Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Nici eu nu cred ca ar mai avea vreo relevanta punctajul de la admitere din moment ce exista un alt criteriu mai relevant, media celor 2 ani...Profesorii ar zice ca ne-au avertizat sa invatam, ne-au pus in vedere cat este de important... bla, bla, bla

Buna idee sov88! Un protest ar fi necesar sa stie ca ne-am saturat "takeing their shit" si ca invocarea economiei ca a unei zeitati suparate de care depinde soarta noastra nu mai este suficient!!! Nu sunt in stare sa respecte promisiunile pe care le-au facut la admitere? Atunci sa sufere si ei sa-si dea demisia conducerea ministerului+IGPR! De ce sa inghitim doar noi galusca atunci cand treaba se impute? Ar fi o slaba consolare pt ca ei sunt plini de bani dar macar pt moral ar conta

Si de unde discriminarea cu Academia? Economia e mai buna cand vine vorba de ei? Toti facem parte din acelasi minister

Modificat de Liverpool
Publicat

nu zic de noi acum.. dar de asta merge si tara asta asa.. pai noi romanii stam si vegetam desi vedem cu totii ce se intampla.. nu mai e valabila nici vorba se fura ca in codru pentru ca la noi s-a trecut de pragul asta.. cum zicea m badea... ce faci, stau ca o branza, adica stau si put...ne resemnam..lasa.. poate va fi mai bine.... si nu , nu o sa fie.... in orice domeniu e asa..

cum sa nu ne asculte nimeni.. pai daca dai un telefon la televiziunile anti basiste gen antena 3 pai in 5 min aia sunt acolo cu camere live cu tot ce vrei.. te asculta lumea.. rezultate nu cred ca vor fi

Publicat

Liverpool, never ever nu vom vedea demisii :) Pentru ei suntem ca niste liceeni, copii pe scurt. Nici un protest nu va face nimic! Doar demisia in masa a promotiei va produce efecte, vor vedea ca raman fara oameni...pt ca asta suntem noi: oameni in strada, acum sau anul viitor, dar important e pentru ei sa stie ca suntem acolo, iar atunci cand le vom spune ca nu suntem dispusi sa mai inghitim rahat POATE vor reactiona cumva...ma feresc sa spun "favorabil"

Publicat

nu stiu daca demisia in masa e solutia.. dar un mic semnal poate ar trebui sa tragem si noi.. sa stie ca existam .. e aiurea ca la varsta asta si noi sa ne resemnam .. hai ca batranii ii mai intelegi.. dar noi,, si nu e ca suntem nedreptatiti, suntem batjocoriti,asta e problema,..

Publicat

Spune-mi tu sov88 daca esti de parere ca un protest cu strigaturi si fluieraturi va rezolva ceva :) eu sunt destul de revoltat, dar ma tem ca mai mult decat sa ne inrautateasca situatia nu va face. Avem un trecut faimos in ce priveste reprimarea protestelor sau ignorarea lor si tocmai de asta mi-e teama si mie la fel ca multor romani ca s-ar putea sa pierdem si ce avem din cauza unor reactii diabolice la un protest pasnic si indreptatit. Din cauza "iesi afara, javra ordinara!" ai vazut ce masuri s-au luat impotriva politiei si reactiile sefului statului...te astepti ca noi sa fim tratati altfel decat asa sau mai rau? Teama de a pierde ce mai am acum pt mine e justificata deoarece stiu ca e ignoranta si totalitarism crunt si o gura deschisa in fata unor echipe de la stiri atrage multe...priveste cum se procedeaza daca sanctionezi un patron/director/om politic: in scurt timp te detaseaza pe undeva sau te sicaneaza grav pana cand iti sesizeaza greselile.

Publicat (modificat)

Pe undeva ai dreptate greddy, sunt prea sarac sa mai pierd ceva acum, as ajunge sub limita saraciei, pe asta se bazeaza ei Asta este situatia multor romani dar intrebarea e pana cand sa rabzi? Vine o zi cand nu-ti mai pasa daca ramai cu putin sau cu nimic Progresele sociale s-au facut cu sacrificii. Am vazut ce a facut jegu ala cand s-a simtit "jicnit" de politisti dar ar trebui sa fim bucurosi ca am contat si nu ar fi trebuit sa ne oprim acolo

Stai sa vina alegerile si o sa inceapa sa ne pupe in [cenzurat]...si multi politisti vor uita prin ce am trecut, ii vor cauta scuze

Modificat de Liverpool
Publicat

nu proteste injuraturi.. fluturi o batista alba.. stiu eu.. ceva pasnic.. atat.. fluturi o batista alba semn ca te predai saraciei.. poate intelege cineva ceva..

iar cat despre urmarile alea sunt clare pentru mine, din ce am vazut si-a facut omu politia lui, locala..

Publicat

M-au disperat zvonurile! Tot mai multi colegi spun ca s-a facut sedinta astazi la Campina si nu ne mai ducem la scoala Voi stiti ceva?

Publicat

exact asta am auzit si eu..dar sunt zvonuri.nimic concret.dupa asemenea vorbe eu nu pot sa fac decat sa trag apa..ca daca ar fi nu s-ar povesti s.a.m.d...vreau sa vad negru pe alb..daca e tradare s-o stim si noi..

Publicat

Auzii si eu colegi din diferite zone ale tarii, ca nu ne mai ducem in decembrie la scoala, si ca o sa fim amanati iar pana nu se stie cand...asteapta doar actul normativ care sa stabileasca amanarea si sa o puna in legalitate...si un alt zvon este ca cei de la academie vor fi incadrati incepand cu 3 ianuarie...toata lumea asteapta sa vada negru pe alb ce si cum, dupa care se va posta pe site-ul scolii

Publicat
:))) Astia schimba functiile din varful piramidei politice ca bancnota de 1 leu la barbut , ragaie mici cu bere uitandu`se care mai de care peste cota cifrei de afaceri , afaceri facute cu statu , de la marinaru sasiu si pana la ospataru sef de sala care ocupa caldurosul fotoliu , li se rupe fermoaru de la slit de soarta noastra. Suntem ultimii care prezinta interes pentru oricare din ei. Eu personal m-am resemnat.
Publicat

Am vb cu mai multi colegi,la fel au auzit si ei de pe la profesori si diriginti,nu mai dam examenele in decembrie.Nu se stie cand le vom sustine.Isi bat joc de noi in ultimul hal!

Publicat (modificat)

http://www.facebook....sschoolcampina/ alte discutii aceeasi problema

P.S. nu se poate crea un topic unde sa putem sa ne descarcam un pic si noi..adica sa le facem pomelnice cruci dumnezei biserici si alte lucruri de bine?( e o intrebare retorica)

Modificat de sheriffu
Publicat

Astia poarta chiloti cu flacara violet. Nu cred ca se prinde vreun blestem .:-s..:))

Publicat

la lupta ostenii mei..

nu sunt bani.. isi bat joc de noi nesimtitii..

o mica parte din banii nostri http://www.porcisme.ro/

asadar doar din articolele din presa rezulta un furt de 15.274.456.003 EURO ..

asta doar din articolele din presa... in realitate................... oricum si asa suma e uriasa... dar nu.. nu sunt bani.. lasa .. va fi mai bine..

Publicat

ba astia chiar isi bat joc de noi ???????????????

ce intrebare inutila si cu un raspuns cunoscut si de un nimeni de pe strada..........

Publicat

legea care aproba oug 54/2011 cu modificari si completari a trecut de camera deputatilor si se afla in parlament pt a fi promulgata de presedinte si... gata

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=12284

din art 3 pct 7 reiese clar ca scolile de subofiteri vor respecta programul normal de desfasurare a examenelor de absolvire in momentul in care vor fi vacante numarul necesar de locuri

pana atunci, nu se stie cand, se va ramane in asteptare

ca parere personala se va astepta ceva pana se vor vacanta toate locurile necesare

Publicat

Teoretic ar trebui sa se stie: "Pe parcursul anului 2012" Are sens ce spui enceu2002 dar care e treaba cu etapele? Si chiar asa Igas mananca rahat(a se intelege cacat) de fiecare data cand prinde ocazia? De ce a mai pomenit numarul ala de 1600 la 1 ianuarie?

Publicat

De ce a mai pomenit numarul ala de 1600 la 1 ianuarie?

....pentru ca el habar nu are pe ce planeta este si habar nu are ce inseamna MAI.....citeste de pe hartii ce trebuie sa spuna...iar aici cred ca nu a inteles scrisul

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.