Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutati-ma sa imi aleg cel mai usor loc de munca!

costy

Recommended Posts

He,he, he! Băiatul ăsta și-a făcut botezul începătorului înainte de a intra în pâine.

Va avea un avantaj în comparație cu colegii lui. Am putea spune, de-acum, că e de-al nostru. Are și ceva vechime. Bine ai venit printre noi.

E bine să dai și replici, să fii și bătăios, să știi ce vrei, dacă știi și carte cu atât mai mult. Dar, la început, e bine să asculți mult și să vorbești numai atunci când trebuie. Nu mă refer la postările de pe forum ci în general.

Mie unul mi-a plăcut atitudinea ta. Dar trebuie să fie însoțită de mult, mult autocontrol, pentru că altfel, mai devreme sau mai târziu vei claca.

Succes în activitate!

• Upvote 2

• Member

stiu ca ai gresit, ca altfel nu te intrebam. Nu m-am suparat pe tine, si toti care am scris aici am scris ca sa te ajutam, nu sa radem de tine. Sper sa inveti ceva de pe forumul acesta, de-aia "pierdem" timpul pe aici.

Tiesto cauta pe site-ul lor ca nu pot sa pun link-uri aici. O sa vezi acolo organizarea.

• Upvote 1

costy mie nu mi-a placut modul cum ai aborda problema .Si mai ales jignirile aduse unui membru.Iar pentru asta ti-am trimis cele scrise de tine, cu butonul ,,report,, catre admini.Sper ca ei sa ia atitudine .

Edited by arcan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.