Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat

parerea mea e ca daca nu se va tine examenul nu ne va mai chema la scoala fiindca acu chiar va iesi revolutie acolo iar ei sunt constienti de asta

Publicat

cum spunea cineva mai sus, sunt anumite persoane care vin de la 600 km distanta. deci nu le este tot una daca ne cheama si ne trimit acasa sau nu.

Publicat

revolutie= aruncat pungi cu apa de la etajele superioare si sa nu intram in camin dupa ora 22?ca asta tin minte ca s-a facut in iunie...

Publicat

eu zic in continuare ca mergem la campina si dam examen. am sunat si la campina si la cluj si mi s-a spus ca examenul se va sustine....

Publicat

se va sustine ...pana la aparitia unei hartii bomba ce ne trimite pe toti acasa. Sa vezi atunci frigidere pline si sectoare frumoase :))))

• Apreciez 1
Publicat

astia chiar isi bat joc de noi! de ce naiba ne-am duce la scoala daca nu ne incadreaza ?!

are cineva o explicatie?!

Publicat

pentru ca pana la o decizie scrisa oficiala urmam atat noi cat si scoala programul stabilit pt absolvire. Asta pot intelege,dar nu inteleg dc nu se misca mai repede cu orice decizie vor sa ia...

Publicat (modificat)

asta intrebam si eu?! daca exista o lege promulgata care spune ca ne incadreaza in etape in anul 2012, iar programul examenelor de absolvire se va stabili prin ordin al ministrului pentru fiecare etapa in parte, de ce naiba nu-si asuma sa faca ceva concret?

o lalaie asa ....

Modificat de lerua
Publicat

ce sedinta? daca e in scoala e fix pix pt ca ei nu isi asuma sa ne tina acasa in lipsa unei dispozitii in privinta asta

Publicat

pai poate sedinta se tine in baza unei dispozitii in sensul asta, poate chestorul le comunica in sedinta despre existenta unei astfel de dispozitii , mai exact le transimte dirigintilor sa ne anunte pe noi sa nu mergem!

Publicat

sedinta e in scoala iar directorul scolii le ca comunica dirigintilor sa ne anunte ca nu venim la scoala ce e asa greu asa de inteles?

• Apreciez 1
Publicat

e ceva dubios pt ca la ora 4 nu mai e nici un cadru didactic in scoala...eventual iordan botezandu-te tu doamne

Publicat

haideti sa speram ca asa va fi, ca va fi o sedinta in urma careia vom sti sigur ce se va intampla cu noi!

Publicat

normal ca o sa spuna sa mergem la scoala doar scaunul lor e cel mai important. in vara directorul ne spunea ca totul decurge comform planului chiar si in dimineata dinaintea furtunii...deci nu te astepta de la ei sa-ti spuna. nu va mai stresati. rolul lor e sa asculte de ordine nu sa interpreteze. nu au ordin ..ramane cum am stabilit

Publicat

am spus de sedinta fiindca mi-a spus un profesor dar de comunicat nu stiu ce le va comunica am dat un exemplu,vad ca esti cam revoltat zici ca eu sunt de vina ca nu sustinem noi examenul

Publicat

dytzone, cu mine vorbesti ?!citeste postarile si o sa vezi c anu eu am spus ca va fi o sedinta, eu am spus doar sa speram ca va fi o sedinta, in urma careia sa aflam ce si cum!

Adr90, stai linistit, nu esti singurul care ai fost luat cu "ho" cand ai postat ceva!

Publicat

am sunat la oradea si mi-au spus ca sigur nu mergem. apoi, am sunat la campina si mi-au spus ca neoficial nu mergem, dar oicial inca nu pot sa comunice nimic k nu au primit nici ei un raspuns. nu mi-a spus de nicio sedinta si nu cred ca pana duminica se va afla ceva. probabil vom merge si ne vor trimite acasa dupa 2 zile, ca in vara. niste nesimtiti ordinari!

Publicat

baby, dar ieri parca erau convins/a ca cei de la scoala nu te mint si mergem sa dam examenul:) ce te face sa crezi ca nu te mint din nou ? :good:

Publicat

a fost ceva putred de la inceput cu calendarul examenelor. cine a inteles a inteles, poate ei ca noi nu. am sperat si am tot sperat ca se va realiza precedentul din 2009. dar se pare ca nu. oricum nici cei de acolo nu stiu prea multe despre soarta noastra. se ZVONESTE ca dl. chestor ar fi in concediu. deci si chestia cu consiliul este trasa de par dupa parerea mea. cred ca soarta noastra se stia din vara dar au vrut sa pastreze aparentele unui minister respectabil. PACAT PENTRU 2 ANI DIN VIATA SI PENTRU EFORTURILE FAMILIILOR IN A NE AJUTA SA AJUNGEM ACOLO UNDE AM VRUT. CAPUL SUS SI SOLIDARITATE. SALUT SI NUMA BINE

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.