Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Recomand a se viziona până la final acest clip de 30 de minute:

• Apreciez 1
Publicat

Aseara am vazut on-line " Wars Horse " . Frumusel filmul , prezinta dragostea si afectiunea unui tinar pentru un cal de rasa, care trece prin multe aventuri in primul razboi mondial .

Publicat

Act of Valor

Un film care spune multe despre viata luptatorilor SEAL.[Navy Seals], inspirat din fapte reale.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Human Trafficking - Un film numai bun ca sa-ti motiveze prietena / sotia sa se apuce de lupte

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

The Samaritan (2012)

Filmul spune povestea lui Foley (Samuel L. Jackson), un barbat care incheie socotelile cu viata de vagabond dupa 25 de ani de inchisoare. Posibilitatea unui nou inceput pare reala atunci cand acesta o intalneste pe Iris (Ruth Negga). Dar trecutul se arata a fi un camarad incapatanat: Ethan (Luke Kirby), fiul fostului sau partener, are un plan ingenios si vrea sa il implice si pe Foley in el. Cu cat Foley incearca sa scape de trecutul sau, cu atat este mai prins in plasa de secrete a lui Ethan, asta pana cand Foley intelege ca anumite lucruri facute gresit nu mai pot fi reparate niciodata.

Publicat

Man on a Ledge (2012)

Dreptate la înălţime

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo şi forţele de ordine trimit de urgenţă un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia ajunsese iniţial în închisoare. Este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziţie pentru a-l extermina şi cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, şansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.

Publicat

"Annapolis" il prezinta pe Jake Huard, un tanar ce isi doreste inca din copilarie sa intre in Academia Navala si sa devina ofiter. Daca aveti timp, merita sa vizionati acest film.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Va recomand Courageous. Un film de exceptie.

Tocmai ma pregateam sa pun si eu trailerul. GENIAL filmul si poate fi inteles in totalitate numai de politisti. Nu imi vine sa cred cat realism in filmul respectiv si cat de mult ne reprezinta scenariul. Il recomand cu caldura tuturor colegilor!

Publicat

... GENIAL filmul si poate fi inteles in totalitate numai de politisti. ...

Asa este, cred ca este unul dintre cele mai reprezentative filme despre politisti!!!

Publicat

Enemy At The Gates (2001)

Categorie: ACŢIUNE, DRAMĂ, ISTORIC, RĂZBOI, THRILLER

In vreme ce masele de soldati ai armatelor germana si rusa se infrunta, iar lumea asteapta cu teama sfarsitul luptei de la Stalingrad, Vassili Zaitsev (Jude Law), vestitul tragator de elita, isi pandeste dusmanii unul cate unul. Totusi, faima sa il impinge intr-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig (Ed Harris), cei doi gasindu-se antrenati intr-o lupta cu caracter personal, in timp ce in jurul lor au loc batalii grandioase.

Modest si retinut, Vassili isi face datoria cu o indemanare extraordinara.

Un film foarte bun, nu trebuie ratat! ... Chiar daca este mai vechi ( 2001). Il recomand pt. cine nu l-a vazut ! :good:

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

"Man on a ledge" nu mi s-a parut deosebit. Simpaticut, dar aproape cliseu care nu aduce nimic nou.

Kick ass - o secatura de film la care nu am avut rabdare sa ma uit deloc.pana la capat, cum sunt mai toate filmele lui N. Cage din ultima vreme. Nu stiam daca sa-l iau in serios sau nu.

Der undertag / Downfall

Documentar - armata daneza (din cate imi mai aduc aminte), in Afganistan

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

In acesta seara am vazut un film care mi-a placut , vi-l recomand :

The Hunger Games (2012)

Jocurile foamei

Publicat

Daca ti-a placut interpretarea actritei Jennifer Lawrence din filmul "The Hunger Games", atunci stai sa vezi o alta fata a Americii, a partii nevoiase, la limita supravietuirii.

http://youtu.be/5O8F8JtSVmI

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.