Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Octavian

Recommended Posts

• Membru

Dragi colegi, va rog sa postati aici dupa ce vizionati un film, titlul si un scurt comentariu.

Bineinteles, acele fime ce credeti ca merita recomandate. Am tot cautat un film bun sa privesc si eu astazi, dar nu aveam nicio idee.

Deci, ce filme bune ati mai vazut in ultimul timp?

• Moderator

Îți recomand un film frumos Dear John, dar pe care neapărat trebuie să-l vezi împreună cu prietena, iubita sau soția. Nu este un succes de box-office, iar actorii principali nu sunt cunoscuți.

Mi-a plăcut că nu are acel happy-end ușor de anticipat și specific filmelor americane. Merită văzut.

Acesta este un trailer al filmului, pentru a-ți putea face o idee.

• Upvote 2

Law Abiding Citizen

A frustrated man decides to take justice into his own hands after a plea bargain sets one of his family's killers free. He targets not only the killer but also the district attorney and others involved in the deal.

Cu toate astea, nu e vreun Steven Segal tipic in care unul ii sparge pe toti pentru ca i-a omorat anterior familia. Mie mi-au placut anumite faze din film.

• Upvote 1
  • Moderator

Am mai văzut de curând și Public Enemies.

Este un film cu Johnny Depp ce interpretează rolul lui John Dillinger, celebrul jefuitor de bănci din America anilor ‘30. Ce a ajuns inamicul public numărul unu şi este urmărit de un batalion de agenţi FBI conduşi de agentul Purvis interpretat de Christian Bale. Filmul nu rupe gura târgului, dar ce mi s-a părut interesant este că la final chiar și americanii au remarcat cultura românilor pentru trădare, astfel încât la sfârșitul filmului celebrul gangster este prins cu „ajutorul” unei românce.

Bine, extrapolând puteți vedea în film multe situații cu care se confruntă astăzi România și prin care americanii au trecut la aceea vreme, imediat după ce ieșiseră din recesiune.

Vă recomand să-l vedeți dacă aveți posibiltatea.

"Public Enemies"

• Moderator

Vă recomand să vedeți și Unthinkable

Samuel L. Jackson face ca de obicei un rol excepțional.

Cam așa s-ar putea sintetiza filmul. Cât de departe se poate ajunge, trecând peste principii morale, etica și umanitate? De cealaltă parte, cât de departe poți merge pentru a-ți atinge scopul?

Un film bun, care în cea mai mare parte acțiunea se petrece în camera de interogatoriu, unde puteți vedea modalități de tortură etc dar cu toate astea nu poate fi catalogat ca un film violent. Poate mai mult este imprevizibil și tensionat.

Nu in ultimul rand, filmul evita banalul happyend si se opreste exact acolo unde trebuie.

Îți recomand un film frumos Dear John, dar pe care neapărat trebuie să-l vezi împreună cu prietena, iubita sau soția. Nu este un succes de box-office, iar actorii principali nu sunt cunoscuți.

Mi-a plăcut că nu are acel happy-end ușor de anticipat și specific filmelor americane. Merită văzut.

Acesta este un trailer al filmului, pentru a-ți putea face o idee.

Foarte bun filmul ,realist ,dar sa stii ca tipul a mai jucat in cateva filme ,nu este chiar necunoscut .In afara de asta a urmat o scoala militara adevarata .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

EQUILIBRIUM (2002) :)

E ceva mai vechi dar e super filmul. Mie mi-a placut foarte mult si l-am revazut de curand.

Ofiterii de la Tetragrammaton, ma duc cu gandul la "mascati". :D

Iar John Preston este inegalabil.

• 1 month later...

Filmul care mi-a placut mie cel mai mult e Bone Collector (Colectionarul de oase), un film de criminalistica cu Denzel Washington si Angelina Jollie.

Cel mai tare film mi se pare : LAW ABIDING CITIZEN

Mi-a placut foarte tare. Cine nu l-a vazut il recomand cu placere . :good:

Edited by Eduard
  • 2 weeks later...
  • Membru

Un serial politist pentru toti politistii. Cel mai reusit serial din ultimii 25 de ani. Nota 9.7 pe IMDB

The WIRE -5 sezoane - 60 de espisoade filmate din 2002 in 2008. Ve-ti gasi in el toata gama muncii de politie (realitatea adevarata cu bune si rele) nu prostii gen CSI sau etc...

• Upvote 1
  • Moderator

Inception

Un film care v-ar putea deschide apetitul pentru studiul viselor. E un film pe care îl trăieşti la intensitate maximă, ca pe un vis din care te trezeşti apoi complet întors pe dos.

Leonardo di Caprio, este un culegător de informaţii aflat într-o mare încurcătură, are ca singură soluţie de scăpare îndeplinirea unei misiuni extrem de dificile: plantarea cu succes a unei idei în capul altcuiva! Ultimul loc unde poţi "aranja" schimbarea este direct la sursă, în subconştientul celui vizat. Iar în somn, mai precis în visul lui, ai cele mai mari şanse de reuşită. Un somn de câteva ore poate însemna zile, luni sau chiar ani într-un vis. Poate că pentru un expert în „vânătoarea de vise” nu ar un lucru chiar complicat, dacă subconştientul său nu ar fi marcat de experienţele din trecut, materializate prin apariţia unor proiecţii (persoane din subconştient) incontrolabile şi destabilizatoare.

Un film interesant pe care nu trebuie să-l ratați!

http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU

Human Trafficking - un film cu Mira Sorvino si Donald Sutherland in rolurile principale, a fost realizat cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA si prezinta, in principal, drama femeilor din Europa de Est care, in cautarea unei lumi mai bune, ajung victime ale traficului de fiinte umane. Povestile prezentate de-a lungul peliculei sunt inspirate din cazuri reale si unele scene sunt socante.

• Membru

Vă recomand să vedeți și Unthinkable

Samuel L. Jackson face ca de obicei un rol excepțional.

Cam așa s-ar putea sintetiza filmul. Cât de departe se poate ajunge, trecând peste principii morale, etica și umanitate? De cealaltă parte, cât de departe poți merge pentru a-ți atinge scopul?

Un film bun, care în cea mai mare parte acțiunea se petrece în camera de interogatoriu, unde puteți vedea modalități de tortură etc dar cu toate astea nu poate fi catalogat ca un film violent. Poate mai mult este imprevizibil și tensionat.

Nu in ultimul rand, filmul evita banalul happyend si se opreste exact acolo unde trebuie.

L-am vazut azi, este un film foarte bun.Merita vazut.

Titlu: Machete 2010

cu Danny Trejo, Robert De Niro, Steven Seagal, Jessica Alba

Data lansare (SUA): 03 Septembrie 2010

Data lansare (Romania): 03 Septembrie 2010

Arăta exact ca un zilier de pe stradă şi părea tipul perfect pentru a-i pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigaşe greu de egalat.

Toţi îl credeau mort după confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară şi să-şi uite trecutul tragic. Acolo găseşte o reţea de corupţie şi înşelăciuni, care face ca un senator să fie ucis, iar el să devină un criminal căutat de poliţie.

În calea lui stau BOOTH, un om de afaceri crud şi nemilos, care are în serviciul lui o listă impresionantă de ucigaşi la comandă, şi SARTANA RIVERA, ofiţer de imigrări, frumoasă şi periculoasă, fiindcă nu s-a decis încă dacă vrea sa fie sau nu de partea legii.

Ajutoarele lui Macete sunt LUZ, atrăgătoarea vănzătoare ambulantă de Taco, cu spirit rebel şi suflet revoluţionar, şi PADRE, un preot priceput la binecuvântări, dar şi mai priceput cu armele.

Croindu-şi drum printre golanţe, sânge şi inimi frânte, Macete ajunge iar să-l înfrunte pe Torrez într-o bătălie supremă pentru răzbunare şi mântuire.

Edited by Eduard
  • Downvote 1