Jump to content
POLITISTI.ro

Rețelele de socializare - trecut, prezent și viitor

Postare recomandată

Publicat

A apărut abonamentul la Facebook, care oferă posibilitatea să nu îţi mai fie afişate reclame.
Voi ce aţi ales, plătiţi abonament sau folosiţi gratis?

• Moderator
Publicat

Nu o sa le dau bani niciodata.

Eu pot exista și fără Facebook, însă Facebook-ul fără noi, nu.

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

IMG_0052.jpeg

ce se intimplat dacă …” - nici autocorectul ăsta nu mai e ce a fost …

• Apreciez 2
  • 7 luni mai târziu...
Publicat

Eu sincer, cred că aceste rețele sociale au un aport însemnat la capitolul îndobitocirea populației, care este foarte ușor de manipulat prin intermediul lor.
Dacă te uiți pe oricare rețea de socializare la nivelul comentariilor, îți dai seama cât de proastă și ușor de manipulat este societatea.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Liberul arbitru este capacitatea ființei umane de a lua decizii și de a acționa în mod voluntar, fără a fi constrânsă de alți factori. Este legat de ideea de autonomie personală, oferind oamenilor puterea de a alege între diferite acțiuni, opțiuni sau comportamente.
Rețelele sociale, prin intermediul algoritmilor care filtrează și "personalizează" conținutul afișat, influențează în mod semnificativ percepțiile, alegerile și comportamentele utilizatorilor, înlăturând aproape complet liberul arbitru, prin faptul că elimină subtil posibilitatea individului să aleagă.

Drept urmare, absolut toți cei care nu se rezumă doar la accesarea rețelelor sociale și își caută singuri, citesc și accesează alte site-uri de internet, cum sunt cei activi aici, pe acest site (forum) sunt oameni ce nu pot fi incluși în gloatele celor care își pierd timpul pe rețelele sociale, nu pot fi manipulați așa ușor etc.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.