Jump to content
POLITISTI.ro

Parerea voastra despre iarba

CmdPrompt

Recommended Posts

Buna,

As vrea sa aflu opinia voastra, in calitate de politist, despre canepa. Mai exact ce va displace. Cresterea criminalitatii, pericol asupra sanatatii, faptul ca este ilegal in sine etc.

Multumesc,

C

Edited by CmdPrompt
  • Upvote 1
  • Downvote 1

In primul rand dependenta duce la cresterea criminalitatii.

Nu decat in cazul ,,ierbii".

In al doilea rand pentru ca, corupeti si alti doritori de senzatii ,,,tari".

Iar in al treilea rand ca va imbogatiti pe spatele, naivitatea, dependenta, prostia etc unor de cele mai multe ori copii.

Multumit?

Edited by Cristi

@Elvis: Nu inteleg de ce ma consideri dealer. :mellow:

@Cristi: Canepa este denumirea romaneasca a canabisului, la fel cum ghanja vine din india, hemp de la englezi, etc. :clip: Denumirea stiintifica este cannabis cu cele 3 subspecii: sativa, indica si ruderalis.

Semintele de mac? :blink: Nu din alea se face opiu si heroina.

Ce educatie cu privire la droguri va baga pe gat la academie? :doh:

LE: In alta ordine de idei, poate sa imi spuna cineva unde se gasesc tabelele din legea 143?

Edited by CmdPrompt
  • Downvote 2
  • Moderator

CmdPrompt (sau cmd.exe - ca sa vezi ca ne "baga ceva pe gat la academia aia") imi lasa impresia ca "vorbesti de funie in casa spanzuratului"; iar daca nu te-ai prins deja, esti luat la bascalie de majoritatea celor care s-au obosit sa-ti rapunda la topic.

Dupa nickname, banuiesc ca te pricepi la calculatoare, asa ca fa un efort si baga pe un motor de cautare "anexa legea 143/2000"... si supriza: apar tabelele !!!

S-ar putea sa te suprinda, dar unii dintre cei prezenti pe forum au vazut (NU au probat) cam toate substantele supuse controlului national, asa ca nu e cazul sa ne ti o prelegere despre "iarba"

Edited by CITADELA

Nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar singurul care mi-a raspuns concret la topic cred ca scotea fum pe nas si se gandea "uite si la dealeru asta ce tupeu are". Aveam sperante prea mari sa nu fiu tratat ca pe un forum de cs?

Mersi de sugestie, ultima oara cand am cautat tabelul a fost dupa ce s-au ilegalizat magazinele de vise prima oara si toate anexele care le-am gasit erau incomplete. Ma gandeam ca politia stie unde sunt informatiile cele mai recente despre legi (in monitor nu apar) pe net.

Si scuze daca parea ca imi bat joc dar nu stiu mare lucru despre academia de politie si sunt chiar curios ce va invata despre droguri (cum sa le recunoasteti, efectele <tot pentru recunoastere dar aplicat la persoane> etc.)

.....

Si scuze daca parea ca imi bat joc dar nu stiu mare lucru despre academia de politie si sunt chiar curios ce va invata despre droguri (cum sa le recunoasteti, efectele <tot pentru recunoastere dar aplicat la persoane> etc.)

Practic, ce te-ar interesa...nu te supara, dar i-am mai raspuns unui membru(de o zi) la o intrebare in genul celei pe care ai postat-o si tu( cam care ar fi procedura, etc.) cu fraza "daca iti spun , dupa aia trebuie sa te impusc.. :ner:" ....nu-mi dau seama totusi de ce ai pus intrebarea asta pe acest forum...chiar te astepti sa-ti raspunda cineva serios? Cu toate astea, iti raspund serios la o singura intrebare...cum le recunoasteti- "iarba",pe la noi(prin comert) mai mult se intalneste cannabis sativa, se recunoaste f.f.usor prin mirosul specific, patrunzator(pe care sunt sigur ca-l cunosti bine...), efectele difera de la o persoana la alta si cred ca ma opresc aici...

Ce faci CmdPrompt? Te-ai speriat? Sau te gandesti ce ai mai putea sa intrebi...

...

...

Daca esti atat de invatat, impartaseste-ne si noua din experienta ta...de pilda tu cum te simti dupa un joint? Care sunt efectele asupra organismului tau...sau dupa un timbru, cum te simti?

Edited by teolucian63

@teolucian63: In principiu am postat aici pentru ca ma interesa parerea personala a politistilor, si e mai simplu decat sa alerg politia prin oras si sa ii intreb pe fiecare in parte :) Ma refer la primu post. As fi intrat la sediu diicot sa ii iau la intrebari daca nu as ajunge cu un vito nemarcat pe urmele mele.

Restul sunt informatii bune de stiut. Ca de exemplu daca va invata cum sa faceti diferenta intre o persoana care e treaza de 24 de ore si cineva care e sub influenta fara testare.

@teolucian63: In principiu am postat aici pentru ca ma interesa parerea personala a politistilor, ....

Restul sunt informatii bune de stiut. Ca de exemplu daca va invata cum sa faceti diferenta intre o persoana care e treaza de 24 de ore si cineva care e sub influenta fara testare.

Puiule, daca ne vom intalni vreodata, iti garantez ca-ti voi spune(cu oarecare marja de eroare) cand ai fumat ultima "iarba"....pot sa-ti spun si daca ai "lipit" timbre...chiar si...."cacat' daca ai papat...

• Upvote 3

@ _ - ai vrut tu sa zici ceva, dar ce ai invatat pe unde ai umblat, nu ti-a fost de ajuns sa pui o intrebare care sa aduca discutia unde vrei tu si ... leapsa, jigodiile astea de politisti pe care majoritatea lumii ii cred prosti "ti-au tras-o" :ner:

pina mai acum citiva ani in urma (pe care pun pariu ca nu i-ai trait) , planta la care faci vorbire SE CULTIVA INTENSIV in romania pentru unicul si simplul motiv ca era considerata PLANTA TEHNICA. poate nu sti, insa chiar si varianta romaneasca a cinepei contine substanta halucinogena, doar ca in proportie ceva mai scazuta decit cea indiana.

daca este sa vorbim strict despre planta si foloasele (pozitive) pe care ni le auce, nu cred ca am avea ce sa mai spunem. nenumaratele utilizari industriale si chiar farmaceutice (fibra, semintele, uleiurile) o califica drept planta folositoare "pe linga casa omului)

in ceeace priveste utilizatea pentru obtinerea efectului halucinogen, personal as recomanda vinzarea ei la oricare colt de strada, astfel incit TOTI cei care vor sa-si sfirseasca viata din proprie initiativa sa o poata face facil si cu costuri cit mai scazute, cu conditia minima necesara si suficienta sa nu deranjeze ceilalti coabitanti. :beer:

• Moderator

CmdPrompt, nu ai vrea sa iti spunem si cum si cand se organizeaza vreo actiune? Nu ai vrea sa stii cati politisti lucreaza la BCCOA, numele si adresa fiecaruia, daca se poate si poza? Nu ai vrea sa stii cum se dreseaza cainii politisti? Doamne, mare ti-e gradina...

si e mai simplu decat sa alerg politia prin oras si sa ii intreb pe fiecare in parte :) Ma refer la primu post. As fi intrat la sediu diicot sa ii iau la intrebari daca nu as ajunge cu un vito nemarcat pe urmele mele.

Eu personal chiar te rog sa mergi la politie sa intrebi cu siguranta o sa primesti multe raspunsuri :ner:

PS: sa ne povestesti si noua "mica aventura" cu toate detaliile de rigoare :naughty:

• Upvote 1

CmdPrompt, ce vrei tu mai exact sa intrebi!? Daca stim sau nu sa recunoastem persoanele sub influenta? Sau pur si simplu vrei sa stam la o barfa sa vezi ce credem noi despre asa=zisele droguri usoare si cum ii tratam pe cei care le poseda!?

Iti raspund anticipat la ambele: 1: Marea majoritate a politistilor (daca bineinteles nu sunt sobolani de birou, no offence pt ei) stiu sa recunoasca simptomele ierbii, cat si mirosul specific. Plus indiciile ;) foitze, filtru din pachetul de kent ;) (si tine cont ca eu sunt la rutiera de vreo 7 ani, deci nu pot decat sa imi inchipui cate *jmekerii* au invatat de exemplu cei de la BCCO )

2: Sunt ilegale. Asta inseamna ca daca vei fi gasit cu asa ceva la tine, vei suporta consecintele. Si ca o completare, eu personal nu am nimic impotriva drogurilor usoare pt ca ma uit in alte tari unde sunt legale si vad ca efectele nu au fost dezastruoase, insa atat timp cat la noi sunt interzise, iti recomand Amsterdam sau Jamaica pt maraciuca ;)

Sper ca am fost on-topic si iti doresc numai bine!

• Upvote 3
  • Moderator

Iti vine sa crezi sau nu, ne spun ca este ceva ce ataca fiinta umana in cel mai inalt grad si care are legatura intensa cu psihicul, vointa si prostia umana.

De ce "prostie"?

Pentru ca toxicomanii nu iau droguri pentru placere, ei se drogheaza pentru ca sunt, de fapt, niste sclavi iar sclavia lor se bazeaza pe durere, nu pe placere.

Iar ce e mai grav este ca oricine devine dependent, multi chiar de la prima doza. Aproape nimeni nu trece de doua-trei doze fara a fi sclav deja … iar cu toate astea, in idiotenia lor nu percep niciodata pericolul.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.