Jump to content
POLITISTI.ro

Funcţiile poliţiştilor şi ierarhizarea acestora în Poliţia Română

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

@TBogd,
Nu. Când ești mutat de pe un post pe altul se păstrează funcția pe care erai plătit și poți fi “avansat” ulterior pe noua funcție de șeful nemijlocit în perioada în care se pot face astfel de propuneri (de regulă la sfârșitul anului).

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Mulțumesc pentru răspuns.

Am formulat puțin ambiguu, cunosc faptul că la momentul mutării se menține funcția (sau se trece în inferioară). 

Întrebarea mea este dacă în perioada de tutelă, instituită la momentul schimbării specialității,  poți fi trecut/promovat într-o funcție superioară, urmare a propunerii formulată de șeful nemijlocit?

De ex.: tutelă în perioada noiembrie - ianuarie, pot fi propus la promovare în decembrie?

• Moderator
Publicat

Nu știu să-ți dau un răspuns sigur la această întrebare, dar cel mai probabil răspunsul este nu, respectivul polițist va pierde anul, urmând să fie eligibil pt promovare pe funcție anul următor. 
Să sperăm că alt coleg care se pricepe mai bine ne va lămuri.

• 7 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Are cineva ierarhia funcțiilor din Politie conform coeficientului salarial?

Eu am o poza, dar nu știu cât e de corecta

Poate cineva sa confirme/infirme?

IMG_20241203_151642_010.jpg

Modificat de Roby
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.