Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Titulatura de "membru junior" expira dupa trecerea unei anumite perioade de timp sau in functie de activitatea oe forum?

Publicat (modificat)

În funcţie de activitatea de pe forum vei trece la members. Nu ar fi rău ca înainte să deschizi un nou topic să urmăreşti dacă nu a mai fost deschis unul deja unde se discută aceeaşi problemă.

Modificat de Dan
Publicat (modificat)

O sa fiu mai atent, desi nu cred ca o sa mai deschis alte topicuri fiindca ce m-a determinat sa fac un cont aici o constituie cele 2 probleme deja expuse (prima s-a lamurit, mai ramane cea de a 2-a cu 295/2004 Republicata). De comentat, nici atat fiindca nu am calificarea necesara. Poate, la cele care tin de Amuzament etc.

Modificat de Alien
  • Moderator
Publicat

Aceea restricţie a fost introdusă tocmai pentru a se evita apariţia acelor persoane ce îşi creează un cont de membru numai pentru că sunt interesate exclusiv de comerţul cu diverse bunuri sau servicii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.