Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2012

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ehe...rivali! :naughty:

Eu v-as sugera sa nu tratati nicio materie cu superficialitate. Intai sa luam probele sportive, apoi ne putem gandi la scris.

Modificat de tudor93
Publicat

Tudor, cred ca intrebarea lui Marius se referea la Academia Tehnica Militara, nu la Academia de Politie. Din ce am inteles eu aici, tu vrei sa intri la Academia de Politie.

Publicat

Mister17 cred ca la el atm=admitere...nu cred ca avea de ce sa se refere aici la Academia Tehnica Militara

Publicat

Mi se par acceptabile..Chiar daca e de munca pentru ele mi se par corecte..Un politist trebuie sa fie in forma..Eu chiar ma bucur ca se dau probe sportive pentru ca in felul asta mai fac si eu cate o ora de miscare in fiecare zi..In felul asta ma dezlipesc de calculator si reusesc sa ma relaxez si sa imi oxigenez creierul..

Publicat

Eu zic ca sunt ok pt admitere...In Academie cred ca ar fi necesar sa se puna accentul mai tare pe sport..

Publicat

Stai liniștită că în Academie se pune accentul mult mai tare pe sport. Sunt de 2 ori mai grele decât cele de la admitere.

Publicat

Pe langa probele sportive actuale,cred ca ar mai putea fi introdusa si alta proba:gen flotari-baieti/abdomene-fete.

Si la materia pentru istorie/engleza ar mai trebui eliminat ceva...

Multi au conditie sa ia probele fizice(peste 60%) dar pica la scris la greu..(in special la lb straina)..

Publicat

Dau in cazul asta mi se pare foarte bine.. Dan121 poate la istorie sa se mai scoata ceva dar eu zic ca o limba straina este esentiala..Pentru cei care nu se descurca cu engleza pot incerca la franceza ca este un pic mai usor.

Publicat

Probele sunt bune asa cum sunt.Sunt grele,intr-adevar,dar nu oricine trebuie sa ajunga ofiter.

Publicat

Nu sunt deloc grele și nu sunt genul de persoană care să facă sport de dimineată până seara. Daca ai alergat de câteva ori în viața ta și nu ai 120 de kg la 170 de cm n-ar trebui să ai probleme la proba sportivă. 2 luni de antrenament făcute după un program bine stabilit până-n proba fizică sunt suficiente, zic eu.

Publicat (modificat)

Si la scris de cate luni de"antrenament" crezi ca este nevoie?

Modificat de dan121
Publicat

Asa este..Eu m-am apucat in octombrie de alergat si am facut progrese considerabile..De saptamana viitoare incep iar dar o fac mai mult de placere pentru ca la timpi nu mai am cine stie cat de munca..Oricum sportul e important si cred ca daca nu am lenevi toata ziua nu ne-am mai stresa asa de tare dar asta e.

Publicat (modificat)

dan121, depinde de fiecare persoană în parte cum asimilează materiile și în funcție și de bagajul de cunoștine pe care îl are deja. Dacă abia a term​inat clasa 12-a si a fost la un profil de filologie îi va fi mult mai ușor față de un candidat care a terminat liceul cu 4-5 ani în urma la un profil de matematică sau tehnologic. Sunt unii care învață cu 6 luni înainte de examen și reușesc și alții care dau suțin admiterea de 3-4 ori și degeaba.

Modificat de Dau
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Bine spus, Dau.

Ai sintetizat tot ce inseamna examenele scrise, sau cel putin, "chinurile" care apar in pregatirea pentru ele.

Modificat de VladM
Publicat

dragi viitori candidati la academie & campina, va sfatuiesc sa puneti mana pe carte si sa dati la medicina, inginerie in constructii, nush, orice altceva mai bun! din afara sistemului asta pare frumos,insa odata intrati o sa vedeti ca situatia nu este asa cum pare.

uitati-va la noi, promotia ce trebuia sa terminam in 2011, avem deja 7 luni de cand stam pe bara, si o sa mai stam cu siguranta inca 3-4 luni......motivati-va si faceti ceva mai bun cu viata voastra!

nu neg ca a fi politist este ceva altfel, ceva unic, ceva ce noua ne place, unora chiar prea mult, dar sunt multe , extrem de multe lucruri care te silesc pur si simplu, de la un ministru ospatar care doar asculta si executa ce zice unul care este monument de razbunare , pana la sefi pusi politic (99 din cazuri) care stresatii fiind de pierderea scaunului lor cald si bine platit , au un comportament execrabil fata de lucratori, fata de cei ce inseamna politie!

daca mie in urma cu aproape 3 ani, mi-ar fi spus cineva ce eu va spun acum, l-as fi luat cu un mare hooooooo........dar credeti-ma ca nu am niciun interes sa va tai elanul.....insa am fost ca voi si as fi multumit ca macar unul dintre voi care citeste aceasta postare sa realizeze k in MAI nu este lapte si miere si sa invete sa ajunga ceva mult mai bine!

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Am citit topicul, dar nu am inteles. Care sunt noile probe sportive? Au renuntat la proba aia jenanta de aruncat mingea medicinala? Poate niste flotari si tractiuni s-ar incadra mai bine ca proba sportiva in cadrul Academiei, ca nu e scoala de balet sa arunci mingea.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Probele sportive au ramas aceleasi: alergarea de viteza, aruncarea mingii medicinale si proba de rezistenta.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.