Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Eşti naiv/naivă dacă crezi că reducerile salariale s-au datorat acelui protest. Chiar crezi că poliţiştii ar fi fost scutiţi de acele tăieri salariale?

Militarii, jandarii, pompierii, şi ceilalţi bugetari ce au stat cuminţei au fost scutiţi? Nici vorbă. Toată treaba s-a redus la bani.

Ce a realizat acel miting?

Până atunci, când se vorbea despre tăierile la bugetari, niciodată poliţiştii nu erau pomeniţi. Până atunci în afară de noi, cei din sistem, nimeni nu auzise că există sindicate sau apendicele cnp ce "reprezintă" interesele poliţiştilor. Niciodată nu au fost băgaţi în seamă până atunci cei din cnp sau din sindicate. Majoritatea populaţiei trăia cu impresia că în poliţie curge lapte şi miere.

Ceea ce au făcut colegii noştrii acolo a fost un strigăt disperat prin care au încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia de colaps în care se află această instituţie. Datorită lor în mass-media au apărut dezbateri referitoare la situaţia poliţiştilor.

A fost singurul miting din istoria post decembristă ce a avut ca consecinţe demiterea ministrului şi căderea unor capete mari din poliţie, jandarmerie, etc. Nici o altă ramură sindicală nu a reuşit aşa ceva. A fost singurul miting ce i-a produs fiori pe şira spinării dictachiorului. Înţelegi?

Poliţiştii ăia atunci au demontrat ţării întregi că au sânge-n instalaţie, iar câştigul de simpatie în rândul populaţiei a fost imens. Românul de rând a simţit pentru prima dată că poliţistii sunt unii de-ai lor, nu nişte privilegiaţi ai sistemului. Medicii şi majoritatea bugetarilor ce au protestat ulterior au preluat lozincile respective, chiar şi astăzi mai există miting-uri la care sunt preluate lozincile poliţiştilor. Şi exemplele pot continua.

În schimb, cei ce ar fi trebuit să continue ceea ce poliţiştii de rând au realizat acolo, respectiv liderii ... au trădat. Citeşte acest topic şi te vei convinge:

Publicat (modificat)

Imi place foarte mult de @ierua,cum citeaza el,ce dictie

Imi pare rau dar nu mai am 'minusuri' astazi

Modificat de Tiesto
  • Membru
Publicat

Sincer sa fiu, cineva cauta sa fie banat, parerea mea. :emo-box:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

lerua sta in pavilionul A la etajul 2 ii zice raducu sau ceva de genul. Il puteti depista daca stiti unde sa-l cautati :))

Publicat

Vali ce puii mei e cu tine..??:o te-aifacut detectiv din seara asta..??

=))=))=)) acuma o sa ii umfle ockiile=))=))=))

• Displace 1
  • Membru
Publicat

lerua sta in pavilionul A la etajul 2 ii zice raducu sau ceva de genul. Il puteti depista daca stiti unde sa-l cautati :))

inseamna ca sta cu mine in pavilion, doar ca eu stau la 3. :good:

Publicat

asta o fost cea mai tare Vali=)) sau de la o sursa recrutata... care are un nume conspirativ..."maimutza" =))=))

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Ce importanţă are cine este sau unde stă?

Combateţi, dezbateţi sau atacaţi ideea, nu persoana.

Publicat

eu zic ca mai bine incetati si va vedeti de ale voastre.. chiar nu are rost sa postati din fata calculatorului tot felul de comenturi care nu isi au rostul... sunteti colegi si ar trebui sa va respectati... mai bine terminati taraboiul asta!!!!!!!!!

• Displace 1
Publicat

ce coalitie impotriva mea frate....., e deja vina mea ca nu ne incadreaza astia.....

e ultima oara cand mai postez ceva aici! sunt prea multi viteji pe aici....

• Displace 2
Publicat

am trimis un mail pe www.igas.ro si am cerut lamuriri in legatura cu soarta noastra.. mai mult ca sigur o sa primesc raspuns..

Publicat (modificat)

Leura alias Raducu, imi confirimi faptul, inca oadata daca mai era nevoie, ca politistii pilosi care au rude comisari sefi sunt cel mai mare rau al acestui sistem.

Pana la urma cineva de pe aici ti-a spus adevarul, nu este vorba decat de educatie.

Asa ai fost educata/educat . Ai crescut cu balada ,,Muiorita" si proverbul ,,capul plecat sabia nu-l taie".

Exact din acest motiv nu veti fi angajati, pentru ca exista oameni ca tine.

Daca ati fi uniti, adica daca copii de comisari sefi ar fi educati sa iubeasca adevarul ,poate ati fi fost incadrati toti in vara.

Inaintasii nostrii se rasucesc in mormant cand ne privesc de acolo de sus, din doua neamuri de razboinici..... cat de lasi am devenit.

O sa-ti tastez niste versuri dintr-o poezie draga mie.

Din zei de-am fi scoborâtori,

C-o moarte tot suntem datori!

Totuna e dac-ai murit

Flăcău ori moş îngârbovit;

Dar nu-i totuna leu să mori

Ori câine-nlănţuit.

Cei ce se luptă murmurând,

De s-ar lupta şi-n primul rând,

Ei tot atât de buni ne par

Ca orişicare laş fugar!

Murmurul, azi şi orişicând,

E plânset în zadar!

Iar a tăcea şi laşii ştiu!

Toţi morţii tac! Dar cine-i viu

Să râdă! Bunii râd şi cad!

Să râdem, dar, viteaz răsad,

Să fie-un hohotit şi-un chiu

Din ceruri până-n iad!

Poate o sa intelegi ceva.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

dupa ce primesti raspuns te rog, sa-l postezi sa il citim si noi... mersi pt intelegere...

Publicat

cu cea mai mare placere o sa il postez...doar sa il primesc..anul asta

• Membru
Publicat

Ce importanţă are cine este sau unde stă?

Combateţi, dezbateţi sau atacaţi ideea, nu persoana.

Subscriu la postul lui Catalin. Nu vă mai certaţi inutil. Ştiu că ne e greu la toţi şi că am vrea să fim ,,în pâine" din ianuarie, dar cearta asta nu o să schimbe cu nimic asta. Un weekend plăcut, dragi colegi ! :beer:

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Salut.nu am mai scris pana acum pe acest forum,deci nu prea ma pricep la aceste lucruri.Un lucru spun cu totata increderea -de mers la Campina ar trebui sa mergem si sa solicitam conducerii posibilitatea de a purta un dialog respectuos cu cei din conducerea IGPR.Macar sa stim si noi ceva SIGUR- CAND vor fi examenele pentru transele de elevi ce vor fi incadrati si de ce CRITERII se va tine cont cand se vor face listele.Toti am invatat care mai mult care mai putin dar TOTI AM SUPOTAT FRIGUL SI FOAME SI 1 ORA DE APA CALDA SI CALDURA PE ZI deci ar trebui sa fim SOLIDARI si sa nu ne mai certatm.Sa cautam impreuna toti .1500 o solutia viabila la situatia actuala. Protestele si lozincile si toate scandarile de natura a irita pe conducatori nu sunt o solutie.Sa facem ceva pentru ca trebuie da sa facem ceva care sa ne ajute nu se ne infunde si mai tare.

Asta e parerea mea.Imi cer mi de scuze daca am deranjat pe cineva.

Salut si respect pentru toti colegii de promotie si si de necaz

imi cer scuze pt greselile de scriere am scris pe fuga :unsure:

• Apreciez 3
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.