Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

"De ce eu?" - regizor Tudor Giurgiu

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Trist dar adevarat. Asa il descriu eu. Altfel, bunicel filmul.

• Membru
Publicat

Un serial inspirat din viata reala - povestea lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume. E foarte tare serialul, te captiveaza de la primul episod.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

The Ridiculous 6 - o comedie destul de bunicica. Release date 18 dec.

Publicat

Daca imi este permis sa va recomand si niste seriale...

"Homeland" 

"Turn"

"Blue bloods"

Si bineinteles, serialul romanesc "Umbre"

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Dupa aprecierea negativa, inteleg ca este cineva care, desi s-a uitat la serialele de mai sus, nu i-au placut. Sau nu le-a inteles...

Atunci o sa va recomand niste carti bune de citit...

Am citit recent si mi-a placut foarte mult cartea "Nivelul 26 - Originile raului" scrisa de Anthony Zuiker. Autorul este creatorul serialului "Csi". Este o carte geniala care te face sa o citesti intr-o saptamana. Daca nu o gasiti in librarii sau in biblioteca, pot sa o imprumut. Merita citita.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pentru politistii pasionati de munca pe care o fac, recomand cu tarie urmatoarele carti:
 "Dictionar de argou al lumii interlope - Codul infractorilor" scrisa de Traian Tandin, fost politist judiciar (pe care l-am cunoscut personal);
 "Tratat de manipulare - Strategii recomandate celor onesti dar mai ales celorlalti..." scrisa de R. V. Joule si J. L. Beauvois;
 "Limbajul trupului" scrisa de Allan Pease.
 Gasesc foarte utila lectura acestor carti intrucat sunt tratate chestiuni ce se afla in stransa legatura cu munca de politie, de la observarea vizuala a unei persoane suspecte , la abordarea ei, pana la modalitati de chestionare si citire a elementelor comportamentale. 
 Sper sa nu deranjez cu cartile in videoteca topicului. :))

• Moderator
Publicat

@MrKen
Ar fi cazul să nu mai postezi off topic. Dacă vrei să faci recomandări de cărţi, seriale sau orice altceva doreşti, nu te reţine nimeni să iniţiezi un topic nou, al cărui titlu să reflecte conţinutul. Faptul că postezi off topic, pe lângă subiectul topicului nu ajută absolut deloc, pentru că în situaţia în care un membru e interesat şi doreşte să caute recomandări de cărţi sau seriale, nu poate găsi aceste postări din cauză că titlului acestui topic se referă la altceva.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

MrKen daca tu crezi ca aici este un site ,,umoristic" te inseli amarnic. Daca suferi de singuratate sau vrei sa iesi in evidenta te asigur ca ai gresit...site-ul.

Cel care nu a inteles titlul topicului esti tu. Cred ca procesorul tau este generatie noua dar totusi ,,invechit". Nu functioneaza la capacitate optima.

Posteaza ceva interesant, care sa ne fie util. 

• Displace 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Legend (2015) 

„Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuți infractori britanici, gemenii Reggie și Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Un film excelent! Mai ales pentru iubitorii genului. Bridge of spies

Modificat de intmls
  • Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Pentru poliţiştii din Garda de Coastă le recomand să vadă The Guardian sau în româmâneşte "În slujba vieţii". Nu e un film nou, este din 2006, dar pentru cei ce nu l-au văzut încă, vi-l recomand, nu trebuie ratat. Am văzut că acum îl bagă şi pe digifilm, dar îl găsiţi şi pe net.

Acesta e trailer-ul

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

I am wrath (2015) - ăsta e primul film recomandat mai sus de @istoricu2
L-am văzut şi eu, un film de acţiune care nu te dă pe spate, sunt aceleaşi vechi şi plictisitoare stereotipuri americane.

Am mai văzut şi Mr. Right (2015) un fel de comedie cu Sam Rockwell. Un film penibil care nu merită timpul acordat. Scenariul cred că a fost scris de un imbecil.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.