Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2012

Postare recomandată

Publicat

nu subestima omul, Ana ^_^

poate dau bacul la istorie sau am terminat o facultate de istorie. dar nu are rost sa discutam alte lucruri in afara de "politie" si de "ramurile" ei.

Bafta la concurs tuturor fetelor

Baieti, noi nu avem nevoie de bafta ci de succes. :emo-yessir:

Publicat

Pai si daca sunt afisate de 3 zile, astia de ce nu au habar de nimic?

Probabil asteapta sa primeasca oficial, o hartie prin care e specificat numarul locurilor disponibile.

Publicat

Nu te subestimez,dar tu ai spus ca o sa te lupti cu istoria.Daca terminai o facultate de istorie sau dadeai bacul la istorie,nu ai fi folosit cuvantul "luptat",dupa logica mea evident.

P.S.Fetele chiar au nevoie de multa bafta.Macar,voi candidati pe mai multe locuri.

Publicat

@ Cerasela Pai si din 1 pana acum nu au primit nimic? Presimt ca si daca ma duc vineri, ei tot nu au habar...

Publicat

Ieri a fost liber, poate pana vineri reusesc sa trimita hartiile oficiale la IPJ.uri.

PS: eu cred ca s-au saturat si cei de la IPJ.uri sa ii duca cu vorba pe cei care suna sau merg pana la sediul lor.

Publicat

Sper sa le trimita... E culmea: luni am proba orala la romana si eu nici macar nu am inceput cu dosaru.

Eu inteleg ca e jenant si pentru ei, dar si pentru noi, cei care dorim sa devenim politisti, e jenant sa tot mergem si sa aflam ca nu se stie nimic... Pentru armata trebuie au stat mult mai bine. Ei deja au dat probele sportive si noi nici macar cererea de inscriere nu am completat-o. Asta sa nu mai zic ca imi e rusine fata de ai mei sa le zic mereu ca nu se stie nimic concret si ca mai e de asteptat...

Publicat (modificat)

Sa fie ultima problema dosarul, il faci foarte repede. Cred ca parintii sunt capabili sa inteleaga ca cei de la IPJ nu au informatiile necesare.

PS: bafta la examene.

Modificat de Cerasela
Publicat

Pai si ce te impiedica? Banuiesc ca din moment ce esti membra a forumului ti-ar placea meseria...

Publicat

Eu zic sa te apuci de invatat si sa dai anul viitor.Daca nu intri,nu pierzi nimic,insa mereu te vei gandi ca puteai sa incerci.

Publicat

O sa vad ce voi face mai exact cand se vor afisa locurile disponibile peste tot :)

Publicat (modificat)

salut

din cate stiu eu daca nu scolarizeaza un an isi pierd acreditarea si nu mai au dreptul sa scoalarizeze anul urmator.

Este ceva legat de A.R.A.C.I.P, vizite in scoala ,comisii,indicatori de performatnta si alte treburi, in conditiile in care scoala de la campina este considerata numarul 1 din MAI ca si pregatire.Macar sa dea dovada de inteligenta si sa scoata cateva locuri

Bafta celor care doriti sa deveniti politisti.

Modificat de kocolinos
Publicat

Clar s-au saturat pana peste cap!!! Dar nu au de ales, pana la primirea informatiilor oficiale!!

Publicat

Scuzati ca intervin si eu....am o mica intrebare: Merita sa incerci la academie/ campina? Pun intrebarea asta din pricina "corectitudinii" mai ales celor din partea academiei si plus ca daca s-au scos asa putine locuri,pun pariu ca vor intra doar cei cu pile.

Eu unul imi doream foarte mult sa dau anul acesta la academie,dar cand am vazut nr locurilor...no chance....incerc la campina,chit ca nu se merita sa fii agent.

• Displace 2
Publicat

Eu zic ca se merita sa incerci!! Asta daca chiar iti place meseria..nu doar asa de flori de mar, ''ca sa fi politist''!!

Publicat

Nar4Fun, cea mai mare prostie este asta cu pile. Si eu am avut unele indoiele cu privire la corectitudine dar cel putin in 2011 a fost cam pe bune, ca au mai fost vreo 3-4 care au sarit gardul, asta este. Daca esti bazat pe tine si obtii nota mare n-au ce sa-ti faca pentru ca se corecteaza grila in fata ta.

Publicat

ok, multumesc pentru sfaturi.....n-o sa ma las pana nu intru!! (pentru mine onoarea it's first...)

• Apreciez 2
Publicat

Vor fi 50 de locuri la scoala campina si cluj din care 4 pentru fete si vreo 3 pt minoritati din ce-am vazut eu pe intrapol

Publicat

Daca tot se zvoneste ca vor fi 50 locuri de ce nu afiseaza nimic? Eu unu' nu inteleg. Ce treaba au disponibilizarile cu faptul ca trebuie sa scolarizeze/sau nu! Macar sa spuna: "asteptati dragilor prosti ca se vor afisa si pentru voi. Noi, suntem smecheri si ne permitem sa va bagam unde vrem, facem ce vrem". De cand tot incearca sa-i angajeze p-aia din 2011... Pe ce baza scot locurile astea? Adica ma refer la faptu' ca in 2009 au scolarizat 1000 persoane si acum nu au unde sa-i incadreze. Acum or sa scoata 50 locuri ca peste 2 ani sa angajeze din sursa externa si sa mai ia niste bani. Peste alti 2 ani isi vor da seama ca au angajat multi si n-au bani pentru salarii si, ii vor disponibiliza tot pe cei cu scoala. :)) Frumos asa!

P.S Asteptam in continuare locurile pentru 2012 ( daca vor mai fi).

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.