Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2012

Postare recomandată

Publicat

Stie cineva care este media cu care se intra sau cat punctaj trebe sa ai la probele scrise.

Publicat

Salut!Cauta ultimele medii cu care s-au intrat in ultimii ani(pe siteul academei,respectiv sectiunea admitere).Bine acum depinde si de locuri.Conteaza sa ai media cat mai mare.Stima!

Publicat (modificat)

In general daca ai peste 8.30 te poti considera intrat, insa depinde de numarul de locuri si nota pe care o iei la examenul de romana.

Important e sa inveti.

Modificat de VladM
Publicat

Mersi,clar este important sa inveti,nu mergi cu speranta sa intri la limita,trebuie sa fi bine pregatit.

Publicat

Depinde pentru ce arma optezi. Pentru Politie - Ordine si siguranta publica pete 8-8,50 iti trebuie. La celelalte arme scade media usor.

Publicat

Optez pentru Ordine si siguranta publica,multumesc mult pentru raspunsuri,invat de-mi s-ar capacele.

• Apreciez 1
Publicat

Multumesc si imi pare rau si imi vine cateodata sa-mi dau palme,ca nu am invatat cand trebuie,dar dupa ceva vreme iti dai seama si te lovesti de un zid,asta este,mi-a placut mai mult sa bat mingea pe maidan si nu regret,acum recupere chiar daca este dificil,dar nimic nu este imposibil,bafta tuturor.

• Apreciez 2
Publicat

Mult succes! Daca nu apar probleme la vizita medicala sau la cea psihologica (si eu cred ca nu apar) ne vedem la proba sportiva! Fie ca cel mai bun sa castige!!! :beer:

Publicat (modificat)

Conform proiectului formulat de Academie, anul asta vor fi extraordinar de putine locuri scoase la concurs ! Verificati pagina 5 din pdf-ul de mai jos.

Proiectul a fost trimis spre aprobare catre MAI. ( gasiti aceasta declaratie pe pagina oficiala de facebook ADP )

Regulament Admitere 2012 - proiect Academia de Politie

Repet: este un regulament in proiect !!!!!!

Pentru cei ce nu au rabdare:

20 de locuri - Politie Drept BARBATI

5 locuri - Politie Drept FEMEI

50 de locuri - Politie OSP ( 42-barbati; 5-femei; 1-rromi; 1-maghiari; 1-alte minoritati)

20 de locuri - Politia de Frontiera OSP ( 15-barbati; 2-femei; 1-rromi; 1-maghiari; 1-alte minoritati)

45 de locuri - Jandarmi ( 40-barbati; 3-femei; 1-rromi; 1-maghiari )

45 de locuri - Penitenciare

35 de locuri - Pompieri Barbati

Modificat de eldoc
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Se pare ca au dat update la acel regulament. Desi e neoficial(proiect), vine totusi din partea Academiei; speram sa nu fie asa pentru binele celor de anul acesta.

Multa bafta...!

Modificat de VladM
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pai si daca au anuntat cat de cat situatia, asta inseamna ca incepe goana pentru dosar sau mai e de asteptat?

Publicat

Acum 2 ani "goana pentru dosar" a inceput dupa ce compartimentele de resurse umane din cadrul institutiilor MAI au primit directive in acest sens din partea Ministerului sau a Academiei ( nu stiu sigur... banuiesc ca din partea Ministerului; astept corectura, pentru care si multumesc )

Publicat

Inca nu se cunosc locurile dar cu siguranta cele expuse mai sus se apropie de realitate. Nu vor mai scoate cu sutele ca in anii trecuti ca apoi sa tina promotiile pe bara. Mai bine mai putine si sa incadreze la timp si nu la Cuca Macaii.

• Apreciez 2
Publicat

Era necesar acest lucru de mult.Tot respectul pentru fete ca sunt inteligente, insa in ultimul timp au intrat prea multe in sistem si probabil in operativ nu sunt nici 10%.

• Moderator
Publicat

Nu e vina lor Dragoș. Ia să nu fi existat posturi/funcții de polițist pe la serviciile neoperative sau în acele locuri de la scuteală. Atunci erau toate în operativ și nu la umbră.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Vad ca mi-ati dat minus tanara si frumoasa domnisoara..............

Daca minciuna este bine coapta adevarul este crud.

Poate o sa iesim din minciuna care ne este servita de ani de zile ca femeile pot face in operativ, si cand spun operativ vorbesc de ,,stradale" nu de,,umbra", ce fac barbatii.

Treziti-va !

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Eu ti-am dat minus si nu pentru ca nu as fi de acord cu o diferentiere(din moment ce probele nu sunt la fel mi se pare normal) dar totusi cred ca meritam 10-20 de locuri..se pare ca o sa fie nebunie anul asta.. :(

• Apreciez 1
  • Displace 4
Publicat

Pe cuvant?

In toate tarile ,,europene" media este de 10%.

Oare aia sunt mai prosti decat noi?

Iar jandarii, pompierii, militarii, SRI-istii etc au locurile pentru fete limitate.

Ar fi mult mai greu pentru ,,donii" chestori sa-si angajeze fiicele, nepoatele, amantele, sotiile etc daca probele sportive s-ar da pe bune si ,,la fel" cum spui tu, bine nu stii despre ce vorbesti , dar inteleg ideile feministe dupa care te conduci.

Este plina Politia Romana de printese Xena.

Care din pacate pentru institutie cum ajung la PO fac orice sa treaca la facut cafelute si ceaiuri.

Ca nu esti tu de acord cu o diferentiere este mai putin important , dar a facut-o natura, iar realitatea din teren te contrazice.

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

In situatia in care sunt student in anul 2 la ASE, primul an facut cu taxa, al doilea la buget(fara taxa). Pot sa urmez Academia fara taxa? (vreau sa renunt la ase, sa incep academia de anul acesta)

Multumesc

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Daca ai beneficiat de 1 an in sistem bugetat, atunci unul din cei 3 ani de la academie se presupune ca este cu taxa.

• Membru activ
Publicat

Academia de Politie nu este "cu taxa". Toate locurile sunt finantate de la buget. Probabil va trebui sa dai inapoi banii finantati de stat pt acel an de studiu pe locuri bugetate.

Cat despre locurile propuse despre Academie sunt fix pix. Ei nu sunt in masura sa propuna nr de locuri (si ma mir ca au facut-o), ci beneficiarii acelor locuri, acelor viitori absolventi, adica IGPR, IGJR, s.a.m.d. pt ca ei stiu de cati oameni au nevoie. Academia poate cel mult sa le comunice cati pot sa scoleasca, cazeze, etc referindu-se mai exact la partea de logistica si programul de invatamant.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.