Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2012

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

daca va faceti griji si pentru probele sportive, consider ca nu ar mai trebui sa incercati la politie...daca ati intrebat doar asa informativ, e foarte bine..interesul pt ceva anume, e bun

si inca ceva: tineti cont si de ce a spus colegul de mai sus, "Lerua"....Stie ce vorbeste

Numa' bine

• Apreciez 1
Publicat

Am citit topicul, dar nu am inteles. Care sunt noile probe sportive? Au renuntat la proba aia jenanta de aruncat mingea medicinala? Poate niste flotari si tractiuni s-ar incadra mai bine ca proba sportiva in cadrul Academiei, ca nu e scoala de balet sa arunci mingea.

Jenantă cum este proba asta să știi că sunt foarte mulți care nu reușesc să treacă de ea. Ai să te miri chiar câți pot pica și nu sunt doar piele și os, ai să vezi băieți înalți și bine făcuți care o dau în bară.

Publicat

Aveti sperante anul acesta la admitere? Minim doi ani as miza ca nu o sa se mai faca nicio admitere

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Tiesto.....pe ce te bazezi cand spui asta? nu mai arunca informatii false inducand lumea in eroare si spulberand sperantele unora care posteaza in acest topic, asteapta sa fie ceva oficial si pe urma spune-ti parerea, mizele le poti face la pariuri sportive

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Si eu cred acelasi lucru..Nu are cum sa nu se scoata locuri,fie ele si putine.

Publicat

La academie s-au organizat,pentru ca daca intri pe site-ul academiei,o sa gasesti subiecte si din 2006 si din 2007.

Publicat

Am cautat pe net si e adevarat ca nu s-a organizat admitere dar asta doar la Campina.

• Displace 1
Publicat (modificat)

Jenantă cum este proba asta să știi că sunt foarte mulți care nu reușesc să treacă de ea. Ai să te miri chiar câți pot pica și nu sunt doar piele și os, ai să vezi băieți înalți și bine făcuți care o dau în bară.

Stiu ca pica multi la ea, la fel ca si cand era cu flotari, dar de aia e proba, ca sa departajeze pe unii de altii. Asa ca nu ma mir. :P

Modificat de Sony
Publicat

Din ce am văzut eu, la proba aia pică în general candidații care abia ating limita de înălțime și cei mai firavi/slăbuți. Bine că sunt si excepții.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut!

Am vazut ca toata lumea isi face probleme pentru locurile ce se vor scoate sau nu la academie. Eu zic ca ar trebui sa fim linistiti. Daca se lua decizia sa nu se tina admitere anul acesta, cu siguranta hotararea ar fi fost facuta publica.

• Apreciez 1
Publicat

Spun asta pentru ca o institutie cum e Academia de Politie, nu ar putea pur si simplu sa nu scoata nici un loc la concurs fara sa anunte inainte.

Publicat

Anul acesta or sa se scoata la Academia de Politie dar vor fi jumatate din locurile careu au fost anul anterior.

Publicat (modificat)

Speculatie personala din partea lui screen, presupun.

Nimeni nu stie exact cum vor decurge lucrurile. Nu exista un numar concret, o estimatie concreta, ci doar speculatii, estimari sau asteptari.

Om' trai si om vedea.

Modificat de VladM
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pentru unii care trebuie sa gindeasca voi ce credeti , dupa restructurarea masiva si neincadrarea in munca nici pina acum a promotiilor care au terminat ? Mai mult ca sigur ca , aceste locuri sunt asa simbolice de data asta . Nu ca , nu s-ar gasi nestiutori care sa recruteze masiv dar , acum ai incurca ceva ce nu tine de ei . Banii care nu mai sunt si nu vor mai fi nici ceva ani de acum incolo . Nu trebuie sa fii doctor docent in previziuni ca sa-ti dai seama de asta . Iar calea naturala de a mai face rost de ceva locuri este destul de blocata pentru ca, cei care au avut de plecat, au plecat inainte de disponibilizari si acum efectivele sunt decimate chiar si daca ar reusii sa incadreze toti absolventii . Pacat .

Publicat

Daniel,gandeste-te ca oricum, noi o sa iesimt peste 3 ani, pana atunci, lucrurile se schimba pana atunci. Si oricum, fie ca scot anul asta locuri sau nu, la anul tot vor fi absolventi pe care sa ii incadreze undeva, si anul urmator altii, si tot asa. Nu e valabila teoria ta. Daca ne-am baza pe asta, nu am ajunge nicaieri.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Locuri la academia de politie cred ca se vor scoate, dar foarte putine. Despre schimbarea lucrurilor in bine in doar 3 ani la cat de innodata e treaba in momentul de fata te inseli, sau asta e doar una dintre dorintele tale.

Modificat de gygyor
Publicat

Se aude ca se vor scoate locuri atat la Academia de Politie 'Alexandru Ioan Cuza' Bucuresti cat si la Scoala de Agenti de Politie 'Vasile Lascar' Campina...insa vor fi in numar mai mic decat anul trecut!! De exemplu la Scoala de Agenti de Politie 'Vasile Lascar' Campina, anul trecut au fost 650, anul asta vor fi 350... Ceva asemanator si la Academia de Politie 'Alexandru Ioan Cuza' Bucuresti!!!! Ce e mai grav...din punctul meu de vedere, este faptul ca o sa fie aceleasi probe sportive atat pentru fete cat si pentru baieti!!! Se merge pe principiul ca concuram pentru aceleasi locuri, avem aceleasi drepturi si ca o sa avem aceleasi salarii!!!

• Displace 4
Publicat

Mi se pare normal ca voi fetele sa treceti prin aceleasi probe ca si noi baietii. Ceva imi zice ca in politie nu e ca in CSI si ca daca va bazati pe asta, atunci locul vostru nu e in academie. Fetele care concureaza pentru MApN au de fugit 2000 de m la fel ca baietii si nu se plang ca voi. Daca nu sunteti in stare sa fugiti 1000m , mergeti la o facultate civila. Cand un nemernic vrea sa loveasca un politist, garantez eu ca nu tine cont de sex. Pur si simplu o face. Nu va va trata nimeni ca printese cand o sa va treziti inconjurate de "gunoaie". Daca vreti la ADP sau la Campina, puneti mana si antrenati-va la fel ca baietii !

• Apreciez 4
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.