Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari si solicitari adresate Administratorului


Administrator

Recommended Posts

 • Administrator

Darca aveti o solicitare, o propunere sau o intrebare pentru Administratorul acestui forum, am rugamintea la dvs. sa postati aici.

Link to comment
 • 2 months later...

Salutare tuturor!

Dupa cum am citit, toate topik-urile sunt interesante. As propune la PROFESIONAL sa avem in vedere ce se discuta si pe Forum AVOCATNET. Eu am un cont si acolo si se posteaza multe lucruri interesante de consultanti si utilizatori, in domeniul dreptului si contabilitatii, in special.

Cu stima,

Link to comment
 • Administrator

Puteti deschide orice subiect de discutie (topic nou) daca considerati ca merita dezbatut aici, sau e bine ca si ceilalti colegi sa stie, etc.

Nu exista restrictii privind initierea subiectelor de discutie pe acest forum. Nu trebuie sa aveti nicio retinere privind initierea de topicuri noi (subiecte noi de discutie).

Numai bine. :)

Link to comment
 • 1 month later...
 • Member

Buna seara.

Am primit pe mail o notificare venita de la forum, in care sunt anuntat ca un user a raspuns la un mesaj privat al meu.

Problema este ca aici pe forum nu gasesc in casuta mea de mesaje acel raspuns. :hmmmt:

Va rog puteti verifica ce s-a intamplat?

Merci.

Link to comment
 • Member

Buna ziua, ce trebuie sa fac sa am si eu acces la topicul privat al politistilor? (Sunt politist la IPJ BV).

Link to comment

Pentru acces la sectiunea privata a forumului poate incercati sa putem valida calitatea de politist si de intranet-ul IGPF-ului.

Link to comment
 • Administrator

Buna seara.

Am primit pe mail o notificare venita de la forum, in care sunt anuntat ca un user a raspuns la un mesaj privat al meu.

Problema este ca aici pe forum nu gasesc in casuta mea de mesaje acel raspuns. :hmmmt:

Va rog puteti verifica ce s-a intamplat?

Merci.

Octavian, daca cel care ti-a trimis mesajul, era initiatorul conversatiei private, probabil a sters mesajul ori a folosit functia "ignore".

Pentru acces la sectiunea privata a forumului poate incercati sa putem valida calitatea de politist si de intranet-ul IGPF-ului.

Nu am acces acolo.

Link to comment

DE ce mi s-a sters ceea ce am postat la topicul Restructurarea MAI? Era un comunicat al CNP-ului , care la momentul la care l-am postat era tot ceea ce se stia despre disponibilizarile din MAI. Am apreciat foarte mult editarea administratorului(nu sunt un om nascut in era calculatorului ci mai degraba in cea a abacului), dar ceea ce ati facut dupa aceasta ati dovedit ca sunteti un aservit unor sindicate sau chiar MAI.Daca va interesa soarta tuturor politistilor nu numai acelor din Politie Romana ci si a celor din Politia de frontiera ati fi gasit un mod de autentificare a contului pentru sectiunea privata. Sper sa nu imi para rau ca am intrat pe acest site pe care un administrator sterge postarile care nu îi convin.

Link to comment
 • Moderator

blank doar te faci de ras cu astfel de posturi.

Comunicatul postat de tine (30 July 2010 - 12:15 AM), se afla deja postat din ziua precedenta (29 July 2010 - 11:19 PM), de care reprezentantul CNP.

Daca pana acum nu ai observat, exista sectiunea Corpul National al Politistilor, administrata de un reprezentant al acestei organizatii profesionale.

In concluzie, documenteaza-te mai mult inainte de a scrie astfel de prostii.

Link to comment
 • 1 month later...
 • Moderator

In primul rand buna seara! In al doilea rand, as avea o propunere, mai exact infiintarea unui chat in timp real pe acest forum, ori in partea privata, ori in aria publica, ori in ambele, intrucat am observat ca sunt destui colegi care sunt online in acelasi timp si am mai putea schimba idei real time, plus ca ne putem saluta. Cu respectul cuvenit.

Link to comment
 • Administrator

Salut Kmcoio,

M-am gandit deja la asa ceva in urma cu ceva timp si am testat un chat oferit de IP Board ca demo, dar nu am fost multumit de functionalitatea acestuia. Deocamdata are inca multe bug-uri intrucat platforma IPB 3 a aparut recent si este inca la inceput de drum. Cu siguranta aceste probleme de functionalitate vor fi rezolvate in timp, dar trebuie sa avem rabdare.

O alta problema este cea legata de finantare.

Pentru platforma IP Board, cea pe care ruleaza forumul acum, am platit 150 $ in momentul achizitionarii, iar la fiecare 6 luni platesc cate 25 $.

Pentru implementarea unui chat trebuie sa platesc inca o licenta separata, mai exact cate 80 $ pe an.

Trebuie mentionat ca si serviciul de hosting necesita cheltuieli importante, intrucat recent am trecut la un pachet de gazduire Business. Vechiul pachet nu mai putea fi mentinut, deoarece traficul pe forum a crescut foarte mult, avem o medie de minim 1000 vizite zilnice.

Aceste cheltuieli le suport din salariul (redus cu 25% :( ) si sper sa gasesc intelegere din partea voastra, sa aveti rabdare in privinta implementarii unor noi functii. Cu timpul va promit ca le vom rezolvam pe toate.

Pt inceput putem initia un topic in aria Timp liber de genul Off Topic - Chat, pe care sa-l folosim in acest scop. Ce parere aveti?

Nu am neglijat acest forum si nici nu am sa o fac in viitor, in limita posibilitatilor si al timpului liber vreau sa imbunatatesc cat mai mult acest site si sa implementez cat mai multe facilitati.

Deja am instalat un script de webmail, iar cat de curand membrii vor putea beneficia de adresa de e-mail de genul username@politisti.ro

Link to comment
 • Administrator

Este exclus asa ceva. Nu am postat acele precizari referitoare la costurile de mentenanta a forumului pentru a solicita ajutor financiar.

Voi avea nevoie si de ajutorul vostru, dar nu unul financiar, ci sa ma ajutati sa construim aici un forum de calitate, sa formam o comunitate frumoasa si unita. Iar acest lucru se poate realiza numai prin posturi cu un continut de informatii utile si de calitate pentru cei ce citesc forumul. In felul acesta cred ca si imaginea politistilor se poate imbunatati, catusi de putin, dar tot e ceva, e un castig pentru noi toti.

Oricum, forumul se dezvolta si evolueaza de la o zi la alta, de aceea, cred ca cat de curand, o sa apelez la disponibilitatea unora dintre voi in a ma ajuta privind moderarea forumului si pastrarea unei atmosfere placute aici.

Link to comment
 • Member

admini, nu putem sub forma de sponsorizare, orice modalitate si la cati suntem facem cum a zis kmcoio, eu as fi de acord, adica daca tot e forumul nostru sa fim solidari, nu zici?

Link to comment

Hmm :hmmmt: ...adica eu, videosuzy far' de "+", nu ma pot solidariza cu voi pentru a contribui la construirea unui forum de calitate si pentru consolidarea unei comunitati frumoase si unite? :unsure:

Ma simt marginalizat si sunt sigur ca mai sunt colegi de forum fara "+" care-mi impartasesc opiniile (sper :clip: ).

Cata

Edited by videosuzy
Link to comment
 • 1 month later...

Admin, de ce dl gigabyte mi-a taiat comentariile de pe forum, pentru simplu fapt ca am spus ca fac parte din snap ?

Deci, daca fac parte din alt sindicat nu am voie sa am pareri si sa raspund unui coleg, in sectiunea dedicata SNPPC, moderata de susnumitul .

In 2010 nu am crezut ca se mai poarta cenzura . NU a fost atac la persoana, institutie, organizatie, etc , au fost comentarii decente ( ii raspundeam unui coleg )

Va rog sa-l intrebati si sa-mi raspundeti ?

Multumesc,

Cu respect :emo-yessir:

Una din dovezii :

captureqy.jpg ........... acest comentariu nu mai apare . ......:naughty:

Edited by Eduard
Link to comment
 • Administrator

Da, ultimul mesaj eu l-am sters, pentru ca nu are legatura cu subiectul topicului si:

Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum se vor face prin intermediul PM (private mesage) catre administrator. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata abatere si pedepsita. - Regulament

Multumesc pt intelegere.

Link to comment
 • 2 months later...
 • Administrator

Pulse

Sa le luam pe rand:

 • Reputatia se acorda de ceilalti membrii ai forumului.

 • Citez din Regulament:
  "Este interzis a se posta in numele unui membru banat. Banarea se aplica in baza anumitor considerente legate de regulament. Orice post de pe alt cont inseamna un afront adus echipei administrative si o sfidare a regulamentului."
  Respectarea regulilor acestui site nu este optionala, ci obligatorie. Nu ai facut acest lucru, postand in numele unui membru al carui drept de a posta este suspendat -

 • In plus, pe acest forum nu toleram minciuna si comportamenul infantil. Daca aveai bunul simt sa citesti Regulamentul aflai ca:
  Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Inregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona". Clonele sunt interzise.

 • Pentru acest lucru, voi restrictiona accesul definitiv la acest site pentru ambele conturi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.