Jump to content
POLITISTI.ro

Dreptul la o alta meserie in paralel

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Intrebarea e cum este interpretat partea

care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate

O simpla aprobare sau instiintare a conducerii unitatii, nu e de ajuns? Eu asa am procedat. :) Si asa a procedat si un amic politist, cu care desfasor aceiasi activitate.

L.E. Acum imi dau seama ca activitatea e de tip didactic. :doh: Dar care imi permite sa si practic ceea ce predau. In speta, cursuri de garda de corp, agent de protectie si interventie, agenti de paza, detectiv particular etc.

Modificat de Sony
Publicat

o intrebare putin mai ciudata ...

ca politist, ofiter superior, cadru de conducere si persoana de larga recunoastere publica, poti aparea in postura de caracter principal intr-un clip publicitar?

Publicat

o intrebare putin mai ciudata ...ca politist, ofiter superior, cadru de conducere si persoana de larga recunoastere publica (o fi si respectata :doh: ? nu? - nota mea) , poti aparea in postura de caracter principal intr-un clip publicitar?

Dupa textele de lege si a lor logica si interpretare ,nu !

Daaaaar ..... dar fiindca vorbim de un cadru de nadejde ( "presupun" spre "sunt sigur" ) ,de viitor (clar ,nu?) si de "ofiter superior (!!! ) , cadru de conducere (clar ,nu??? ) si persoana de larga recunoastere publica (???)" * trebuie sa-l sprijinim ,tovarasi , sa-si dezvolte latura artistica si sa-i dam acceptul nostru si asigurarea ca-i legala (te pui c-un of.superior ,c-un cadru de conducere ,c-o persoana de larga recunoastere publica ** ,blablabla).....Evident ca acest " ofiter superior, cadru de conducere si persoana de larga recunoastere publica" se va jertfi si nu va accepta bani si alte beneficii de ordin material :ner:

Deci pe cine vom vedea pe iutub sau la teve?....ca tot ne-ai stimulata curiozitatea...

Por favor ,serhente Garcia! :emo-yessir:

*De ce dreaqu in Romania " ofiter/functionar superior, cadru de conducere si persoana de larga recunoastere publica" ="om de o inestimabila valoare" este axioma??? Usor offtopic : DR.PESAMOSCA (mort in saracie ,cu ultimul spatiu locativ o rezerva amarata de spital data doar din respect) vs. udrea elena sau Bogdan Aurescu vs. constantin -traian igas...aplicand axioma de mai sus...ehehehe!

**Si tovarasa aia cu coc ,abuziv imbolnavita de saturnism ,la Targoviste-n '89 era :

-"persoana de larga recunoastere publica" :doh:;

-"persoana de larga recunoastere internationala" :doh:;

-...

Publicat

Deci pe cine vom vedea pe iutub sau la teve?....ca tot ne-ai stimulata curiozitatea...

:wacko: din pacate nu "vom vedea" ci vedem, doar ca nu constientizam persoana. apare aproape zilnic intr-o reclama la niste magneti. cum nu am gasit nimic pe net ca sa pot da un link, va las placerea de a descoperi.

Publicat

........ :wacko: din pacate nu "vom vedea" ci vedem, doar ca nu constientizam persoana. apare aproape zilnic intr-o reclama la niste magneti. cum nu am gasit nimic pe net ca sa pot da un link, va las placerea de a descoperi.

Oups! Aiaiaiaiai !

Mucias gracias ,senor serhente Garcia!

P.S.Cautam si daca-l gasim putem cere un pct. de vedere al boului de igas sau al crescatoriei de dinozauri - Aparatul Central.Poate e supt (sic!) acoperire magnetu' .

• Moderator
Publicat

Este vorba despre doamna chestor Lipă, care face reclamă pe la un soi de centură medicinală pentru coloană.

Am tot căutat spotul publicitar, să-l pun aici, dar nu am avut răbdarea necesară.

Publicat

Si ce-i cu asta? Adica ce e rusinos in asta? Face reclama la prezervative cu gust de corcoduse, sau ce?

• Apreciez 1
Publicat

citeste putin mai sus darkside si o sa vezi ca a munci in afara serviciului a fost tare rusinos pt unu care cara saci la piata pt nevasta-sa. de asemenea, munca in afara serviciului a mai fost rusinoasa si pentru altii, asa de rusinoasa ca au luat si sanctiuni.

asadar, ne rusinam numai pentru unii?

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

daca sunt politist pot sa-mi fac PFA ( persoana fizica autorizata) .....? asta pentru ca sunt arbitru de fotbal si trebuie sa-mi fac ca sa mai pot practica meseria asta.

Publicat

DA

(Doar sa nu arbitrezi meciurile intre interlopi ca atunci ai avea o legatura indirecta cu serviciul)

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Am un prieten care lucreaza la logistica. E posibil ca in urma atestatului de "instructor in poligon" obtinut de la AESP sa poata fi angajat la un poligon privat.?

Multumesc !

• 7 luni mai târziu...
Publicat

Nu e in regula solutia ta. Pai si cand inchei asig. si semnezi in numele altei persoane? Semnezi in fals. Fals privind identitatea si mai decurg o gramada ...

"expertiza sau constatare grafologica". O mik precizare, se poate dispune expertiza sau raport de constatare tehnico-stiintifica grafoscopica. Grafologica se face ptr altceva nu ptr a stabili cine a scris acel document.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Publicat

Hai sa va intreb si eu ceva: daca sunt politist rutier si in afara orelor de program predau legislatie rutiera la o scoala de soferi, incalc vreo dispozitie/lege avand in vedere ca aceasta activitate se afla in sfera activitatilor didactice?  

Citisem la postul 31 "Prin excepţie de la regimul incompatibilitatilor, art. 96 alin. 1 din acelasi act normativ, aşa cum a fost modificat de art. 52 din Legea nr. 330/2009, stipulează ca „funcţionarii publici pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetarii ştiintifice, al creaţiei literar-artistice şi în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legatură directă sau indirecta cu atribuţiile exercitate ca functionar public potrivit fişei postului.”

Nu cred ca exista o incompatibilitate in ceea ce priveste aceasta activitate daca gresesc va rog sa ma corectati!

Publicat

Are legătură legătură cu atribuțiile tale și nu poți să predai . 

Publicat

Rusy da-mi si mie, te rog, un punct de vedere mai explicit cu privire la afirmatia ta de la postul 95 " are legatura cu atributiile tale si nu poti sa predai". Referitor la incompatibilitatile functionarului public cu statut social cred ca este vorba sa nu desfasori o activitate care sa vina in contradictie cu ceea ce este precizat in fisa postului gen: faci cercetari in dosare penale si esti si avocat/consilier juridic unde poti la un moment dat sa aperi acel cineva pe care il cercetezi! Daca gresesc te rog sa ma corectezi. Multumesc!

Publicat

functionarului public cu statut social

Stiu ca ai gresit cand ai scris, insa daca analizam bine la ce autoritate mai avem in prezent,cam  asta am ajuns: agenti sociali

• Apreciez 1
Publicat

Daca desfasori activitati de politie rutiera esti incompatibil. Solicita printr-un raport la MRU ceea ce-ti doresti si vei vedea. Si eu mi-as dori sa fac asa ceva sau instructor auto dar din pacate nu se poate.

Publicat

Scuze ca am gresit mai devreme scriind in loc de special social! Astazi am trimis o petitie la IGPR si ANI si am solicitat un punct de vedere. Va tin la curent. Rusy ai solicitat de la MRU un punct de vedere cu privire la incompatibilitatea dintre meseria de profesor de legislatie rutiera si cea de politist rutier? Daca da, poti te rog sa postezi raspunsul? Multumesc! O seara placuta!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.