Jump to content
POLITISTI.ro

Numere de inmatriculare furate

Postare recomandată

Publicat

Pe internet sunt o grămadă de site-uri care intermediază astfel de înmatriculări în Bulgaria, recuperări acte pierdute, asigurări-ITP, etc. De ce nu ceri şi alte păreri ? Pe acele site-uri sunt nr. de telefon ale intermediarilor.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

o data ce ai avut atribuite 90 de zile numere provizorii numai beneficiezi de alte numere provizorii. nu iti ramane decat sa te duci la BG sa-ti faci alte numere.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Salut am pierdut placuta de inmatriculare pe fata de bulgari ce pot face sa o obtin la loc?

• Moderator
Publicat

Mergi în Bulgaria şi soliciţi eliberarea unei noi plăcuţe.

Publicat

am fost si trebuie reinmatriculata masina alti bani alt talon alte numere 

nu pot lua o dovada ceva de la politie si sa-mi pun unul provizoriu ?

Publicat

deci alta solutie nu e decat sa o reinmatriculez la bulgari din nou sau sa o radieze de acolo si sa o inmatriculez la noi

• 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara.

mi s-au furat numerele in Anglia. Masina era inmatriculata in Ro. Le-am declarat aici la politie dar fiind numere romanesti ei nu ma pot ajuta prea mult.

Cum sa fac sa imi iau alte numere fara sa ma deplasez in tara?

• 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua dragi forumisti,

Am patimit o intamplare nu foarte placuta in fara tarii. Masina leasing, numere furate in Kosovo.

Am declarat furtul la politie, am primit o constatare, urmeaza sa primesc si raportul de la procuratura.

Intrebarea mea: 

Cum ma intorc cu aceasta masina inapoi in RO? Sarbii nu-s fratii nostri, bugarii sunt destul de intelegatori, cu romanii sper sa nu am probleme.

Intentionez sa tiparesc numerele si sa le pun in geamuri, fata-spate.

Modificat de Sakitumi
mistyping

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.