre (MRU) erau innebuniti ca nu aveau timp sa faca publicitate, sa posteze conditiile, nr. de locuri, sa anunte subunitatile. Nu inteleg de ce s-a modificat? Nu puteau sa faca de la inceput un regulament si ala sa se respecte fara alte modificari? Dar acum, degeaba ne mai suparam, e tarziu si nu se mai poate face nimic! Am trimis o petitie la DGMRU din MAI in care am cerut sa mi se explice si mie de ce era nevoie de modificarile astea care au survenit la sfarsitul lunii mai si modificate si rasmodificate.... si pana acum nu am primit nici un raspuns! Concomitent cu petitia catre DGMRU din MAI am trimis o petitie similara si la IGPR! Cei de la IGPR mi-au comunicat faptul ca nu Domniile Lor se ocupa cu stabilirea conditiilor de recrutare a personalului din MAI si ma sfatuieste sa ma adresez DGMRU din cadrul MAI. E o bataie de joc!

Modificat de apocalipse
Publicat

Sau tot schimbat conditiile pentru a se incadra cine trebuie. Pe multi ne-au descurajat probele sportive.

Stati sa vedeti la probele scrise cum o sa fie. O sa ia cine trebuie!

Inca un exemplu de lipsa de respect fata de agentii de politie. "Reforma" MAI! Felicitari, domnule ministru!

• Membru
Publicat

Daca-i asa, ce-i drept avem tot dreptul sa credem poate fi o frauda la mijloc avand in vedere modificarile repetate si intreaga debandada creata, atunci sa vina DNA-ul!

Publicat

Si eu am trimis o petitie la DGMRU, am insistat asupra faptului ca nu trebuia sa fim supusi nici controlului medical ,psihologic etc.....daca tot au scos probele sportive pe motiv ca suntem testati periodic. Am atins si subiectul cu taxele, aberant!!! Nu am primit niciun raspuns pana acum ,ceea ce ma duce cu gandul ca toate modificarile au fost facute in interesul/ avantajul unora. Toateaceste modificari pe ultima suta de metri, ori e incompetenta, ori e reavointa. Pur si simp,lu isi bat joc de oamenii care vor mai mult in aceasta meserie.

• Membru
Publicat (modificat)

Ce au realizat "expertii" din DGMRU anul asta se incadreaza la "Cum NU se organizeaza un examen de admitere".Bravo baieti, va jucati cu nervii cu rabdarea si cu destinele oamenilor.Incompetenta voastra a doborat recordurile.

Modificat de stelistman
Publicat

aveti noutati ? cati sunt pe loc,modificari ale conditiilor, programului etc?

• Membru
Publicat

Dupa terminarea examenului de anul asta ar trebui un asalt asupra celor in masura sa repare tot ce au stricat anul asta si pana la sfarsitul anului sa stim ce avem de facut pt.anul viitor.Dar...cam de doi bani speranta.....

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Este cineva care s-a inscris azi?Intresant, 17/loc la FR si doar 3/loc la ZI.

• Membru
Publicat

Chiar ma gandeam, doar 3 persoane pe loc la zi...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.