Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Postare recomandată

Publicat

Un film de nota 10 din punctul meu de vedere : 

Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

Merita vazut la cinema, pentru efectele care le ofera.

Publicat (modificat)

niste filme excelente pe care le-am vazut de curand:

:emo-yessir:

Modificat de istoricu2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Salut iti recomand urmatoarele filme:

Ong Bak 2003 Luptatorul Muay Thai ( e tare rau de tot )
Ong bak 2 2008 ( asta nu are legatura cu primul film ci cu al 3lea.
Ong bak 3 2010 

Scurta descriere:

"Ong Bak 3" este continuarea povestii din "Ong Bak 2". La finalul celui de-a doua parti Tien este capturat. Povestea continua cu Tien luptandu-se pentru viata lui dar si pentru a se razbuna. Capturat fiind el trebuie sa se lupte cu o multime de adversari si pana la urma este aproape ucis in lupta. Inainte de a fi ucis Tien este salvat si adus in satul Kana Khone. Adversarul lui malefic este foarte suparat de aceast lucru si planuieste uciderea definitiva a lui Tien. In Kana Khone Tien este vindecat insa lupta il lasa cu sechele. Maestrul Bua il invata pe Tien cum sa lupte cu propria lui dorinte de a face rau pentru a se salva. O data cu trecerea timpului Tien isi recapata fortele si o data cu asta si un calm care il face tot mai puternic. Insa trecutul nu ii da pace si el va trebui sa mai lupte inca o data pentru a salva ceea ce iubeste.

Recomand acest site de filme ( ***reclamă eliminată - spam *** ) scuze daca e vreo problema cu adresa site-ului.  Zilnic sunt postat filme subtitrate pe el si vechi si noi. 

Modificat de Administrator
eliminare reclamă
Publicat

Va recomand filmul ''Parker'' cu Jason Statham si Jennifer Lopez. L-am vizionat astazi si mi-a placut mult.

Parker (Jason Statham) este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

http://www.youtube.com/watch?v=1KJVNNoLXwM

Publicat (modificat)

chiar daca sunt mai vechi:

Modificat de istoricu2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Emperor (2012)
Categorie: DRAMĂ, ISTORIC, RĂZBOI, cu : Matthew Fox, Tommy Lee Jones

ea4fcb8a9c.jpg

Odată cu capitularea Japoniei, la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial, generalul Fellers este însărcinat în a lua decizia importantă, dacă împăratul Hirohito va fi spânzurat ca un criminal de război sau decizia îi va fi influențată?

Modificat de Eduard
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Merita vazut in cinema 3D

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Nu știu dacă a mai fost recomandat..dar e un film care l-am văzut recent și mi-a plăcut mult..

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Un film din 2010, nu stiu daca a mai fost recomandat, mie mi s-a parut extraordinar. Se numeste "The Town" si a fost regizat de nimeni altul decat Ben Affleck, cel care da nastere eroului principal din film.

http://youtu.be/3l355D62KeQ

Si filmul dupa care s-a inspirat Ben Affleck, o capodopera in materie de filme , Heat (1995) :

http://youtu.be/2HSPE42-6EY

Si ultima recomandare, un film din 2012, "Savages" :

http://youtu.be/8imzQaoEwsA

Modificat de McNally
Publicat (modificat)

R.I.P.D.  (2013) - R.I.P.D. Copoi pentru strigoi

"R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi... nu prea... care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace. 
Şeriful Roycephus "Roy" Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitenţe în R.I.P.D. pentru multiple infracţiuni comise în timpul vieţii; e tipul care le ştie pe toate, obişnuit să mânuiască pistolul singur, şi nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante şi ironii, dar e cel mai bun din departament şi ştie absolut toate şmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din faţa Judecăţii de Apoi şi-şi caută refugiu înapoi pe Pământ.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un poliţist dur, care ştie cum se învârt roţile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeşte o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plăteşte o penitenţă de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad.

Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar şi pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soţia lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forţelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ. "

Mi-a placut filmul, am apreciat jocul actorilor si efectele speciale...un fel de Men in Black!

Modificat de Eduard
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

The Untoucheblesc1987

.

PS Pacat de Robert De Niro ce a ajuns, sa joace in filme de 2 bani.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Stardust, New Year`s Eve ... si alte cu nominalizari la niste premii de care n-a auzit nici ...

Asta si faptul ca a jucat in filme unde e eclipsat complet de alti actori, cum ar fi Jason Statham in Killer Elitte. Filmul e bun, dar cred ca numeri pe degete minutele in care apare De Niro. Toate astea le vad prin prisma trecutului cinematografic al lui.

Modificat de Ben
Publicat (modificat)

are idee cineva cand apare stalingrad 2013?

Modificat de istoricu2
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

cea mai tare comedie. am vazut filmul de vreo 5 ori si mereu m-am tavalit de ras:

:))

va astept cu pareri

Modificat de istoricu2
Publicat (modificat)

Un documentar interesant ce va aparea toamna aceasta.

http://www.youtube.com/watch?v=Qfry34HylCE&feature=youtu.be

Modificat de razvan0209
  • Apreciez 2
Publicat

@istoricu: de unde as putea face si eu rost de Sniper... il vreau rau de tot.... merci!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.