Jump to content
POLITISTI.ro

Despre poliţişti aspiranţi la statutul de "influencer"

Postare recomandată

• 9 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Bănuiesc ca ati văzut ultima isprava a prostului de Valer Kovacs, marele apărător al dreptății, patriot etc.

Ăștia ma uimesc pe zi ce trece, cu prostia, singurul care si-a revenit, e domnul fost jandarm de la Bv, colegul lu' Godina

Publicat

Banuiesc ca dl Kovacs va fi demis din functie pentru incalcare a interdictiei conform art 45, lit b din Lg. 360/2002?
Ce parere aveti despre dansul? 
Cand am vazut postarea lui instant m-am indreptat spre forum.. Eu sincer il simpatizam, dar pana la punctul cand incepuse sa vorbeasca chestii ce nu au legatura cu Politia Romana. 

Publicat

Nu merită să discutăm despre acest subiect. E un individ cu o capacitate intelectuală foarte redusă și carențe majore în privința discernământului, care face de râs această profesie cu fiecare ieșire publică.

• Apreciez 4
Publicat

Omul repetă la nesfarsit niste povesti populiste cu un singur scop, sa devina cunoscut, sa atraga cati mai multi urmaritori. Iar pentru asta face absolut orice, fara sa realizeze situatiile peniblie in care se pune.
Din pacate, face de ras institutia si categoria profesionala din care face parte in goana asta dupa notorietate. 

• Apreciez 3
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Una noua, Godina a anunțat că se va întoarce la serviciu după doi ani de concediu pt creșterea copilului. Si-a dat seama că dacă renunța la profesie va pierde notorietatea de care se bucura in prezent, pt că oamenii il urmăresc pt simplul fapt ca e politist.

• Moderator
Publicat

Mda...o sa spună ca ii place ce face (ca e politist)

Sau poate si-a dat seama ca notorietatea asta e cu doua tăișuri și ăia care te lingușesc și îți dau like-uri, vor fi primii care te decapiteaza când spui/scrii ce nu le place sa audă

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Dacă mai aveați dubii cu privire la unii dintre "influencerii Politiei Romane", uitati-va și voi la marele luptător cu gropile din asfalt și motociclist (rușine mi-e, ca și eu am casca pe cap în poza) ....

Omul, dupa ce ca e limitat și si-a facut-o cu mana lui (ma refer la destituire), pt ca să fim serioși, nu se face ce a făcut el, si nici ce fac și alții, din postura de polițist, acum apelează la mila publicului, postându-si IBAN-ul pe contul rețelei unde își dau întâlnire toți prostii și retardații (a doua în ierarhie după facebook).

Cat de penibil sa fii, domnule Kovacs?

Rapsuns corect: cam asa ca tine!

Disclaimer: a nu se înțelege greșit, nu ma bucur de raul tău, doar ca într-adevar, cum am mai spus, ti-ai facut-o cu mana ta.

IMG-20240814-WA0040.jpg

• Apreciez 3
Publicat

Sincer, omul acesta pare cam întârziat mintal. Fără suparare, dar din păcate asta-i adevărul.

• Apreciez 1
Publicat

Am văzut și eu câteva videoclipuri cu acest individ. Ăsta trăiește cu impresia că el e singurul polițist cinstit din România. Exact așa spune, că el e singurul polițist …  

• Moderator
Publicat

IMG_0886.jpeg

“Necesitatea este absolut necesară”  ✌🏻

• Apreciez 4
Publicat

Vai de capul nostru dacă ajung astfel de oameni în asemenea funcții. 
Ăsta se crede “polițist de carieră”!?!? 🤦🏻‍♂️

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Dacă nu mă înșel, până în pandemie, întindea cabluri pe la SCI, iar de când l-au trimis in strada cu forța, când s-a instituit starea de urgență, și-a descoperit veleități de polițist operativ. Până atunci, timp de câțiva ani buni, nu mai era super polițistul care luptă pt cetățeni. 

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

În Statutul polițistului este prevăzut:

Articolul 43 - Polițistului ii este interzis, în orice împrejurare:
...
e) să colecteze sume de bani de la persoane fizice sau juridice;

Această interdicție nu se aplică acestor "influenceri"? 

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Individul este un troll, care chiar minte și aberează cu nerușinare în obsesia de a primi atenție pe rețelele sociale. Dacă ai răbdare să asculți explicațiile oferite de el, îți vei da seama că e un mare habarnist și un individ submediocru. 

• Apreciez 3
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Acest Viorel Teacă și cu Tavi Pîrțea de la salvarea animalelor, sunt de o prostie monumentală. :doh:

• Apreciez 3
  • 5 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Se pare ca Godina, dintr-o modestie ieșită din comun și dintr o percepție pertinentă a realității, a refuzat propunerea de a fi secretar de stat în cadrul MAI.

Asa spune el pe pagina lui de Facebook. 

După ce am ratat șansa ca Valer Kovacs sa fie ministru de interne, o alta mare speranța ni se năruie.🤷🏻‍♂️

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Vă daţi seama în ce bulă şi rupţi de realitate trăiesc politicienii acestei ţări. Ar fi stare să pună într-o astfel de funcţie o persoană a cărui experienţă se rezumă la amenzi rutiere şi spartul uşilor. Şi ne mai mirăm că ajung în funcţii înalte oameni care nu şi-au pus semnătura în viaţa lor pe un rtup, ordonanţă de reţinere sau notă de introducere în arest, dar care în virtutea funcţiei ne spun cum trebuie prinşi infractorii şi cum trebuie documentată activitatea infracţională.

Politicienii trăiesc şi se informează de pe facebook şi de la tv.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Uitându-mă la cine a fost invitat la recepția de învestire în funcție a președintelui, nu m-ar mira să fie adevărată propunerea. 
Bineînțeles ca dacă ajungea în funcție și nu făcea față (și nu făcea față), dădea vina pe sistemul ăsta corupt care nu se plia pe spiritul lui liber, integru și progresist și nu pe incompetenta lui. Pentru ca în afară de TikTok și comentat de pe margine, nu văd să fi excelat în altă parte.  
Așa a făcut și cu eșecul lui la Academie. Aia au fost de vină ca nu au organizat concursul corect. 

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Doamnelor si domnilor....lupta gladiatorilor revine in forță!

Unde? Unde altundeva, decat acolo unde e locul de întâlnire al celor mai sângeroase batalii - pe Facebook.

"Lupii tineri ataca garda veche"

Un nou influencer se alătură grupului celor mai puternici, un fel de G8 si nu oricum; atacandu-l pe unul dintre liderii, top 3, pe Tavi Perțea, care fie vorba intre noi, nici acum nu stie sa circule in giratoriu.

Pavić se numește noul influencer, care a fost deja folosit si de instituție la o postare si are ceva de împărțit cu Perțea pe teme rutiere si probabil si pe like-uri si followers.

Rețeta e aceeași, provine de la rutiera ca 80% dintre ei, Godina, Perțea, Kovacs, Zontea, Robert Popa, cu acesta din urmă împărțind o alta asemănare - amândoi au niste brațe de frizer pe care si le expun pe Facebook in uniforma  :))) si probabil e o lupta intre ei, gen "care le are mai subțiri si ascuțite", pt ca am sesizat ca Popa sare in apărarea veteranului Perțea prin comentarii. 

https://www.facebook.com/share/v/1D7W2N8VSc/

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.