Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat

da, avem voie sa dam in judecata ....dar cate sanse crezi ca sunt?

stirbesto, daca nu stii tu , nu inseamna ca nu stie nimeni!

triesto

tiesto

scuze, e mai greu de scris pt astia cu cretinismele la ei

Vezi ca este optiune edit! Oare cand o sa completezi un pv ce o sa te faci cu datele de stare civila,halal viitori politisti

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu toată lumea este familiarizată cu funcţiile şi modul de utilizare sau postarea mesajelor pe forum. Nu are nicio legătură felul în care postează cineva aici cu modul în care completează un document la serviciu, aşa că te rog să te abţii pe viitor în a mai face aprecieri de genul "halal viitori politisti".

De aceea îţi recomand cu căldură să îţi revizuieşti modul în care postezi aici pe forum, în caz contrar vei pierde acest privilegiu.

Mulţumesc pentru înţelegere.

• Apreciez 1
Publicat

Tiesto realizezi si tu ce fel de fiinta e acest Ierua dupa posturile sale anterioare.. Lasa-l existe..

Adevarul este ca din moment ce trateaza cu superficialitate un lucru asa de marunt cum este acest post asa va trata tot ceea ce e in jurul lui si nu e bine.

Oricum un lucru este cert "mama e comisar sef". De aceea trebuie sa fiu si eu destept pentru ca mama e desteapta. Oare? Ma-ndoiesc. Un grad nu-mi zice nimic.

• Displace 1
Publicat

sunt o fiinta mult mai evoluata decat tine, daca spui astfel de lucruri!

tot ce am facut a fost sa postez ceva ce eu am auzit din niste surse pe care eu le consider sigure, iar tu, un frustrat , pt ca nu pot sa te numesc altfel, incepi cu chestii de astea.

pacat, pt ca suntem si poate vom fi colegi, din acest motiv te rog sa ai respect si sa citesti cu atentie posturile mele, vei vedea ca nu a fost nimic iesit din comun sau care sa deranjeze.

iar tu tiestu, sunt si voi fi mult mai politist decat vei putea fi tu vreodata.

din moment ce codul penal nu incrimineaza faptele comise de persoanele fara discernamant, nici eu nu o sa ma supar pe tine...a....scuze, sau betia voluntara completa este in cazul tau... involuntara nu cred...

nu inteleg care este problema, eu doar am postat ce eu stiu dintr-o sursa pe care o consider sigura, iar tu ...."i-o zis masa"

..

• Displace 2
Publicat

cred ca voi ''tineti cu ursul'' mai baieti...nu ati vrea sa deschideti un alt topic in care sa va injurati cat vreti si sa-l lasati pe asta pentru motivul pentru care a fost deschis???????????

Publicat

e buna asta cu codul penal :good: asa vorbesti ca si despre un abecedar :ner: :ner: .Iar un politist bun, de abia dupa minim 5 ani de munca in teren poti sa te numesti asa(bineinteles trebuie sa iti si doresti asta)

• Apreciez 1
Publicat

rbk, intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni, insa anumite persoane de aici reactioneaza ciudat la citirea unei postari,,,,,

da ma bine gata, eu am gresit, eu sunt un viitor politist prost ,,,etc, astea toate pt ca am postat ce eu am luat la cunostinta?

in fine, stiu ca toti suntem frustrati din cauza incertitudinii care exista in jurul nostru legat de incadrarea noastra, dar nu cred ca trebuie sa reactionam asa cand cineva posteaza ceva...parerea mea.

• Membru
Publicat (modificat)

Ben eu eram in scoala prin 2006 deci pe atunci se discuta acest lucru!Clar ca nu este nevoie de zvonuri care sunt de rau augur insa nu trebuie sa te hazardezi asa eu doar spuneam ce s-a discutat!Te inteleg daca zvonul era OK atunci probabil nu faceai asa remarca cu privire la cele postate de mine!Nu stiu daca esti in operativ sau elev/student dar trebuie sa intelegem sa acceptam si binele si raul pentru ca face parte din viata noastra!

Modificat de cipri83
Publicat

hai gata cu galagia.. nu mai e mult si o s aflam sigur ce si cum.. mai bine profitati de timpul ce a mai ramas.cum vreti fiecare invatati, beti.. ce mai conteaza

• Apreciez 1
Publicat

Pe la 2..2 si ceva... s-a constatat o furtuna..din care n-am mai putut sa dorm in pat cu nevasta-mea..datorita unei extorsiuni a unui..

Mai baieti si fetite..Revenind la examenul de absolvire, sunt curios cati dintre voi stiti efectiv cum arata documentele astea pe care ni le cer ei pentru proba practica, respectiv cele de la materia "secreta".. In conditiile in care noua nu ni s-a noul ordin secret iar cel vechi este iesit din uz ma intreb oare daca nu ar trebui sa elimine acele subiecte care nu mai corespund..

Cel putin la cursuri nu ni s-a aratat forma exacta a acestor documente iar la BS sunt doar cateva exemplare ale ordinului secret eu ma intreb oare cum vom apuca toti 1500 sa ne uitam peste acestea in 2 zile cat avem pana la proba practica... Sa nu mai zic ca vom avea de stat si pe la uniforme...

Publicat

Acele documente sunt in cursurile de Investigatii...mai exact, cel albastru deschis de la BS. Probabil ca trebuia sa le studiem din proprie initiativa, singuri... insa , daca "maine" dadeai evaluare la o competenta, te asculta la alta si mai aveai si un seminar sau o testare la alta... nu numai ca nu iti mai ardea sa te duci la BS sa studiezi cursul de Investigatii dar nici timp nu era pentru asta... sper ca se gandesc la acest aspect si macar din punctul asta de vedere vor fi toleranti cand vor corecta modul de intocmire al acestor documente.

Eu am inteles ca este posibil sa se scoata acea competenta din tematica pentru absolvire, insa nu "m-as culca pe o ureche" in privinta asta.

• Membru
Publicat

Ben eu eram in scoala prin 2006 deci pe atunci se discuta acest lucru!Clar ca nu este nevoie de zvonuri care sunt de rau augur insa nu trebuie sa te hazardezi asa eu doar spuneam ce s-a discutat!Te inteleg daca zvonul era OK atunci probabil nu faceai asa remarca cu privire la cele postate de mine!Nu stiu daca esti in operativ sau elev/student dar trebuie sa intelegem sa acceptam si binele si raul pentru ca face parte din viata noastra!

Exact, ne spui ce se vb in 2006. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat. Nu vreau sa o iei personal, nu am nimic cu tine, insa zvonurile nu sunt binevenite nici daca sunt de bine, nici daca sunt de rau, mai ales in perioada asta. Eu personal m-am saturat de zvonuri, indiferent de natura lor, mai ales daca sunt unele ce privesc discutii de acum 5 ani, de prin 2006, prezentate ca actuale.

Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat in privinta cazului concret despre care vorbeam. De fapt, prin postul meu anterior am vrut doar sa informez corect, nimic altceva. Tocmai de aceea te rog, inca o data, sa nu o iei personal.

• Apreciez 1
Publicat

da ..mare dreptate ai tod...asa e...am semnat angajamente si nu contracte.

Publicat

... insa zvonurile nu sunt binevenite nici daca sunt de bine, nici daca sunt de rau, mai ales in perioada asta. Eu personal m-am saturat de zvonuri, indiferent de natura lor,...

Sunt perfect de acord cu tine, un + .

Statem de vorba ( la o conferinta a politistilor ) cu Dumitru Costin, presedintele BNS, unde ne spuneam problemele, printre care si " am auzit un zvon " , la care dansul a avut o reactie care mi se pare destul de corecta, citez : " Domnilor nu-mi vine sa cred ca va luati dupa zvonuri, am auzit un zvon de la X , de la Y , pentru numele lui dumnezeu, sunteti politisti, dvs nu lucrati cu zvonuri " .

Publicat

Am trimis pe adresa de mail SAPVLC un mail prin care am solicitat informatii despre situatia noastra. Raspunsul l-am primit prompt: Deocamdata nu avem informatii, de indata ce vom avea le vom posta pe site-ul scolii.

Acelasi lucru l-am facut si in cazul presedintelui SNPPC dl. Paraschiv, dupa declaratiile de la Realitatea TV. Acesta mi-a raspuns ca in privinta agentilor nu s-a stabilit o data concreta de absolvire ca in cazul Academiei....

Publicat

Mda! Daca dam toti odata examenul final (ceea ce este de preferat din mai multe motive) nu vad rostul alin. 7 de la art. 3 :blink: Ma gandesc ca era suficient alin 6 ... sper ca bat campii

Publicat (modificat)

se mai gandeste cineva ca daca incadreaza doar o parte din noi, norocosii care vor sustine examenul final in prima etapa sa fie selectati pe baza mediei actuale din anii de studiu? pana la urma e 75% din media finala, iar absolvirea e un fel de "teza". e o parere....

Modificat de greddy
Publicat

@ greddy...am mai spus si repet....noi nu avem al criteriu de departajare in scoala in afara de medie.un al doilea criteriu dar mult mai putin relevant este punctajul de la admitere....dar asta ar fi cea mai mare prostie posibila.

Publicat

exact. un lucru e cert....ar trebuii sa ne bucuram daca ne numaram printre cei chemati sa dea examenul. iar legat de judetul in care vom prinde....nu se stie nimic.

Publicat

vlaicans, de 2 zile ma gandesc ca asta va fi criteriul: media din anii de studiu. Dincolo de faptul ca nu e nimic legal daca se procedeaza asa, ma gandesc ca totusi trebuie sa gaseasca o solutie de compromis ca raspuns la "stransul cu usa" pe care ministerul il impune in scolile de subofiteri MAI. Punctajul de admitere e mort si ingropat de mult zic eu...de atunci unii s-au ridicat, unii s-au dus in jos si ar fi o discriminare grava, dar nici nu are sens sa discutam de solutia asta

Publicat

nu stiu daca dau examenul sau nu.. nu sunt nici intre primii nici intre ultimii gravitez undeva intre 30-40% locul din clasament... dar daca mergem pana la scoala sa ne trimita acasa eu zic sa ne suim in trenuri si direct la bucuresti in fata acolo sa ne plangem soarta poate ne vede cineva

• Apreciez 1
Publicat

nu ne asculta nici dracu:) si pe deasupra presupun ca vom fi dati afara...in tara asta nu se rezolva nimic nici cu forta, ba mai mult, se strica mai tare treaba. in tot rahatul asta ar fi de preferat sa puna o lista cu cei selectati pe criteriul mediei din ani si cu ceilalti care vor merge in a2a etapa ca sa stim cu totii o data pt totdeauna ce facem. De preferat asta in situatia in care se tin prosteste de incadrarea in etape, ilegal, imoral si in batjocura

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.