Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

nu se mai da examenul. detalii pe net.atat scria. e un msj de la dir ce l-am primit doar cei din clasa.. nu toata promotia.. profesorii ziceau ca urmeaza sa ii sune pe toti in urm 2-3 zile..

si pe net scria ca a fost promulgata ordonanta 54 si se asteapta ordinul ministrului .. si ca 99, 9(9) % nu se da examnul in 2011..

si ca o parere personala e 100% doar o minune ar face sa se dea examenul si sa ne incadreze..

Modificat de sov88
  • Displace 1
Publicat

Nu stiu ce sa mai zic... Eu am sunat azi la scoala la Campina si un profesor mi-a spus sa punem mana sa invatam ca se da examenul. Astept sa vad dc maine se afiseaza pe site-ul scolii ca nu dam... Poate are dreptate sov88 si atunci o sa-mi cer scuze....

Publicat

am vazut si eu ca a fost promulgata, acum tot verific monitorul oficial insa nu a aparut pana acum legea. Dupa ce apare in monitorul oficial mai dureaza 3 zile pana intra in vigoare, de aceea cred ca inca nu ne-au spus 100% dar asa cum spui tu doar o minune mai poate face sa ne incadreze, de examen sunt sanse insa...

Publicat

sincer ..a-si vrea sa fiu un mincinos si pe 10-11 decembrie sa ma injurati toti..m-as bucura numai sa dam examenul si sa fie totul bine..

dar... asta e viata...

Publicat

doar ca in lege scrie clar ca " organizarea examenelor va avea loc dupa vacantarea numarului necesar de posturi" asa ca normal ar fi sa nu se tina nici un examen dar in tara asta nimic nu mai e normal....

conform Legii nr. 24/2000 , legile se publica imediat dupa promulgare, dar asta inca nu e publicata in monitorul oficial inca desi a fost promulgata in data de 2

• Displace 1
Publicat

"domnul" igas o simpla marioneta in mana papusarului. el citeste ce-i scrie altcineva pe hartie, nu are vreun cuvant de spus si de aceea se afla in fruntea mai. spune "am inteles sa traiti" si cam atat din pacate :angry:

Publicat

va fi impresionat igas de nr de like-uri...greddy imi cer scuze dar m-am prapadit de ras...:))

adevarul e ca problemele disperate necesita rezolvari disperate...dar nu cred ca asta e solutia...ms ca mi-ai adus un zambet:)

• Apreciez 2
Publicat

daca avea pe pagina un buton de "report as a cioban" strangeam mai multe

• Moderator
Publicat

Offtopic: cati pupincuristi scriu pe pagina de fb a ministrului... aduceti lamaie!

• Apreciez 2
Publicat

deja incep sa cred ca pagina aia de facebook e vrajeala...si iNgas habar nu are de ceea ce se discuta acolo :ner:

• Moderator
Publicat

Offtopic: cati pupincuristi scriu pe pagina de fb a ministrului... aduceti lamaie!

Ontopic: sa fim ontopic!

Publicat

Sunt si eu eleva la Cluj, astept si eu un raspuns, exact ca voi...sunt curioasa daca se va stii maine ceva oficial !

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

Pt BEN : Ce program puteti avea si voi. Dati scrisul inainte de oral, ceea ce eu nu prea am mai auzit pana acum. Oricum, mi se pare cam ciudat in sensul ca pe 30 stii in ce oras ai primit repartitie si mai ai cel mult 2 zile la dispozitie (1 ianuarie nu-l pun la socoteala) sa-ti gasesti chirie daca nu ajungi sa lucrezi in localitatea de domiciliu.

O alta chestie, sunt acele zile libere de Craciun. Pai unul care sta la sute de km distanta si face nu stiu cate ore pe drum, isi petrece ajunul Craciunului pe tren, sta cateva ore acasa si apoi a doua zi de Craciun e din nou pe tren ?

Nu inteleg de ce nu au putut sa puna data licentei / examenului de absolvire la inceputului lui decembrie, cum a fost cu cei din 2009, care au dat examenul pe 2 si au avut timp berechet, fara sa faca slalom printre sarbatori.

mi se pare k prima data te prezinti la I.P.J.-ul la care ai fost repartizat si dupa aia mai ai inca 2 sapt libere, timp in care iti gasesti chirie, etc....nu cred k ai avea cum sa fii repartizat pe 30 dec. si pe 3 ianuarie sa ai totul rezolvat..ar fi aproape imposibil.....

Modificat de Rober7
Publicat

e un pic eronat, pentru ca pe data de 30 ne repartizeaza la ipj-uri, iar pe data de 3 mergem la ipj-uri ca sa ne aflam soarta.( in ce bomba de sat ajungem) probabil o sa avem 1 sau 2 saptamani sa ne gasim un loc de cazare in caz ca nu au MAI unul .

Nu inteleg de ce nu au putut sa puna data licentei / examenului de absolvire la inceputului lui decembrie, cum a fost cu cei din 2009, care au dat examenul pe 2 si au avut timp berechet, fara sa faca slalom printre sarbatori."

Pentru ca a fost vrajeala data de 11.Daca ne spuneau 1 an era prea mult asa ca au dat o minciuna cu 11 decembrie, pe cand incadrarea o sa fie undeva pe la jumatatea anului cand expira termenul din codul muncii care spune ca in decurs de 1 an nu poti angaja o persoana pe acelasi post daca ai avut una si ai concediat-o;

Publicat

Intradevar asa cred si eu,nu au avut de gand sa ne incadreze in ianuarie 2012,daca citeam cu atentie Ordonanta am fi sesizat ca era interpretabila de la inceput.

Acum nu stiu ce au de gand sa mergem pana la Campina sa stam cateva zile si apoi sa ne spuna sa plecam acasa?Asta ar fi picatura ce umple paharul.Chiar nu tin la pretioasa lor scoala,au uitat ce s-a intamplat in 2009?

Vor ei sa faca tot felul de magarii pentru a ne descuraja si a ne face sa renuntam,eu unul merg sa dau examenele si peste 10 ani,chiar daca nu o sa profesez,vreau eu sa imi iau diploma pentru care am munci 2 ani!

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.