Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare Politia Sectie

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ben, ceea ce am vazut ca fiind greseala se afla in urmatoarea constructie: "Ce mor eu cand vad istetii dintr-astia". Se pare ca nu ai reusit sa o vezi deci mi-ai confirmat ca nu este o greseala de "tastatura". Despre vre-un, aveti dreptate, noul DOOM accepta varianta legata ca fiind corecta. Daca as sta sa justific folosirea "vre-un" as da dovada de prea mult timp liber.

Catalin, prima propozitie este perfect adevarata. Restul, te rog sa ma scuzi dar sunt stereotipii pe care le considerati voi.(poate este un defect profesional, nu condamn).

Cristitm, sunt de acord cu ce spui si evident nu ma regasesc in cuvintele tale.(nu din incapatanare sau pentru ca as vrea sa te contrazic dar chiar sunt genul de om care nu se cearta si respecta persoanele care stiu sa vorbeasca) Sunt sigur ca tu nu mergi la un grup si le spui "ce faceti ma boschetarilor afara?"

ars aequi, daca in prima parte a postarii te-ai referit aproximativ la subiect, ultimul aliniat demonstreaza ca nu ai citit atent ce am povestit eu. Eu eram singur in masina, ceilalti erau afara. Eu nu aveam legatura cu acel grup in acel moment. "M-am nascut de ziua mea" nu a fost raspuns la o intrebare adresata mie!

Ca o concluzie, cu speranta de a "ramane prieteni" greseala a fost in postarea celor 2 intamplari in acelasi post. Probabil daca as fi postat prima intamplare ati fi perceput ce imi doresc sa aflu. Nu am scris aici pentru ca as vrea modalitati de a contesta procesul verbal sau lucruri de genu. Voiam pareri! Probabil sunt prea multe detalii pe care nu am reusit sa le prezint intr-o lumina corecta.

Va multumesc si va invit sa vizitati [cenzurat] :) evident asteptand in continuare parerile voastre

Modificat de Cristi
Acum iti faci reclama pe site-ul nostru? Putina decenta, te rog frumos,altfel te vom invita(fortat) sa parasesti aceasta comunitate.
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Cu cât ne povesteşti mai mult, cu atât ne convingi din ce în ce mai mult că decizia colegului nostru a fost pe deplin justificată.

În viaţă e bine să fii un pic mai maleabil, încearcă să accepţi şi faptul că tu nu eşti centrul universului, în caz contrar şocul va fi extrem de puternic şi dureros, atunci când te vei convinge că nu eşti deţinătorul adevărului absolut.

Publicat

@bobica15: Am citit foarte atent toate post-urile tale. Sunt convins că nu ai făcut acelaşi lucru în ceea ce priveşte post-urile mele. Nu-mi pot explica altfel cum argumentele invocate de tine pentru a mă contrazice nu au nicio legătură cu ce am spus eu.

Nu susţineam că ai refuzat să-ţi declini identitatea, ci că gestul tău putea fi interpretat ca un îndemn adresat altora de a refuza să-şi decline identitatea, cu toate consecinţele juridice ce decurg din asta. Faptul că te aflai în autoturism sau în carul Sfântului Ilie este, astfel, irelevant.

Dacă sunt "prea multe detalii" pe care nu ni le-ai prezentat "într-o lumină corectă", nu te costă nimic să faci precizările necesare. Poate aşa discuţia va deveni mai constructivă. Eu mi-am exprimat opinia luând în considerare doar informaţia brută pe care ai transmis-o, încercând să fac abstracţie de "lumina" (vădit tendenţioasă, după părerea mea) în care ai vrut să prezinţi incidentul.

În altă ordine de idei, dacă nu ai aşezat DOOM-ul la loc în bibliotecă, eşti sigur că ai folosit corect, având în vedere contextul, "aliniat"? ^_^

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.