Jump to content
POLITISTI.ro

Despre fişa de lichidare

Postare recomandată

Publicat

Mare adevar ai spus Elvis!!!! Chiar asta e scopul!!! Si eu am inteles destul de tarziu, insa este meritul administratorului si al moderatorilor ca nu se intampla ca pe alte forumuri! (stie Catalin la care ma refer...)

Si mai adaug ceva...ar fi cazul ca reprezentantii sindicatelor ce folosesc acest forum sa faca si altceva in afara sa se incaiere intre ele...dupa ce am platit atatia ani cotizatii la doua sindicate(nu in acelasi timp) am citit cu stupoare o adresa de la sediul central SNPPC catre birourile teritoriale din care citez:"pentru a aduce la cunoştinţă membrilor faptul că, în momentul pensionării, nu mai pot fi membri de sindicat, iar pensionarilor, care sunt membri de sindicat, trebuie să le înceteze această calitate, deoarece se încalcă legea"...."Având în vedere faptul că deciziile Curţii Constituţionale sunt obligatorii, iar statutele sindicatelor nu pot să conţină prevederi contrare Constituţiei şi legilor, conform art. 6 alin.2 din Legea nr. 54/2003, pensionarii nu pot să se asocieze în sindicate sau să fie membri de sindicat.".....Pai atunci , ma gandesc sa infiintez un sindicat al pensionarilor din M.A.I......

Publicat

Teolucian sunt infiintate deja asociatii de pensionari MAI numai ca in functii de conducere sunt tot fostii sefi.

Daca adresa aia a SNPPC este de actualitate poti sa le spui domnilor care au redactat-o ca Legea 54/2003 a decedat.

Pensionarii pot fi membrii de sindicat daca este prevazut in statut si isi platesc singuri lunar cotizatia .

Publicat

Teolucian sunt infiintate deja asociatii de pensionari MAI numai ca in functii de conducere sunt tot fostii sefi.

Daca adresa aia a SNPPC este de actualitate poti sa le spui domnilor care au redactat-o ca Legea 54/2003 a decedat.

Pensionarii pot fi membrii de sindicat daca este prevazut in statut si isi platesc singuri lunar cotizatia .

Sa traiesti Elvis! Adresa aia este luata de pe forum, eu nu mai am legatura cu INTRANETUL, iar despre asociatiile de pensionari MAI, ce sa mai vorbesc, nu vreau sa aud ....aia a fost o gluma, am intuit ca exista asa ceva si am vrut sa fac o paralela cu numarul mic de sindicate ale politiei...

• Marius a modificat titlul în Despre fişa de lichidare
Publicat

Bună ziua, 

Vă rog, îmi poate spune cineva care sunt prevederile legale ce reglementează această Fişă de lichidare sau Notă de lichidare pentru poliţişti?

Publicat (modificat)

Este un ordin intern al MAI-DGMRU de prin 2014-2015, ce se gaseste la SRU, ce prezinta modelul fisei de lichidare. Doar modelul, fara a se spune si ce se intampla in cazul nepredarii bunurilor/documentelor avute catre structurile prevazute in ea (la noi se informeaza structurile unde nu s-a prezentat politistul sa verifice daca are sau nu de predat ceva respectivul).

Si probabil cadrul general prev. de art. 524 din Codul administrativ (OUG 57/2019):

(1) La modificarea, la suspendarea și la încetarea raportului de serviciu funcționarul public are îndatorirea să predea lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu, cu respectarea termenelor și procedurilor stabilite în acest sens la nivelul instituției sau autorității publice.

Modificat de ScanBlu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.