Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari si solicitari adresate Administratorului

Postare recomandată

Publicat

Am citit regulamentul acestui forum si am observat ca este interzis postarea in numele unui membru banat, imi cer scuze pe aceasta cale nu se va mai intampla

• Administrator
Publicat

Am observat in ultima vreme ca multi dintre voi nici macar nu ati citit sau daca ati facut-o, nu respectati regulile acestui forum, profitand de ingaduinta echipei administrative.

Va aduc aminte ca acest site este unul serios, iar posibilitatea de a intra aici si a participa la discutii este un privilegiu, nu un drept.

De aceea va recomand sa cititi cu atentie regulamentul forumului si sa-l respectati pentru ca nu vom mai tolera pe cei ce nu inteleg acest lucru. De asemenea e bine sa aveti grija de contul de membru, mai ales daca ati obtinut acces in aria cu acces limitat numai politistilor, intrucat in cazul incalcarii regulilor nu vom face nicun fel de concesii si vom lua toate masurile necesare pentru a va elimina din aceasta comunitate, banandu-va contul pe o durata nedeterminata, iar in acest fel veti pierde si dreptul de a accesa aria respectiva, precum si celelalte facilitati obtinute (cont de email, etc).

Banarea unui cont de membru echivaleaza cu faptul ca nu mai sunteti bineveniti pe acest site, de aceea pe viitor, chiar daca va veti creea un alt cont de membru, va fi doar o chestiune de timp pana vom sesiza acest lucru si restrictionarea contului nou creat se va face imediat si fara nicio instintare prealabila.

In concluzie va recomand sa aveti grija de contul dvs. de membru, respectand regulamentul acestui forum, pentru a nu exista neplaceri si a va transforma doar in niste membri temporari ai acestei comunitati.

• Membru
Publicat

Tare mult mi-ar place ca bara de sus (Ex: Forumul politistilor> Aria administrativa> Sugestii si reclamatii) sa se regaseasca si in josul paginii... ar fi foarte util.

Ce zici...se poate?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Sugestie, strict in masura in care softul permite, se poate face o diferentiere (coloristica de exemplu) a zonei "libere" de cea privata?

De citeva ori am citit "cite ceva" ce nu prea isi avea locul in zona libera si ma gindesc ca poate o culoare diferita ar determina postatorul la o mai mare atentie la ce scrie.

• Administrator
Publicat

Nu promit nimic, dar voi studia posibilitatile implementarii acestei propuneri si vom vedea ce putem face.

Totusi, te rog sa-mi trimiti pe privat cateva exemple cu linkuri catre acele discutii ce consideri ca nu isi aveau locul in zona publica sau sa folosesti butonul "Report" la posturile respective. De asemenea am rugamintea ca pe viitor, cand mai observi astfel de situatii, sa folosesti cu incredere butonul "Report", pentru ca nu e nicio suparare daca ne atentionati (aici ma refer la echipa administrativa). Nu putem nici noi citi absolut tot ce se posteaza pe forum, iar prin folosirea functiei "Report" doar ne dati o mana de ajutor.

Publicat (modificat)

In baza ultimului post pe care l-am scris in topicul : Iisus, propun inchiderea topicului Iisus, deoarece Forumul Politistilor nu este un forum pentru manifestarea convingerilor culturilor penticostale, baptiste, etc., pentru aceasta exista forumuri de profil. Adimercea se poate implica in dezbaterea problemelor de pe forum, a subiectelor legate de activitatea politistilor, nicidecum pentru a tine "slujbe". Exista comunitati si locuri unde adimercea sau oricine doreste poate sa isi manifeste convingerile religioase liber .

Modificat de angelfire
  • Apreciez 2
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua,

Va rog frumos daca imi puteti spune cum as putea scapa de "reputatia negativa" acumulata:((

Multumesc!

cauti atentie si vrei sa fi neaparat apreciata? puteai sa faci asta de la inceput. daca ai inceput cu minusuri inseamna ca asta e adevarata ta fata...ca sa obti plusuri trebuie sa devi ipocrita.

si in plus conteaza foarte mult cum te consideri tu, nu cum te considera niste necunoscuti de pe forum care sunt extrem de subiectivi si razbunatori...adica la lucru nu sunt sefi, nu pot da sanctiuni dar pe forum sunt zmei.

fi asa cum esti, si te va aprecia cine trebuie, nu cauta sa fi altcineva.

Modificat de Vip3R
  • Apreciez 4
  • Displace 7
  • Membru
Publicat

Vip3R, ai mare grija, jignesti membrii acestei comunitati, facandu-i ipocriti, subiectivi si razbunatori. Aici suntem o comunitate de prieteni, iar respectul reciproc este o prerogativa a acestui forum. Te rog frumos sa iti ceri scuze pentru cele afirmate, intrucat nu vom tolera atacuri la adresa colegilor nostri si s-ar putea sa iti pierzi privilegiul de a accesa acest site.

O zi buna!

• Apreciez 2
Publicat

nu jignesc pe nimeni. n-am intrat pe forumul asta ca sa jignesc ci sa caut colegi cu care sa impart idei si care sa ma ajute sau sa-i ajut cand pot.

orice om e subiectiv, asa cum sunt si eu, cum esti si tu. fiecare e o persoana diferita cu personalitate diferita. ar trebui sa intelegi asta cand un om isi exprima opiniile, chiar daca opiniile lui deranjeaza "sefii". avem libertate de exprimare(in limitele decentei) in Romania din cate stiu. nu cred ca am jignit pe nimeni exprimandu-mi o parere, respectiv ca oamenii sunt subiectivi, iar unii useri de forum sunt razbunatori, si daca prima chestie e ceva abstract pe a doua (razbunarea) o pot demonstra prin reply-urile primite atunci cand am postat o problema si am cerut ajutor si minusurile primite la postarile mele.

si te rog frumos sa nu-mi pui cuvinte in gura. n-am facut pe nimeni ipocrit. citeste cu atentie postul meu de mai sus ca sa obti plusuri trebuie sa devi ipocrita. din ce am scris cu rosu eu as spune ca inteleg ca am facut un compliment si anume :fata respectiva e sincera chiar daca parerile ei i-au adus minusuri. si prin raspunsul unui coleg forumist care o indeamna pe ocolite sa-si schimbe "ideile" ca sa fie pe placul "comunitatii" inteleg ca o indeamna sa fie ceea ce nu este adica o ipocrita.

intreb: cine a gresit? eu ca i-am spus ca VA DEVENI ipocrita daca isi schimba postarile, sau colegul care gaseste normal ca pe acest forum ceea ce posteaza domnisoara sa fie ceva ce sa-i placa lui sau altora. nu cred ca in regulamentul forumului scrie ca ai obligatia ca user sa postezi lucruri care sa placa majoritatii.

nu-mi cer scuze pentru ca n-am jignit pe nimeni, si consider ca tu ai trebui sa-ti ceri scuze pentru amenintarile ca ma banezi daca nu fac ceva. mergand mai departe postul tau e un santaj...daca nu-mi cer scuze zbor de pe forum. crezi ca e normala chestia asta? ma santajezi, ma ameninti, si tu esti cel care vorbesti de respect? respectul nu inseamna sa vorbesti cu pronume de politete.

• Apreciez 2
  • Displace 9
Publicat

dupa cum ziceam...deja am 3 minusuri doar pentru ca am exprimat o parere pertinenta. cand spui adevarul, si adevarul doare...apare "razbunarea" clik-uri pt minus. dati clik la minus pana nu mai puteti la posturile mele...dar va rog un singur lucru: atunci cand un coleg politist are nevoie de ajutor ajutati-l nu-i dati in cap.

• Apreciez 2
  • Displace 5
  • Membru
Publicat

Vip3R, Kmcoio nu te-a amenintat, nu te-a jignit, iar daca tu asta ai inteles din ceea ce am postat eu, inseamna ca nu ai inteles bine, nu indemn pe nimeni sa faca ce vreau eu sau alt membru forumist, fiecare e liber sa scrie, sa-si spuna parerile. Nu vad unde ti s-a spus ca vei zbura de pe forum sau unde sunt acele amenintari de care vorbesti.

Te rog insistent sa respecti regulile forumului dar mai ales colegii de forum!

• Apreciez 1
Publicat

Vip3R, prietene te incingi prea repede. Nu cred ca se da nimeni zmeu pe forum. Colegul ety a vrut sa sugereze Ceraselei cu totul altceva. Este problema ta daca asa intelegi si vezi lucrurile. Ai grija ca mai devreme sau mai tarziu o sa iti simtim lipsa, daca ma intelegi ce vreau sa spun si nu te amenint sau alte prostii de genul la care te gandesti tu. Cerasela a cerut o parere iar membrii i-au raspuns. Este problema ta ce intelegi tu. Daca nu iti convine nu mai tasta pe topicul asta.

• Moderator
Publicat

Vip3R

In primul rand trebuie sa fii constient ca nu esti detinatorul adevarului absolut si nu toate parerile tale sunt pertinente.

Pe acest topic nu ai facut altceva decat sa te bagi in seama, din dorinta de a riposta in urma observatiilor care le-ai primit de la anumiti colegi de forum, dupa ce ai postat acelasi mesaj pe mai multe subiecte de discutie imediat cum te-ai inregistrat in urma cu cateva zile. Probabil te-a deranjat foarte mult ca ti-au atras atentia pentru ca nu ai procedat corect, iar acum ai gasit o oportunitate sa le intorci "favoarea".

Daca nu ai remarcat, afla ca membrii nu pot vedea cine, unde si cand a fost acordata reputatia, in consecinta nu avem de unde sa stim care sunt motivele reale ale acordarii acesteia, iar toate afirmatiile tale de mai sus sunt simple speculatii si aprecieri gratuite la adresa colegilor.

In legatura cu libertatea de exprimare, ai dreptate doar partial si asta pentru ca iti poti spune parerile si exprima punctele de vedere, dar fara sa jignesti pe alti, intr-un mod civilizat si fara tot felul de aluzii la adresa lor. Aceste reguli sunt prezente pe majoritatea site-urilor de acest gen.

Incearca sa fii mai rezervat in afirmatii, nu strica, altfel iti vei atrage numai antipatii. :clip:

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Bună ziua , vă rog dacă puteţi să-mi ştergeţi păcatele acumulate, pur şi simplu la o postare am greşit linkul şi lam postat aiurea. Mulţumesc!

• Moderator
Publicat

Ai butonul "Report" de sub postul respectiv. Apasa-l si scrie-i administratorului de acolo.

• Moderator
Publicat

Leonidas, te rog foloseste functia report, pentru ca nu stiu la care posturi te referi. Si se rezolva.

Apropo, nu e vorba de niciun "pacat", toti mai gresim, nu este niciun capat de tara.

Publicat

Cataline, am folosit functia report la topicul ,,poze haioase " asa cum mi-ai solicitat ! Nu de alta dar ma seaca ca nu pot posta sti cum este, ma simt ca un ghibit pe langa joc ! Cu stima !

• 2 luni mai târziu...
Publicat

solicit si eu acces la sectiunea privata a politistilor, de ce nu mi se accepta am trimis aceasta solicitare si pe INTRAPOL la sectiunea forumul politistilor de pe internet si nu am reusit sa primesc, cum sa fac?

• Membru
Publicat

ok, am vazut solicitarea ta pe intrapol, am sa-i scriu eu un mesaj Adminu-lui si o sa ai acces in aria privata

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara, as vrea sa stiu daca colegul Browning este blocat sau i s-a sters contul...cu stima , eu.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut, am solicitat validarea accesului in sectiunea dedicata politistilor, intrind pe intranet/I.G.P.R/Forum si asa mai departe urmarind pas cu pas cerintele ce s-au cerut, mi-am scris numele de user mirut74 as dori sa stiu cat dureaza validarea accesului, ca au trecut ceva zile, multumesc anticipat

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.