Jump to content
POLITISTI.ro

Despre poliţişti aspiranţi la statutul de "influencer"


Marius
 Share

Recommended Posts

 • Moderator

Pentru că în ultima perioadă au apărut precum ciupercile după ploaie, nu putem să ocolim acest subiect, motiv pentru care vă propun să discutăm şi să comentăm aici atât despre aspectele pozitive cât şi despre cele negative pe care le stârnesc acesti poliţişti care aspiră la statutul de influencer, în special pe reţelele de socializare.

PS: Încercaţi pe cât posibil să postaţi capturi de ecran şi să vă feriţi de link-uri, pentru că de cele mai multe ori îşi şterg ori îşi modifică postările. Mulţumesc pentru înţelegere!

Link to comment
Share on other sites

 • Membru

E foamea mare, iar frustarea specifica omului sters, nepopular (pana in momentul in care s-a inventat social media) pe masura. 
Cam asta caracterizeaza pe “influnceri”, poate cu exceptia a 1-2 cazuri. Pune-i intr-o alta meserie si vor avea zero vizualizari. 

Link to comment
Share on other sites

 • Membru

Haideți sa ii enumeram sa știe lumea despre ce vorbim

În ordinea numerelor de pe tricou (a se citi nr de like-uri/urmaritori) avem asa:

Marian Godină

Viorel Teacă

Tavi Pertea

Valer Kovacs

Dani Cek

Daniel Zontea

Link to comment
Share on other sites

Ştiţi ce e interesant? Cum aceşti aşa-zis formatori de opinie uită extrem de rapid faptul că ei au căpătat notorietate datorită profesiei pe care o au. Dacă nu se prezentau în faţa publicului ca fiind poliţişti, nici dracu nu-i urmărea, iar de foarte multe ori aruncă cu rahat în această categorie profesională fără niciun pic de jenă, doar de dragul unor like-uri şi distribuiri.

Link to comment
Share on other sites

 • Membru

Ce cred eu despre ei ... ei fac treaba asta pt interesul pur personal, dar sub o oarecare aparență ca fac un bine imaginii Poliției.

De fapt, toate astea se întorc împotriva noastră oarecum, pt ca în momentele critice, opinia publica va taxa cel mai mic pas greșit și va răspunde fix raportându-se la postările lor.

Si mai e o problema:

Ei devin oarecum formatori de opinie în rândul audienței. Si cand te vei plânge ca ti-au înghețat ăștia salariile, iti vor sari toți în cap, ca l-au auzit ei pe Godina ca nu e normal sa protestezi când țara asta trece printr-o situație dificila.

Edited by Roby
Link to comment
Share on other sites

 • Membru

Parerea mea este ca "trendul" dat de Godina, cu prezenta in mediul online, in uniforma, a luat-o grav pe aratura. Este normal sau cel putin asa consider eu, sa scoatem in evidenta si faptele bune sau talentele pe care le au unii dintre colegii nostri. Ca greselile, defectele si prostiile pe care le fac, au grija cei din presa, sa le expuna. Dar acum intervine adevarata problema: modul cum se prezinta, influencerii nostri... Majoritatea au inceput sa imite ce vad pe la politistii din SUA, sa se maimutareasca in fata camerelor sau sa dea "sfaturi" de viata. In tentativele lor de a iesi in evidenta, se vede clar ca majoritatea situatiilor, sunt regizate... Asta uita ei, faptul ca cei din SUA sau alte locuri, fac chestiile astea in mod natural. La noi, totul este o regie, iar aici, fara sa fiu modest, spun ca as juca teatru mai bine decat divele noastre din "serialul" de pe AXN. 

Eu sunt curios de parerile voastre, dar sa fiu sincer, mai curios sunt de parerile influencerilor din Politia Romana, despre activitatea lor. Ii felicit pe cei care chiar dau macar impresia ca nu toti suntem uscati si putrezi, dar pe ceilalti influenceri as putea sa ii intreb: voi chiar nu vedeti cat sunteti de penibili? "Tap-tap" 

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Să nu uităm că Godină Marian a scris o carte pentru copii, ca să o înțeleagă și colegii lui, polițiștii, după cum a precizat autorul :D

 

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ce e mai grav este că cineva, acolo sus, crede că se poate spăla imaginea instituției, vezi Doamne, cu măscăricii ăștia și îi ridică în slăvi și le dau nas(unora și medalii) pentru că presa, online-ul și prostimea gustă postările lor. Doar că, la un moment dat, toată "imaginea"asta bună făcută de influenceri va avea efect de yo-yo. Din păcate, am și eu vreo doi influenceri la mine la muncă și mi-e silă cand le văd mutrele și știu ce "capabili" sunt.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Moderator

Ăsta a ajuns la poliția animalelor?! 🤣

59DC704B-0B92-47F3-B4F8-9241FBE23BEF.jpeg

și acum vrea revoluție pt că nu-i aprobă efectuarea unei zile de concediu? 😁

Link to comment
Share on other sites

 • Membru

M-am uitat si eu la clip pt ca promitea mari dezvaluiri despre sistemul corupt, atac la adresa familia lui, gata, da totul in vileag si se conformeaza cererilor fanilor de a nu mai ascunde gunoiul sub pres. Dar de fapt, n-a primit si el o zi de concediu. Ba chiar am aflat ca mai are ore de recuperat. Tare. 
Ba chiar am vazut ca bate cu pumnul in masa sa i se raspunda de catre conducere (pana apuca sa faca si in scris) la niste probleme punctuale. Cred ca doua zi, in ajunul Revelionului, avea raspunsul deja primit la aceasta problema grava. 
Unii chiar si-au pierdut simtul ridicolului. 
In ziua de azi, cele mai marunte lucruri apar on-line. Postam si daca avem indigestie provocata de ciorba de la cantina IPJ-ului. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.