Jump to content
POLITISTI.ro

Doar politisti primesc al 13-lea salariu in doua transe

Postare recomandată

Publicat

Verificati azi domnule Rusy. :emo-yessir:

Am verficat azi domnule Elvis si au intrat 250 lei. :( batjocura curata, un plin de benzina.

• Postări 34
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Elvis

11

• Rusy

5

• Marius

3

• dunelu

3

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat

La Alba nu am verificat dar e posibil sa fi intrat azi,din cate se vorbeste. O sa verific si maine o sa va spun sigur. Oricum e bataie de joc, am ajuns sa ne bucuram cand ne dau drepturile noastre (o parte din ele) !! :(

Publicat

Ma abtin sa mai comentez, dar ne-au scos ochii, din nou, oare a cata oara?

Publicat (modificat)

la noi, politie de frontiera, se lasa inca asteptati, si la M.Ap.N. s-au dat inainte de Pasti. Asta e. mama lor.....

Modificat de dadu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Despre a doua portie ati mai aflat ceva? Cat o sa fie si cand se da? Auzeam ceva de sfarsitul lunii aprilie dar despre suma exacta niciun zvon.

• Moderator
Publicat

Colegi de la Politia de Frontiera, ati primit prima transa?

Publicat

Pe site-ul SNPPC s-a comunicat ca a doua transa se da in perioada 20-23..04.2010 dar diminuati conform lunii Decembrie 2009 cu cele trei zile fara plata !!!

Publicat

E clar daca e diminuat puntru cele 3 zile din decembrie si diminuat cu concediul de studii sa ma bucur daca imi ajunge a doua transa sa imi fac abonament la metrou.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.