Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendarea permisului in Italia

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Roby,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

Am o problemă, mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in italia pentru ca am folosit telefonul mobil in timp ce conduceam... Permis românesc, o data cu această suspendare mi-a luat si permisul dar mi-au zis că o sa mi-l trimită, eu stau in Austria si fac naveta cu masina la munca in Lichenstain, mi-au dat o hartie cu toate datele (procesul verbal) si mi-au zis aceasta sa o prezint daca sunt oprit pana in Austria, practic ei m-au lasat sa plec, sa conduc, dar, ținând cont ca interdicția o am pe Italia intre 2 săptămâni si 2 luni, mi sa spus că vor decide cei de la magistrala sau ceva de genul... perioada decisa cât sa am interdicție pe Italia, ma repet mi-au luat si permisul fizic , nu il mai am, cu toate acestea am dreptul sa conduc înafara Italiei daca nu am permisul fizic la mine mă gândesc ca iau o amendă pentru aceata, sau el este suspendat si in restul țărilor precum Elveția, Austria sau Lichenstain?

Publicat

Am fost azi si am întrebat la poliția din Austria daca am dreptul sa conduc pe teritoriul lor, la doua secții chiar am fost si ei mi-au spus ca nu știu ce sa zica 🤦 si atunci eu ca și cetățean trebuie să știu? Daca ma oprește poliția eu nu știu daca iau amendă sau dosar penal.... 

• Moderator
  • Soluţie
Publicat (modificat)

Nu avem noi de unde sa știm cum sunt legile pe la ei

La noi, spre exemplu, daca ai permis emis de alt stat si iti este suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României, poti sa recuperezi permisul având voie sa conduci doar in afara țării; deci nu in România. 

Nu știu daca si la ei funcționează la fel.

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.