Jump to content
POLITISTI.ro

Parerea voastra despre iarba

Postare recomandată

Publicat

CmdPrompt, daca tot nu a fost inchis topicul asta, imi permit sa-l completez pe Marius...in Academie se mai invata ceva(chiar daca eu nu am facut Academia, am avut de unde sa invat asta) si anume ca toti consumatorii de droguri, chiar si cele usoare, multi trec dupa o perioada la cele de "calibru mare", sunt VICTIME ale drogului, desi ei au ales aceasta cale, totusi sunt victimele substantelor respective si pentru a scapa de aceasta boala, trebuie nu numai tratament medicamentos(metadona sau Sintalgon), acesta trebuie corelat neaparat cu psihoterapie!

Si acum, dupa ce "s-a vorbit de funie in casa spanzuratului" , rog administratorul sa inchida acest topic, fiindca nu cred ca ar mai fi ceva de adaugat...

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

"Amice ,esti...idiot" iti multumesc nene Iancule... pentru a ta nemuritoare "Caldura mare"...oare care-i legatura intre citatul din I.L..Caragiale si dl.CmdPrompt??? :ner:

...teolucian63 (stima!) ai fost la obiect cu neica CmdPrompt...a propos ,bai nea CmdPrompt!!!...pentru Academia de Politie ai nevoie si de Domnul I.L.Caragiale...asa ca ti-am citat din el ce-mi parea sugestiv pentru manifestarile dumitale...alea de natura intelectuala...ca dupa exprimarea dumitale "Ce educatie cu privire la droguri va baga pe gat la academie?"n-am dedus prea multa tangenta de-a dumitale cu mediul cult sau macar cu bunul simt de 7 ani...Academie e cu A , nu cu a...treci pe iarba olandeza....si fumeaz-o la ea acasa departe de orice tastatura....Stima domnilor colegi care l-au simtit pe don CmdPrompt!

Modificat de axle15
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.