Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

Publicat

Nu le-am vazut inca, dar daca va placut " The Wire " probabil o sa va placa si aceste doua.

The Corner ( 6 episoade )

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Unele din cele mai bune filme inspirate din fapte reale sunt urmatoarele :

Il capo dei capi (Corleone) -filmul este un mini-serial in care arata toata viata lui TOTO RIINA ...este si acum in inchisoare....merita vazut

BLOW -viata unui dealer a lui Pablo Sscobar

Redemption - The Stan Tookie Williams Story - viata din inchisoare a lui Stan Tookie(pt cine nu stie, a fost fondatorul in anii70' a celei mai mari gasti de gangseri "CRIPS" ) in 2005 a fost executat cu injectia letala... merita vazut !

Publicat

Nu e un film rău, e vorba despre 4 tineri ruşi care ajung în trecut în timpul celui de-al doilea război mondial.

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Zeitgeist Addendum - il puteti viziona online mai jos, cu traducere in limba romana :

Un film mai vechii, care merita vazut !

PS - Daca nu merge subtritrarea aici, dati click pe film pentru a intra in youtube la canalul oficial al filmului. Acolo sigur merge in lb. romana .

Sau la captions " CC " setat pe " on " si aleasa subtritrarea in romanian .

Vizionare placuta !

Modificat de Eduard
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Va recomand Flipped

Filmul urmareste transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii, pe parcursul a 6 ani.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am văzut un film ceva mai vechi, din 2007 cu Samuel L. Jackson, un film ce merită văzut.

Cleaner

Samuel L. Jackson este un fost polițist care își deschisese o firmă ce se ocupa de curățarea locurilor în care s-a comis o crimă. Iar după o astfel de comandă pe care o onorează, realizează că făcuse curățenie acolo un pic cam devreme, chiar înainte ca poliția să afle despre aceea crimă. În jurul acestei întâmplări se desfășoară toată acțiunea filmului, iar pentru cei pasionați de criminalistică, chiar au ce vedea.

De asemenea filmul abordează și latura relațiilor și legăturilor ce se formează între polițiști, între parteneri.

Repet, merită văzut. :good:

Aveți aici și un trailer pentru Cleaner :

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Recomand Flashpoint.Serial american(CBS) despre un SWAT mai special,denumit Strategic Response Unit.Un serial politist foarte bun.Peste New York Crime Scene,sau Miami and etc.

Publicat

e super tare eu am tras toate sezoanele de pe net si leam pus pe dvd ca sa ma uit pe ecran mare e tare rau

Publicat

Recomand si eu Flashpoint. Pentru lamurirea publicului, este vorba de trei sezoane, ii face reclama Pro-tv-ul, parca, insa va fi difuzat la o ora imposibila 00:00...http://www.imdb.com/title/tt1059475/

Daca aveti timp si rabdare, mai recomand Wallander- o miniserie de 6 episoade, cu Kenneth Branagh, http://www.imdb.com/title/tt1178618/, si inca un serial, din trei sezoane, Breaking Bad, http://www.imdb.com/title/tt0903747/

Deasemenea, pentru fanii perioadei prohibitiei si ai lui Scorsese, Boardwalk Empire, http://www.imdb.com/title/tt0979432/

Publicat

pentru cei carora le plac filmele cu trupe speciale, recomand: TROPA DE ELITE:

:naughty: :naughty: :naughty:

Publicat

Trebuie sa-l vad pe asta cu SWAT-ul. Super tare trailerul. :D

Ultimul film pe care l-am vazut eu si vi-l recomand, in caz ca nu l-ati vazut, este Bicentennial Man cu Robin Williams. Un film care m-a impresionat in mod deosebit. :)

• 1 lună mai târziu...
Publicat

I am number four-2011

I Am Number Four, este un film S.F. care spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a însoţitorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii.

Publicat

Portretul luptatorului la tinerete-2010

Filmul relatează povestea grupării de rezistenţă anticomunistă a lui Ioan Gavrilă Ogoranu, care a activat în Munţii Făgăraş în perioada de după instaurarea dictaturii comuniste în România.

Unul dintre cele mai bune filme romanesti produse recent.

Publicat

e ceva mai vechi, dar nu stiu daca l-ati vazut: ciudad de dios. recomand

• Moderator
Publicat

Portretul luptatorului la tinerete-2010

L-am vazut recent, a fost difuzat de HBO. :good:

Publicat

anul asta un film pe care l-am vazut si vi-l recomand e "The Mechanic", cu Jason Statham in rol principal

Publicat

Este trist ca 99% dintre romani nu stiu ca a existat o miscare de rezistenta impotriva comunismului.

Nu le-am vazut statuile prin frumoasa patrie.

In schimb domnul boc va fi mentionat in istorie .

Publicat

Rio

L-am vazut aseara in 3D si a fost SUPER

Este un film super haios care, cu siguranta o sa va distreze. :D

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.