Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat

nissan sa-i spui lui...****....daca tu esti atat de destept incat in urma zvonurilor ai renuntat sa mai inveti e problema ta..nu toti am luat decizia asta....si tind sa cred ca oricum nu invatai nimic nici daca nu exista niciun zvon...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

asta ziceam si eu, insa domnul cristi crede ca este comod sa stai 6 luni si cat o sa mai stam, fara bani .....se poate sa fie destul de comod in viziunea dansului ca doar este angajat ,poate chiar demult , are omul salariu....e usor sa ne faca pe noi penibili ca ne scuzam ca nu am invatat!!! si mai vine si unul ca nissan care citeste printre randuri si zice ca eu il fac penibil....

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

si cel mai probabil fara sa invatatm nimic decat cu ce am ramas din scoala am umili multe minti "luminate" din ministerul PDL..aaaaaaaaa MAI

• Moderator
Publicat

lerua, din câte observ, tu eşti cel care citeşti în grabă pe aici. Mai citeşte o dată postul lui danpin şi ai să vezi că el nu te-a făcut penibil, a spus că aceea scuză este penibilă. Este o diferenţă acolo.

Vă rog să trageţi puţin aer în piept şi să vă calmaţi, înainte de a posta.

Publicat

Baieti luati o gura de aer, poate asa va calmati...daca va vorbiti urat nu dati dovada decat de imaturitate.

Publicat

sistemul , nu este singurul care gandeste asa, deci ne-ai facut pe TOTI penibili domnule danpin!

n-am citit printre randuri...spunand "toti" m-ai inclus si pe mine...invata sa folosesti corect cuvintele...si nu mai lua clisee de pe net incercand sa pari inteligent ca nu-ti prea iese...

Publicat

toti am invatat si avem situatia lincheiata a zi in scoala,prin urmare ar trebui sa stim notiunile de baza cuprinzand cam toate competentele,dar fiind trasi pe dreapta de 6 luni ,o mare parte din ele se uita.prin urmare apropierea de absolvire te imbie sa repeti materia.subliniez APROPIEREA.dar,neavand certitudinea ca vom da aceste examene,crede ma si nu sunt singurul...cam dispare pofta de carte.e proportionala cu data de incadrare stabilita de ei.

asa ca nu te mai lua de noi..nu e usor sa te afli in postura noastra.unii poate avem studii superioare si familie etc.sa nu crezi ca toti cei de acolo sunt pustani de 18-19 ani veniti de pe bancile liceului.

• Membru
Publicat

Ierua, ai fost rugat frumos sa incetezi cu atitudinea asta de copil razgaiat. Crezi ca sunt de vina colegii tai sau moderatorii acestui forum ca se intampla ceea ce se intampla? Daca nu va potoliti, va inchidem frumos topicul si va certati cu peretii acasa. Asa ca trageti aer in piept, linistiti-va, ca suntem toti in aceeasi barca si toti avem probleme.

• Moderator
Publicat

iar ce a postat domnul nissan cum vi se pare domnule catalin, moderator al acestui forum?

Eu nu văd niciun post al unui membru cu un asemenea username. Dacă există posturi ce consideri că nu sunt în regulă, te rog să foloseşti cu încredere butonul "report". Sfatul meu este să daţi dovadă de maturitate şi să nu vă mai împungeţi atât, sunteţi toţi în aceeaşi oală şi nu trebuie să uitaţi asta. Folosiţi pentru ceva util acest topic, nu să vă contraţi aiurea, fără rost şi într-un mod copilăresc.

Publicat

scuza-ma, tu nu esti unul dintre noi, cei care se simt jigniti de o postare in care ni se zice ca ne folosim de scuze penibile!

imi cer scuze serios, insa sper ca moderatorii acestui forum sa ia masuri impotriva ta....nissan nu o sa-i spun mamei mele, stai linistit, nissan iti spun tie ,nu era nissan pathfinder?!

• Displace 8
Publicat

hai sa facem o comparatie si o sa vedeti ca problemele noastre sunt foarte importante si sunt de natura materiala. In ultimele sase luni am primit aproximativ 50lei pe luna. cum sa traim? orice calcul ati face ....NU PUTEM. Si atunci cum sa nu fim revoltati cand cineva care se presupune ca a trecut prin astea ne spune ca noi nu am invatat din "Comoditate", cand noi am fost nevoiti sa muncim ca necalificati , iar acum sa ni se spuna sa mai facem asta inca un an? respect

Publicat

Dragi viitori colegi incercati sa fiti prieteni macar in ultimul ceas.

Asta vor cei care conduc, sa va certati.

Prerea mea.

• Moderator
Publicat

Inteleg problemele existente si frustrarile acumulate iar eu insumi incercand sa ma pun in locul vostru nu stiu -cum si daca- as fi putut sa reactionez in vreun fel. Sunt studenti din academie carora le-am fost tutore in practica, cu care pastrez legatura si care sunt in aceeasi situatie.

Dar cand viitorul meu coleg imi spune ca el nu a putut invata intr-o luna materia din toata perioada cursului, ar trebui sa-l compatimesc? Voi ati pleca la o interventie cu cineva care se bazeaza pe ultima luna pentru a invata ceea ce ar fi trebuit sa stie deja? Ati pleca intr-o verificare cu cineva care nu are habar de modul cum se intocmeste un act procedural, care nu are habar de notiunile elementare de efectuare a unei perchezitii?

Munca de politie ar trebui facuta in echipa si cand dai de greu ar fi bine sa stii ca te poti baza pe cel de langa tine, nu sa preiei rolul mamicii si taticului de acasa.

• Apreciez 1
Publicat

se aude ca vom fi generatia cu cei mai rai politisti.toleranta zero dar si recuperarea timpului pierdut.fiecare intelege ce vrea din toti termenii astia.cred ca cei de sus si au atins scopul ,au reusit sa ne inraiasca in asteptarea asta..si cat o sa mai reuseasca in continuare...

Publicat

dragi colegi voi ati primit bani in ultimii 6 luni? la noi la academie a batut vantul prin carduri 0 lei si 0 bani?

Publicat

nu va mai agitati aiurea .. care a invatat care nu.. nu mai conteaza..cel putin la oradea.. daca am prim msj dim de la dir.. iar dir mea nu vb aiurea... ea pana in ultima zi in vara tot zicea nu va luati dupa zvonuri, invatati, pana nu vedeti foaia..asa ca eu sincer o cred.. si am incep sa imi caut de lucru.. fara rezultate inca

Publicat

Parerea mea este ca vom merge la scoala si vom sustine examenul. Mai bine va puneti sa invatati in zilele care au mai ramas...Cei de la Campina au spus ca duminica trebuie sa fim la scoala, deci inseamna ca vom da examenul. si nu cred ca cei de la scoala au trimis mesaje ca nu mai dam examenul fie ca e vb de oradea, campina,cluj. daca era asa probabil postau pe site-ul scolii respective, dar in niciun caz nu dadeau mesaje tuturor. Sa fim seriosi. Mai sunt si unii care-si bat joc si vb aiurea ca sa se afle in treaba!

Publicat
:)) toti colegii mei din clasa au prim msj pe tel.. dar nu trebuie sa crezi.. treaba ta.. spor la invatat ce sa zic..
Publicat

cum sa se afiseze pe siteul scolii.. nu vezi ce zice baby mai sus.. ca unii isi bat joc ca sa se afle in treaba.. ce interes aveam eu sa zic aiurea ca am prim msj pe tel.. dar lasa,.. baby spor la invatat

Publicat

Haideți să ne păstrăm calmul și să demonstrăm că nu am urmat cursurile unei instituții de formare profesională a M.A.I degeaba. Situația nu e una roz, există cazuri și cazuri...colegi care au o stare materială precară sau alte probleme..însă..cearta și frazele rău intenționate vor înăspri lucrurile. Cine a avut de învățat a învățat la momentul potrivit...pentru examen se mai putea face o recapitulare și aprofundare eventual. (noțiunile de bază trebuiau fixate în timpul școlii...știm cu toții că am dat examene peste examene) . Probabil se va lua o hotărâre și vom ști și noi ce se va întâmpla. Numai bine!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.