Jump to content
POLITISTI.ro

Ce este si ce rol are Corpul National al Politistilor - CNP ?

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Si au tras baietii functii, l-a facut pe Asofronie, singurul care avea ceva sange-n-instalatie.Pacat, nu cunosc pe niciunul dintre noii alesi asa ca......ma retrag.a venit timpul sa fac si altceva cu cotizatia lunara.O gramada de stelati in conducerea organizatiei asteia.Mama, mama ce de stele.Cu siguranta se vor bate pentru agenti.

Modificat de stelistman
Publicat

Lasa ca sindicatele sunt folositoare :ner: :ner: agentilor .Acum dati-mi plusuri.Ca vrea si eu sa fiu naiv.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu mai pot să mă opresc din plâns, modulatorul Asofronie a fost îndepărtat de la ciolan. :faint:

Uite ce scrie pe facebook:

Constantin Asofronie 29 septembrie 10:58

Circul la CNP s-a terminat. Din fosta conducere a fost exclus, cel care ii incomoda in afaceri si era un prost exemplu, muncind si luandu-se la tranta cu sefii din minister, guvern si mai sus. Subsemnatul. Multumesc pentru solidaritate multor colegi din tara, socati si frustrati de aceasta executie si lucratura de tip mafiot..

Conducerea CNP nu a facut nimic de un an vizibil pentru membri, in momente foarte grele pentru colegi v-a intors spatele si a avut preocupari electorale! Pe banii vostri si ai celor concediati, bani care le-au ramas sa-si mituiasca votantii sa sa se disteze inca 3 zile la Poiana Brasov!

MI-AU FURAT TOATA MUNCA SI REALIZARILE DE EFECT, laudandu-se cu ea in raport, iar la observatia mea cand am intervenit complexatul pervers si lider impus, pucistul negreanu care si-a arogat timp de un an si jumatate sefia CNP fara a fi ales de congres sau desemnat de CN macar, a zis tendentios si pervers: cred ca totusi a fost o munca in echipa, nu cred ca va place nici dvs sa se creada altfel!!! Adica la cele facute le-am facut NOI, iar in rest te lucram si denigram sa scapam de tine ca ne incurci si lumea ne tot compara si intreaba de ce nu facem nimic!!! Asta au promovat fals tot timpul, ca eu fac opinie separat, DAR NU SPUN DE CE: CA NU SUNT DE ACORD CU MAGARIILE LOR SI CHELTUIREA NESIMTITA A BANILOR MEMBRILOR, CARORARA LI S-AU REDUS SALARIILE SAU AU FOST DATI AFARA!!!

Moment penibil in doua face: Pe fondul lipsei totale de relationare cu conducerea ministerului in ultimul an si jumatate, a ajuns ministrul si s.s. Cabulea sa le spuna sa mai vina si ei pe la minister!!! Asta dupa faza demisionabila a lingaului negru la inima si minte, la inceput: "dle ministru noi NU VA CEREM NIMIC! Suntem onorati ca sunteti primul ministru care vine la un congres al nostru!" Si gata orgasmul colectiv!

Atatea manevre si aranjamente, supunere orbeste si tacere doar la mafioti mai este!

Foarte multi colegi din tara mi-au dat mesaje si tf ca se vor retrage masiv, eram o speranta ptr ei ca se mai face ceva. O sa discut pe mesaje private cu fiecare, sa vedem ce facem. Pentru unele organizatii mai mici ori la care as spune eu ce le fac presedintii cu banii si cum le apara drepturile, s-ar desfiinta de maine.

Un candidat a carui contestatie nu a fost solutionata, Babus, va trimite memorii la ministru si alte autoritati, care nu vor da bine la imaginea CNP.

MULTUMESC CELOR CARE M-AU SUNAT SAU MI-AU DAT MESAJE, PENTRU SUPORTUL MORAL SI... OFERTE,

Sanatate si incerc sa-mi revin... in timp ce conducerea CNP scapata de mine isi exploateaza copios victoria indelung pregatita cu marionetele din tara, fara sa tina cont ca poate exploda impotriva-le furia colegilor lasati la ananghie fara nici un sprijin de la CNP, in afara mea.

Deocamdata atat si vom mai discuta. Sa vad cum imi fac lichidarea aici si sa-mi gasesc un loc de munca...

• Apreciez 1
Publicat

Asofronie se vrea un inger decazut DIN RAI.Din pacate la intrebarile care nu cuprindeau fraza de genul.''Aveti dreptate domnule Asofronie'' se raspundea in general cu banarea [ pe site-ul dumnealui].Cat priveste restul conducatorilor din CNP, NU E VORBA DECAT DE O RASA PURA DE SINECURISTI SI PUPINCURISTI.Atat ca vomit de scarba..

• Moderator
Publicat

Pe site-ul CNP-ului apare acest comunicat:

C O M U N I C A T

În legatură cu o serie de aspecte care au fost semnalate în cotidianul “Gândul”, legate de presupuse cuvinte jignitoare adresate domnului Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, cu ocazia participării domniei sale la lucrările celui de-al III-lea Congres Naţional al Corpului Naţional al Politiştilor, organizaţia profesională a politiştilor dezminte fară echivoc această situaţie.

Concret, aspectele prezentate în cotidianul amintit s-au referit la unele diferenţe de opinii formulate între reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor prezenţi la deschiderea oficială, sub patronajul domnului ministru şi un lider sindical, care nu era acreditat să participe la acest eveniment.

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Am facut cerere sa ma retrag din CNP, cerere pe care am lasat-o sefului CNP Bz. La scurt timp am fost chemat de catre unul din adjunctii sefului ipj, care m-a intrebat de ce vreau sa ma retrag, desi acesta nu ocupa nicio functie in CNP. Mi-a spus sa ma mai gandesc. Am plecat si m-am gandit la cat de multe a facut CNP pentru noi si, dupa circa doua ore, am revenit in biroul adjunctului. I-am spus ca m-am gandit foarte bine si tot vreau sa ma retrag. Cu jumatate de gura a fost de acord cu mine. La nicio ora mi s-a facut o testare in teren de catre seful nemijlocit, numai ca la falsul apel a fost directionat un alt echipaj. Seful nemijlocit a fost foarte nemultumit ca la apel nu am fost trimis eu. Nu mai sunt membru CNP si nu ma simt mai putin protejat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.