Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutati-ma sa imi aleg cel mai usor loc de munca!

costy

Recommended Posts

salut!sunt elev la campina promotia 2011,cea amanata pana in 2012,as avea o intrebare ,in cazul in care exista printre voi un politist care lucreaza in bucuresti,ati putea sa-mi spuneti ce sectie este mai usoara??

usoara,impropriu spus,stiti voi, una in care superiorii nu sunt atat de idioti cam cum se intampla peste tot,iar situatia operativa fara prea mari probleme?

mentionez ca ma intereseaza acest lucru in ideea in care o sa fiu repartizat in bucuresti si trebuie sa-mi aleg sectia,asta daca o sa am posibilitatea sa aleg.

va multumesc anticipat!

• Upvote 1
  • Downvote 1

Păi bine măi costy, dacă tu aşa înţelegi că se învaţă munca de poliţie, căutând locul mai uşor şi şefii mai puţin idioţi, pot să te sfătuiesc de pe acum lasăte de munca asta, ţi-ai greşit alegerea. În ministerul ăsta de cacao avem cam mulţi alde ăştia ca tine care cred că vin să-şi etaleze fiţele pe culoare şi prin birouri, apropos de ce nu ai cerut să te distribuie direct ca şef de birou că se poartă ! Sper că colegii de pe la secţiile de poliţie au citit aceste intenţii ale acestui tânăr ! Halal să-ţi fie băiete să şti că ai mare tupeu, pun pariu că în spatele tău se află nu ştiu ce mare mahăr de prin MAI sau portocaliu !

• Member

te asteptam :naughty:

Peste tot faci asa impresie buna din prima?

Indraznesc sa te intreb si eu: de ce te-ai facut politist? Pt bani nu, ca nu sunt, usor nu e, liniste si sefi draguti si romantici nu avem... Te-a obligat mami sau tati? Sau inca nu te-ai trezit la realitate?

Eu cred ca va luati de om cam aiurea. Nu cunoaste deloc Bucurestiul si a cerut un sfat, in ce zona a capitalei ar fi mai ok, nu a spus ca vrea sa se faca secretara si sa transporte cafele.

Voi curajosilor daca va trimite la dracu in praznic unde sunt numai tigani si situatia operativa e super nasoala, o sa ramaneti acolo toata viata de dragul patriei si a meseriei.

• Upvote 3
  • Downvote 2
  • Member

jeffo unii isi mai fac meseria si din placere. Cand reusesti sa bagi la puscarie un hot, talhar sau pe oricine face rau parca reusesti sa treci mai usor peste alte greutati. La mine e singurul motiv pentru care nu am renuntat inca la meseria asta. Daca vrei de la inceput sa te duci unde e mai usor e clar cat de profesionist vrei sa devii. Sunt destui printre noi care se sperie si de umbra lor si nu au curaj sa se puna nici cu sefii nici cu tiganii. Nu mai avem nevoie de dinastia.

• Upvote 2
  • Downvote 2

Mai bine o alegi pe cea mai grea. O să devii puternic. Asta ar fi secția 19. E exact lângă Piața Rahova, sunt acolo o grămadă de țigani

Nu e un sfat, eu nu dau sfaturi, iți spun doar ce aș face eu

• Member

nu exista cea mai grea sau cea mai usoara, fiecare sectie are specificul ei, si problemele ei. La 17 e comunism, iti ramane urma de la cascheta, si asculti de reguli idioate cum ar fi aceea ca politistii nu au voie sa se aseze pe bancile din curtea sectiei, faci misiuni fara scop real, ci numai pe hartie... La 19 risti sa fii impuscat sau batut... deci tot mai bine e la Ciocarlia :D

Edited by bozo
  • Upvote 1
  • Downvote 1

@bozo: cine s-a bagat in politia asta fara sa ii placa ii va fi un calvar sa faca aceasta meserie, iar cand esti incepator si te duci unde nu cunosti pe nimeni, nu ai pe nimeni care sa te indrume, nu e prea usor sa alegi, e ca o loterie. Eu nu stiu unde o sa ajung, am invatat sa prind judetul si nu am trecut prin scoala ca rata pe apa, insa nici nu sunt de parere ca m-am insurat cu politia si nu o sa mai am viata sociala.

De exemplu la mine in oras, am facut practica la municipiu si la sectie, iar cei de la municipiu mereu se fereau de sectie ca e rau, tigani, chestii dar mai mult mi-a placut la sectie pentru ca desi era vazuta ca o zona mai proasta colegii erau uniti, aveam activitate, iar sefii chiar tineau cu lucratorii.

Iar despre hoti... nu am reusit sa bag vreo unul la puscarie, dar am alergat dupa unul intr-o seara de mi-au iesit plamanii si l-am prins pana la urma, a fost frumos :D )))

• Upvote 1
  • Member

-oriunde te duci te indruma cineva.

-programul e de 8 ore la op la orice sectie.

-cine e leguma la serviciu de obicei e leguma si in viata personala.

-expresii de genul : "nu m-am insurat cu politia" sau "nu imi face nimeni statuie" sunt scuzele unor oameni slabi, fricosi, lenesi sau incapabili, sau toate la un loc.

Sunt dezamagit profund de atitudinea voastra. Daca acum la inceput de drum sunteti asa ce sa mai zic peste cativa ani?

• Upvote 1
  • Downvote 1

am cerut un sfat,m-am adresat cat am putut de politicos,pentru cei care au raspuns intr-un mod infect nu am decat sa le transmit ca va garantez ca desi unii aveti ani grei de politie ,sunt de 10 ori mai pregatit decat voi .

nu vreau un loc caldut dar termin scoala asta cu o medie cu care voi,cei care ati raspuns unui novice in meseria asta cu o superioritate care ma lasa rece,cu o colegialitate de tot rahatul,nu ati terminat probabil nici clasa l,

multumesc celor care au raspuns.

leonidas,parerea mea este ca iq-ul tau subunitar nu-ti permite sa raspunzi frumos unui viitor coleg de-al tau,din acest motiv nu ma voi supara pe tine.

• Upvote 3
  • Downvote 9
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.