Jump to content
POLITISTI.ro

Admiterea in Academia de Politie si Scoala de Politie

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Scuze atunci, eu am crezut că te refereai la imaginea postată de Mădălin.

• Apreciez 1
Publicat

Pentru Sony : acum le fac imediat doar ca aveam luminozitatea monitorului prea mare si ma cam incurcam la ultimele.

Pentru RazvanM: din cate stiu eu la examenul medical atunci cand te pune sa citesti literele de pe un panou care sunt de diferite marimi nu ai voie cu ochelari de vedere.

Publicat

Cu literele n--am probleme(nu port ochelari da am auzit de niste ochelari care te ajuta atunci cand esti discromat)

Publicat

Nu cred ca o sa te lase ,este acelasi lucru cu cei care sunt mai mici decat minimum inaltimii si i-ar masura lasandu-i sa poarte pantofi cu toc.

Publicat

RazvanM cel mai bine ar fi sa te duci la Spitalul MAI din judetul/municipiul Bucuresti de care aparti si sa intrebi acolo de pe acum pentru ca ar putea exista lucruri pe care tu o sa ai posibilitatea sa le corectezi pana la examenul medical.

Cu sportul cum stai?

Publicat

Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati.. eu am ramas in liceu un an .. a-s pute-a sa dau la campina ?.. mentionez ca am ramas din cauza absentelor.. va rog frumos sa ma ajutati .. Respect :)

• Membru
Publicat

cu gramatica stai cam rau ! media la purtare a scazut si ea?

• Moderator
Publicat

Pentru a participa la concursul de admitere, candidatul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care:

• să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ
  • să fi obţinut la purtare în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8.00

Publicat

Pai doar in clasa a 9a am ramas .. cu 2 daca o tin cu 10 pana in clasa a 12a am vro sansa?.. nu am fost exmatriculat nici odata.. !. Respect Marius

Deci pot sa ma pun pe invatat ?.. sau nam nici o sansa:( ..

Publicat (modificat)

Aici sunt in ceata si eu:

Daca se pune nota la purtare din fiecare an in parte ca ea sa fie minim 8 , atunci nu ai nici o sansa.

Daca se aduna media la purtare in toti anii de liceu ai avea ceva sanse 40 +2 =42 impartit la 5 da 8,4 , situatia ta este similara cu cei de la SAM care fac 5 ani ,deci nu cred ca vor fi probleme daca ai repetat anul.

Cineva sa ma clarifice si pe mine: se aduna notele la purtare din cei 4 ani de liceu si se impart facandu-se o medie generala ,sau se refera la fiecare an in parte ca nota la purtare sa fie peste 8?

Modificat de Madalin
  • Moderator
Publicat

Din cate stiu eu, e diferenta intre a repeta anul scolar si exmatriculare.

Repetarea clasei sau a anului de studiu se face cand elevul nu a obţinut nota de trecere.

Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar

Art.126.

(1) Exmatricularea constă în eliminarea, până la sfârşitul anului şcolar, a elevului din unitatea de învăţământ în care acesta a fost înscris.

(2) Exmatricularea poate fi:

a) exmatriculare cu drept de reînscriere, în anul următor, în aceeaşi unitate de învăţământ şi în acelaşi an de studiu;

b) exmatriculare fără drept de reînscriere în aceeaşi unitate de învăţământ;

c) exmatriculare din toate unităţile de învăţământ, fără drept de reînscriere, pentru o perioadă de timp.

Art. 127.

(1) Exmatricularea cu drept de reînscriere în anul următor, în aceeaşi unitate de învăţământ şi în acelaşi an de studiu, se aplică elevilor din învăţământul secundar superior, din anul de completare si din învăţământul postliceal, pentru abateri grave, prevăzute de prezentul regulament sau apreciate ca atare de către consiliul profesoral al unităţii de învăţământ.

(2) Sancţiunea se aplică şi pentru un număr de cel puţin 40 de absenţe nejustificate din totalul orelor de studiu sau cel puţin 30% din totalul orelor la o singură disciplină de studiu/modul, cumulate pe un an şcolar.

(3) Sancţiunea se aprobă, în consiliul profesoral la propunerea dirigintelui, prin consultarea directorului.

Publicat

Nici nu stiu ce sa fac .. chiar vreau sa intru :(.. Si nu stiu ce sa fac .. Daca mai pot ..

Multumesc frumos Marius, Madalin !. Deci mai bine o las balta :(.. Ca nu cred ca am vro sansa :(

• Membru
Publicat

eu zic sa te pui pe invatat ca te incadrezi sa poti candida

Publicat

Multumesc.. Am sa incerc.. Deci trebuie sa tin media la purtare in 10 pana in clasa a 12a da ?

Publicat

N-am problema cu sportul..In plus media generala de pe clasele 5-8 imi este aproximativ 9.86....sunt in calsa a 8 a...si sunt di jud. Cluj

Corectare la postul anterior(al meu): din nu di

Publicat

Nu conteaza media generala nici din clasele 5-8, nici din liceu , doar notele de la BAC in cazul in care la admitere esti la egalitate cu cineva.

Mai ai destul timp asa ca vezi ce faci cu acea discromatie poate va aparea in viitorul apropiat vrun tratament de corectare ( daca nu exista deja in tarile dezvoltate).

Mult succes !

Publicat

Razvan,

Din experienta iti spun ca pana in clasa a-12a este foarte probabil sa-ti schimbi intentiile privind alegerea unei facultati. Depinde de liceul unde vei fi, de anturaj, de profilul care-l vei urma.

Publicat

Salut, am poposit si eu aici, si voi sta pana cand voi da examenul de admitere. Voi da si la Academie, dar pentru Jandarmerie B)

Daca ma puteti ajuta intr-un fel anume, chiar si cu pareri ar fi perfect.

• Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.