Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011


sheriffu

Recommended Posts

Propun colegilor de promotie (care mai sunt prin vesela Romanica si n-au sarit gardu' pe afara) sa discutam aici despre examenul ce ne asteapta in decembrie (sa speram)..adica ce neclaritati avem,strategii de a invata,daca v-ati apucat de invatat,daca va mai amintiti cate ceva din ce ne-au recomandat profesorii sa invatam etc.In speranta ca ne vom face munca mai usoara,consultandu-ne,(si sper ca nu sunt singurul care are de gand si mai are motivatie sa se apuce de invatat) va salut si astept sa schimbam opinii..

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

....si inca ceva iata ce am mai descoperit pe site-ul scolii :

Anexa nr. I

la Dispoziţia I.G.P.R. nr. 59 / 24.10 .2011

CALENDARUL EXAMENULUI DE ABSOLVIRE

organizat la nivelul instituţiilor de învăţământ postliceal

din subordinea Poliţiei Române

pentru elevii seriei 2009 - 2011

1) 11 decembrie - prezentarea elevilor la şcoală;

2) 12 - 13 decembrie - probleme organizatorice, vizită medicală, instructaje, consultaţii:

3) 14 - 16 decembrie - proba practică;

4) 17 - 18 decembrie - consultaţii;

5) 19 decembrie - proba scrisa şi corectarea lucrărilor;

6) 20 decembrie - corectarea lucrărilor, afişarea rezultatelor la proba scrisă;

7) 21 decembrie - primirea şi soluţionarea contestaţiilor, afişarea rezultatelor finale la proba scrisă;

8) 22 - 23 decembrie - proba orală;

9) 24 - 26 decembrie - zile libere;

10) 27 decembrie - susţinerea lucrării de absolvire a modulului opţional „Pregătirea criminalistică de specialitate” (numai candidaţii din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr'' Câmpina);

11) 27 - 29 decembrie - probleme organizatorice;

12) 30 decembrie - festivitatea de absolvire şi repartizarea absolvenţilor la unităţile teritoriale.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

tragere de inima este :) poate sunt considerat un ciudat daca spun asta, dar abia astept sa lucrez...cu bune si rele. Nu ma vad facand altceva :)

@sheriffu- bagam mare pe materie ca se apropie..deci nu esti singurul. Daca pot sa te ajut cu ceva posteaza aici sa-mi storc si eu creierii :emo-yessir:

Link to comment
 • Member

Ce program puteti avea si voi. Dati scrisul inainte de oral, ceea ce eu nu prea am mai auzit pana acum. Oricum, mi se pare cam ciudat in sensul ca pe 30 stii in ce oras ai primit repartitie si mai ai cel mult 2 zile la dispozitie (1 ianuarie nu-l pun la socoteala) sa-ti gasesti chirie daca nu ajungi sa lucrezi in localitatea de domiciliu.

O alta chestie, sunt acele zile libere de Craciun. Pai unul care sta la sute de km distanta si face nu stiu cate ore pe drum, isi petrece ajunul Craciunului pe tren, sta cateva ore acasa si apoi a doua zi de Craciun e din nou pe tren ?

Nu inteleg de ce nu au putut sa puna data licentei / examenului de absolvire la inceputului lui decembrie, cum a fost cu cei din 2009, care au dat examenul pe 2 si au avut timp berechet, fara sa faca slalom printre sarbatori.

 • Upvote 1
Link to comment

in 30 stim doar judetul unde suntem repartizati, iar in 3 ianuarie ne prezentam la ipj-uri pt o alta repartitie in judet. totul e aiurea, dar noi speram macar sa fie asa si sa nu ne continuam vacanta asta gratis...ce mai conteaza calendarul asta de rahat dupa 6 luni de stat degeaba? :)

Link to comment

Eu nu am absolut nici un chef sa invat. Apoi de facut spete... poate le face sherifu si imparte cu grupul ca un bun samaritean ce e :D

Edited by jeffo
 • Upvote 1
Link to comment

http://gazetabuzoian...u-privire-la-am

Deputatul George Scutaru, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, a declarat că ministrul Igaş a dat asigurări că de la 1 ianuarie 2012 vor putea fi angajaţi aproximativ 560 de ofiţeri din promoţia 2011, urmând ca până în toamna anului 2012 să fie încadraţi alţi 2.200 de subofiţeri, absolvenţi ai instuţiilor de învăţământ ale M.A.I.

Igaş ar fi spus, de asemenea, că posturile destinate tinerilor absolvenţi ar urma să fie obţinute prin redistribuirea unui număr de 7.000 de posturi către viitoarele poliţii municipale.

ce parere aveti despre asta????eu n-am inteles exact...de la 1 ianuarie vor fi incadrati doar ofiterii, iar subofiterii pana in toamna anului 2012???

sau cum a ramas pana la urma?

Edited by Catalin
Te rog să nu mai postezi doar link-uri, ci şi un rezumat minim. În caz contrar astfel de posturi vor fi şterse.
Link to comment

are cineva vreo idee in ce va consta examenul scris? Cel practic va contine spetele postate pe site, cel preactic presupun niste spete de rezolvat pe loc, dar cel practic? Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta. am niste emotii foarte amri si nu stiu ce sa invat. Am incercat sa citesc materia, dar am constatat ca nu mai pot retine "ad literam", cum cereau la examene. dava vaeti vreo parere de modul cum sa retinem notiunile si despre examenul scris, astept raspuns.

Link to comment
 • Member

@ Sheriffu. Bun aşa. Mă apuc şi eu de ele zilele astea şi le confruntăm.

@ Simona86 : Hai să nu încurcăm topicurile. :) Mai ok e să dezbatem subiectul la topicul

Link to comment

bun...uitasem de 39 :)

Speta 2: A.L -art 208 combinat cu art 209 lit a,g,i

G.N - art 26 combinat cu art 27 raportat la 208 combinat cu 209 lit a,g,i

@Tiesto- e mult de scris :( prima e recidiva dupa executare la loviri si alte violente, iar a 2a complicitate la furt calificat

Edited by greddy
Link to comment

simona86 poate ar trebui ca parola sectiunii sa o transmiti printr-un mesaj privat deoarece aici postam pe Aria Publica si nu toti cei care citesc sunt politisti. Acolo mai apar si informatii ce nu fac obiectul informatiilor publice.

Link to comment

greddy , speta 2: A.L.- art. 208 alin 1 comb cu art 209 alin 1 lit a, g , i

G.N.-art 26 comb cu art 27 raportat la art 208 alin 1 comb cu art 209 alin 1 lit a,g,i

are cineva alta rezolvare?

Edited by simona86
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.