Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Iar femeie incearca sa scape basma murdara............

Cerasela suntem doua specii diferite chiar daca imi vei spune ca nu este asa.

Cu siguranta suntem diferiti...ca specie suntem aceeasi homo sapiens.

O faceti cu sufletul, asta-i diferenta.

Cele/cei care au suflet nu inseala...;)

Publicat

Bărbatul și femeia, sunt un tot și în toate.

Această afirmație e valabilă pentru acele cupluri care sunt unite prin taina căsătoriei. Cei care nu sunt căsătoriți, se pot abține de la comentarii pentru că nu știu despre ce vorbesc, nu înțelg sensul acestei expresii, nu cunosc încă riscurile și dificultățile unei relații de familie bazată pe încredere reciprocă, fidelitate, respect și dragoste.

Ce ar fi imoral la un bărbat care citește corespondența privată a soției sau invers? Nimic.

Aceste, prevederi sunt legiferate pentru a rupe legătura și a adânci prăpastia dintre soț și soție numai și numai cu scopul de a distruge familia. Aș putea chiar afirma, că în condițiile în care familia stă la baza societății, în final se urmărește chiar distrugerea acesteia.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Cerasela am observat de mult timp ca tu ai convingeri serioase in ceea ce priveste diferentele dintre barbati si femei, dar nu ai dreptate. Nu vreau sa incep aici o dezbatere, pentru ca nu e nici topicul potrivit si nici nu o sa iti schimb eu conceptiile.

florentinaev orice politist e om, si are defectele specifice oamenilor, inclusiv gelozia. Nu e corect din partea lui sa te verifice, dar nici tu nu esti obligata sa accepti asta, asa ca rezolvarea problemei e simpla... Cat despre exprimarea ta chiar lasa de dorit si nimeni nu a inteles tot ce ai vrut sa spui.

lionn, e imoral sa citesti corespondenta privata a sotului sau sotiei. Moral e sa ai incredere.

Publicat

vad ca s-au postat multe comentarii insa nic un raspuns la ce am intrebat eu domnilor.cred ca m-am exprimat destul de clar.

dar verificarea neautorizata a telefonelor efectuate sau primite de partener cum e posbil doar pentru ca el e politist?saupentru ca are relatii la orange?angajatii orange ar trebui sa-si protejeze abonatii, deasemena politistii nu ar trebui sa foloseasca informatiile in interes personal nu?asta sub ce incidenta intra?astept raspuns!

iar daca e sa vb se inselat si de incredere e si mai grav barbatii din aceasta categorie sunt campioni.oricum doream sa intreb un politist ca sa fie eligibil nu trebuie sa aiba si un comportament exterior jobului care sa fie moral?

si nu e vb ca am ceva de ascuns!

Buna ziua Florentinaev! Partenerul tau este politist? El ti-a verificat listingul convorbirilor? Caci de interceptari nu poate fi vorba....Daca este titularul abonamentului, poate simplu cu o cerere la firma de telefonie mobila(in cazul tau Orange) prin care sa ceara listingul pentru abonamentul respectiv...nu trebuie sa abuzeze de calitatea sa(politist) sa faca asta...

Iar ca sa-ti raspund si la cealalta chestiune, cum a folosit respectivul informatiile in scop personal, doar nu le-a cerut pentru a fi folosite intr-un dosar penal si el le-a folosit pentru a te cunoaste pe tine...nu inteleg, daca vrei lamuriri, vino cu amanunte!

Si te rog nu generaliza...nici un om nu seamana cu un altul, suntem unici( nici macar gemenii nu sunt identici).

Publicat

As mai adauga ceva...nimeni nu intelege ca politistul este si el om, cu bune si rele, toti il judeca dupa niste standarde pe care nu cred ca le-ar atinge ...as vrea ca fiecare care face asta sa se puna macar o zi in "pielea" unui politist, sa vada cum este, sa vada daca s-ar ridica la inaltimea pretentiilor pe care le au ei insisi...

Nu , nu este bine sa-i citesti corespondenta sotului/sotiei, adeseori gelozia exagerata duce la despartiri, dar nu cred ca un barbat inseala mai mult decat o femeie(nici daca este politist-cum a afirmat Florentinaev, ca sunt campioni) si nici ca o femeie inseala mai mult decat un barbat...totul tine de motive si de lipsa de comunicare in cuplu-fiecare om care-si inseala partenerul o face dintr-un motiv anume).

Si Florentinaev, nu cred ca problema ta se rezolva prin postarea ei pe un forum al politistilor, mai degraba vorbeste cu partenerul tau si incercati sa vedeti unde ati gresit(este simplu sa dai vina numai pe celalalt) si vedeti ce se poate repara, asta este sfatul meu si nu incerc sa fiu malitios...

Succes!

Publicat

Cele/cei care au suflet nu inseala... ;)

Asa am crezut si eu multi ani, insa viata mi-a demonstrat ca m-am inselat.

Oricum tu continua sa cauti barbatul perfect.........

Iti spun ca nu exista.

Publicat (modificat)

Nu ma cunosti, nu iti da cu parerea despre ceea ce mi.am dorit/doresc.

PS: suntem cam offtopic amandoi, daca ai ceva cu mine discutam in Chat off topic!

Modificat de Cerasela
Publicat

Iti spun ca nu exista.

poate ca eu sunt ala, mi s-a mai spus asta :clip:

Publicat (modificat)

Maxu tu esti avocat, trebuie sa stii sa minti la fel cum respiri.

Ba te cunosc Cerasela chiar daca nu te-am vazut niciodata.Cunosc genul. Stai linistita nu am nimic cu tine.

Eu sunt unul patit pentru ca am avut incredere in fosta sotie si am lasat-o sa-mi umble peste tot.

Am fost atat de idiot incat sa nu am secrete fata de ea.

Si am gresit.

Modificat de Elvis
Publicat

Maxu esti perfect pentru sotia ta...;)

Elvis nu ma cunosti...nu stii ce "gen" sunt, imi pare rau pentru ce ti sa intamplat dar ar trebui sa privesti si din partea cealalta a baricadei ;)

• Moderator
Publicat

Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand)

• Apreciez 1
Publicat

evident ca stiu sa mint precum respir insa si nevasta-mea stie asta :) si de aceea nu ma controleaza. Mai ales ca pe PC (de exemplu) am soft care nu retine cookies sau history si tot felul de chestii de acest gen. Sterg fisiere cu soft special ca sa nu fie recuperate, etc etc.

Nu de frica nevestei ci ptr ca m-am invata minte cind un procuror a decis ca isi poate obtine mai usor informatiile din PC meu prin incalcarea secretului profesional ce imi revine decit din munca de investigare. S-a inselat amarnic :)

Publicat

se pare ca nu exista solutie....asa imi imaginam si eu

As mai adauga ceva...nimeni nu intelege ca politistul este si el om, cu bune si rele, toti il judeca dupa niste standarde pe care nu cred ca le-ar atinge ...as vrea ca fiecare care face asta sa se puna macar o zi in "pielea" unui politist, sa vada cum este, sa vada daca s-ar ridica la inaltimea pretentiilor pe care le au ei insisi...

Nu , nu este bine sa-i citesti corespondenta sotului/sotiei, adeseori gelozia exagerata duce la despartiri, dar nu cred ca un barbat inseala mai mult decat o femeie(nici daca este politist-cum a afirmat Florentinaev, ca sunt campioni) si nici ca o femeie inseala mai mult decat un barbat...totul tine de motive si de lipsa de comunicare in cuplu-fiecare om care-si inseala partenerul o face dintr-un motiv anume).

Si Florentinaev, nu cred ca problema ta se rezolva prin postarea ei pe un forum al politistilor, mai degraba vorbeste cu partenerul tau si incercati sa vedeti unde ati gresit(este simplu sa dai vina numai pe celalalt) si vedeti ce se poate repara, asta este sfatul meu si nu incerc sa fiu malitios...

Succes!

Publicat

se pare ca nu exista solutie....asa imi imaginam si eu

Ti-am pus niste intrebari ieri la care nu ai raspuns...in schimb azi ai dat verdictul- nu exista solutie! Citeste postarile mele de ieri si vei vedea ca totusi exista si solutii...prima ar fi sa incerci sa discuti cu partenerul de cuplu, sa gasiti impreuna "hiba"....a doua, tot discutii cu partenerul de cuplu...

Vezi, eu incerc sa-ti dau solutii, desi nu ai venit cu adaugiri....

Publicat

draga Teo eu nu am pus aici aceste intrebari pentru a-mi rezolva voi problema!!! CI DOAR PENTRU A VA INTREBA SUB CE INCIDENTA INTRA UN ASTFEL DE FAPT...DPDV LEGAL... deasemenea pentru ca am un respect deosebit pentru ocupatia pe care o aveti si cu toate ca *sunteti si voi oameni* considerv ca meseria ar trebui sa va impuna un comportament moral exemplar atat in in timpul serviciului cat si in afara lui, altfel o institutia isi pierde credibilitatea, respectul etc...cei care nu pot indeplini aceste criterii nu au ce cauta in aceea uniforma...parerea mea!

In rest vad ca discutia pe alte teme s-a incis foarte tare.Cerasela, iti dau un sfat, nu et mai obosi, un barbat nu va putea sa inteleaga niciodata o femeie, nici macar cand ei sunt pusi in situatia pe care au creat-o.Asa ca, multa toleranta caci nu se poate fara barbati!Macar aceasta categorie au cat de cat coloana vertebrala!!!!

cam asta e...din pacate

Publicat

draga Teo eu nu am pus aici aceste intrebari pentru a-mi rezolva voi problema!!! CI DOAR PENTRU A VA INTREBA SUB CE INCIDENTA INTRA UN ASTFEL DE FAPT...DPDV LEGAL...

Pai bine draga Florentinaev, daca voiai sa te informezi din punct de vedere legal, atunci de ce nu ai consultat un avocat? Costa? E mai simplu "sa arunci o piatra in balta" si sa privesti cum incearca altii sa-ti scoata piatra? Iar dupa, vii si dai lectii de morala...cum ar trebui sa fie politistii atat in serviciu cat si in afara lui....

Te-ai ofuscat ca nu ai primit raspunsul dorit? Aici au incercat oamenii sa-ti spuna ca de fapt problema e mai grava, e simplu sa faci o incadrare juridica a unei fapte(daca exista), mai greu e sa gasesti solutia....

Sfatul meu- CONSULTA UN AVOCAT!!!

Publicat

nu e vb aici de divort. e vorba de etica.in fine...

de moralitate si mai ales de bun simt...

• Membru
Publicat

Mai Florentina, nu vad de ce te-ai agita atat daca nu ai avea nimic de ascuns...pe bune acum.

Publicat

cristi nu am nimic de ascuns, tocmai ca eu am descoperit ceva ce nu e compatibil, dar asta e alta poveste cu care nu are rost sa va plictisesc... :mellow:

• Membru
Publicat (modificat)

Pai vezi ca totusi e ceva la mijloc? :mellow: Imi poti spune prin pm ce..

Modificat de Cristi

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.