Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutati-ma sa imi aleg cel mai usor loc de munca!

Postare recomandată

Publicat (modificat)

bozo ai idee cum functioneaza brigada rutiera?

Modificat de Tiesto
Publicat

He,he, he! Băiatul ăsta și-a făcut botezul începătorului înainte de a intra în pâine.

Va avea un avantaj în comparație cu colegii lui. Am putea spune, de-acum, că e de-al nostru. Are și ceva vechime. Bine ai venit printre noi.

E bine să dai și replici, să fii și bătăios, să știi ce vrei, dacă știi și carte cu atât mai mult. Dar, la început, e bine să asculți mult și să vorbești numai atunci când trebuie. Nu mă refer la postările de pe forum ci în general.

Mie unul mi-a plăcut atitudinea ta. Dar trebuie să fie însoțită de mult, mult autocontrol, pentru că altfel, mai devreme sau mai târziu vei claca.

Succes în activitate!

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

stiu ca ai gresit, ca altfel nu te intrebam. Nu m-am suparat pe tine, si toti care am scris aici am scris ca sa te ajutam, nu sa radem de tine. Sper sa inveti ceva de pe forumul acesta, de-aia "pierdem" timpul pe aici.

Tiesto cauta pe site-ul lor ca nu pot sa pun link-uri aici. O sa vezi acolo organizarea.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

costy mie nu mi-a placut modul cum ai aborda problema .Si mai ales jignirile aduse unui membru.Iar pentru asta ti-am trimis cele scrise de tine, cu butonul ,,report,, catre admini.Sper ca ei sa ia atitudine .

Modificat de arcan
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.