Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

V-a recomand :

1. Incendies

https://www.youtube.com/watch?v=0nycksytL1A

2. Babel

https://www.youtube.com/watch?v=gzrHrTVaqJs

3. Into the wild

https://www.youtube.com/watch?v=lwtZgBFKlzs

4. Max Manus man of war

https://www.youtube.com/watch?v=L6-2D7uMZY0

5. Detachment

https://www.youtube.com/watch?v=I-gS8OBt-yk

Vizionare placuta

p.s - sa imi spuneti parerea !

Modificat de serioussam
  • Membru
Publicat (modificat)

Bowling for Columbine

Un documentar al lui Michael Moore privind regimul armelor si munitiilor in SUA, plecand de la primul atac armat intr-un liceu din America, daca nu ma insel.

Modificat de Ben
Publicat (modificat)

Am vazut filmul Into the wild in urma cu cativa ani. Tot ce pot sa spun este ca filmul e bestial! Recomand!

Modificat de adrianPMO
Publicat (modificat)

bravo ben. un film extraordinar. :good:

si inca altele de acest gen:My way 2011, sniper 2011(rusesc), the aryan couple 2004, enemy at the gates 2001, the lost batalion( 2009 cred), band of brother, the pacific(miniserial), war horse, Letters from Iwo Jima(2006), flags of our fathers, the red baron, red tails, der untergang, the counterfeiters,The Winter War - Talvisota

.

Am mai vazut si altele pe care nu mi le amintesc acum. Oricum cred ca le-am vazut pe toate din 1990 :emo-yessir:

Modificat de istoricu2
  • Membru
Publicat (modificat)

Daca e sa le luam la rand nu ne mai oprim :)

Dupa parerea mea, mai toate filmele vechi de razboi americane, din anii 60, 70 sunt foarte bune cu Clint Eastwood, Telly Savalas, John Wayne si altii.

A Bridge Too Far

Apocalypse Now

Battle Of Britain

Das Boot

Force 10 from Navarone

Platoon

The Great Escape

The Bridge at Remagen

Bridge over the River Kwai

Midway

Cross of Iron

where eagles dare

kelly`s heroes

The night of the Generals

Battle of the Bulge

the dirty dozen

The longest day

Patton

to hell and back

Raid on Rommel

Come and See

The Wild Geese

The Desert Rats

Aceastea sunt doar cele vechi :D

Modificat de Ben
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Captain Phillips

Bun film. Mersi de recomandare Catalin !

Modificat de simplu01
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Serial HBO. Deja a aparut primul episod

Mi-a placut la nebunie primul episod si singurul care a aparut pana acum.

Abia astept sa le vad si pe urmatoarele. Se anunta un serial super misto cu actori pe masura.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Cred ca povestea filmului putea fi redata in mai putin de 3 ore. Pe final m-am plictisit si am vrut sa plec.

Pe langa asta, la cinema sala era plina de ghertoi si pitipoance care erau innebunite dupa tot ce se intampla in acel film. Daca filmul nu avea scene cu oameni drogandu-se si femei dezbracate, filmul asta nu era asa celebru.

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

Eu nici nu am simtit cum au trecut 3 ore si nu pt scenele cu sex si droguri, desi adauga si acestea un pic de excentricitate, ci datorita actorului din personajul principal. El mi se pare ca a facut tot filmul. Nu scenele de sex. Dintr-astea sunt garla pe piata.

• Moderator
Publicat

Mie mi-a plăcut faza aia din bar, unde detectivul privat îi explica cum stă treaba cu agentul FBI ce îi investiga afacerile şi îl sfătuia să nu încerce să-l mituiască.

Publicat

Dezamagit de film, nu stiu cum dracu actori buni accepta sa joace in mizerii. Sunt langa BGeroge aici

Foarte departe de realitate. Chiar am auzit discutii cand mergeam spre iesire, "chiar asa o fi, s-or droga in halul asta? atata sex?, pai dpaia le place!"

Radea nevasta-mea de mine ca am pierdut timpul. M-a distrat numai prosteala aia de mr bean cand nu mai putea sa vorbeasca.

CEva ceva, cateva mesaje are prin el, dar per total nu merita. Mai bine incercam la dinozauri.

L-ati vazut? Merita?

• Membru
Publicat

Apropo, scena de final m-a cam deprimat cand il arata pe agentul FBI mergand cu metroul si isi da seama ca desi a castigat si si-a atins scopul isi da seama ca tot ce a spus personajul principal despre el si viata lui e adevarat. M-a intristat pt ca asa e si in realitate.

Publicat

Sincer Ben, nu-l vad pe agent putand duce o viata pe care incearca filmul s-o sugereze, gen Becali

Viata cu vehicule scumpe si case de milioane, vine cu un cost, pe care multi nu l-ar plati. Eu n-as face-o.

La nivelul la care-s acum si simt ca presiunea e un pic cam mare.

Pentru mine am ajuns la nivelul in care nu metroul ma intereseaza, ci perna.

Noaptea, cand pun capul pe perna sunt fericit, ma culc linistit, senin, zambind. Atat. Pentru mine atat conteaza.

• Membru
Publicat

Hai ca mai avem un pic si le spunem tot filmul :)

Nu e vb de faptul ca nu a acceptat spaga. ci de faptul ca la final cand se trage linie, ala tot putred de bogat ramane, face doar 3 ani parnie, iar in ciuda unei munci colosale care se presupune ca s-ar depune intr-un astfel de dosar agentul FBI ramane tot "sarmanul" care merge cu metroul, cu atat mai mult cu cat el avusese si el sansa sa devina broker.

Acum fiecare interpreteaza cum vrea. Pana la urma nu a fost un film asa "profund" ca sa-i dam prea multe sensuri la poveste sau la morala povestii, dar a fost interactiv, iar personajul principal, repet, mi-a placut foarte mult cum a jucat.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Escape Plan

Chiar il cautam de ceva timp si nu-i stiam titlul. Mersi istoricu2

Modificat de simplu01

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.