Jump to content
POLITISTI.ro

Doar politisti primesc al 13-lea salariu in doua transe


Elvis

Recommended Posts

 • Replies 34
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Elvis

  11

 • Rusy

  5

 • Marius

  3

 • dunelu

  3

Top Posters In This Topic

 • Moderator

Pai sefii nostri de prin minister si IGPR sunt mai preocupati sa-si pastreze scaunele pe acolo. Cum ar putea ei sa mai aiba si tupeul sa ridice o astfel de problema?!

Sa fim seriosi, la ce valuri sunt pe acolo pe sus, va dati seama ca nimeni nu are curajul "sinucigas" sa puna o astfel de intrebare pinguinului.

Link to comment
 • 3 weeks later...

Putem sa strangem semnaturi sa modificam Legea........dreptul la greva este garantat de Constitutie si de Codul Muncii..

E greu... nu are cine sa se apuce sa stranga semnaturi...

Link to comment

intelesai ca o sa luam 260 lei pana pe 25 martie, dupa intai aprilie restul, ne dau cate putin cat sa supravietuim mii de... multumiri Guvernului Boc, sindicatelor care au acceptat

Link to comment

Domnule leo nu prea v-am vazut pe la mitinguri asa ca lasati-o mai usor cu sindicatele. Sindicatele sunt formate din politisti multi foarte lasi. De sub banca vorbesc multi , mai greu cand iesi in fata. Si inca ceva ,nu itelesarati nimic........bani o sa vedet :doh: i cand se fac statele la financiar si deocamdata acolo este liniste.

Edited by Elvis
Link to comment

A aparut pe site-ul SNPPC : Vor fi 330 de lei (brut) porţie fixă, pentru toată lumea; restul, până la total, în aprilie.

Link to comment

Citind aceste randuri ma simt ca imparatul din poveste. Un ochi imi rade ca totusi primim banii :) , iar celalalt imi plange ca daca ii primesc in doua transe suma totala :( scade ( impozitare 2x2 )

in plus cand ii primesti cu taraita ii cheltui fara sa simti ca i-ai avut!

Edited by aromas
Link to comment

Domnule Aromas impozitarea este unica 16% insa una faci cu toti si alta cu rate. Vor fi cam 270 de leuti net. A venit o adresa de la minister dar la financiar tot liniste.

Link to comment

Asta este adevaratul pericol, am ajuns sa ne bucuram ca stimabili domni politicieni isi fac mila de noi si ne dau drepturile legale. :angry:

Link to comment

citind posturile astea .....stau asa intre... nu stiu ce sa fac sa rad cand vad cum se bucura altii de osciorul primit, sa plang cand vad cum isi pot bate joc de noi si ca am ajuns ultimii oameni,repet ULTIMII, sunt curios totusi cat timp vom mai suporta situatia asta,pana vor incepe rabufnirile ,oare chiar trebuie sa se ajunga cu cutitul pana la os ca sa simtim "durerea" sau e destul o simpla taietura mai adanca ???? :hmmmt:

Link to comment
 • Moderator

La nivelul conducerii M.A.I. s-a luat decizia ca suma acordata pentru luna martie sa fie impartita in mod egal pentru toti angajaţii, respectiv 332 lei.

Mai sunt cateva zile din martie si nimic! :hmmmt:

Link to comment
 • Moderator

Se pare că totul este pregătit pentru ca să primim banii alocaţi primei tranşe, chiar înainte de Sărbătorile de Paşte. Toate actele care sunt necesare pe traseul banilor sunt rezolvate. Mâine (31.03.2010), fondul va fi deblocat pentru a se începe alimentarea cardurilor noastre. Se estimează, cu speranţă, că liniile electronice de comunicare dintre minister, trezorerii şi bancomate vor funcţiona normal.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.