Jump to content
POLITISTI.ro

Imi e rusine ca sunt roman.

Postare recomandată

Publicat

Imi e rușine că sunt roman... Când vorbesc cu străinii, nici nu le zic că sunt din romania...

Ai putea încerca să-ţi găseşti alţi apropiaţi care să nu te eticheteze după etnie, ci după ceea ce eşti.

• Apreciez 1
Publicat

Majoritatea țiganilor nu sunt buni de nimic. Ai dreptate. Da' nu Poliția îi bagă la închisoare, Poliția doar îi prinde. Aici greșești.

• Moderator
Publicat

romania, eu te asigur ca NU exista o alta categorie profesionala din tara asta care sa aiba mai mult de suferit de pe urma acestor drepturi pe care le-au primit tiganii, decat cea a politistilor. Acesti politisti, asa huliti si balacariti pe toate posturile tv, sunt cei mai reclamati pentru presupuse fapte de discriminare. Tot ei sunt cei care le fac probleme si au de a face cel mai des cu astfel de indivizi, tot ei sunt cei ale caror familii au de suferit, iar astfel de exemple pot continua la nesfarsit.

Dar din pacate aceste lucruri raman necunoscute publicului, nimeni nu este interesat de problemele politistilor, pentru ca nimeni nu isi aduce aminte de un politist, decat daca il poate injura. De ce?

Pentru ca in ultimii 20 de ani, romanului i-a fost cultivata ideea conform careia politistul este dusmanul sau adversarul sau. Acesta este reversul medaliei si consecintele acestei campanii continue de denigrare a institutiei politistului. Si e doar inceputul ... lucrurile se indreapta intr-o directie total gresita.

Ne povestesti ca tu nu faceai referire la politistul de rand, atunci cand te-ai exprimat ca politia nu face si nu drege, ci la sefii acestei institutii. Nu e deloc corect, pentru ca aceasta institutie numita Politia Romana este formata din politistii de rand, care majoritatea isi fac treaba cum pot ei mai bine, fac sacrificii si datorita acestora viata lor familiara e total diferita de a unui om normal. NU acei cativa sefi pe care-i vezi pe la televizor trebuie identificati cu Politia Romana, intrucat procentul lor este infirm in comparatie cu numarul politistilor cinstiti si seriosi.

O alta cauza si probabil cea mai importanta, pentru care am ajuns in aceasta situatie, este ca ROMANII NU SUNT UNITII, nu se sustin unii pe altii, asteapta de la altii sa le rezolve problemele fara ca ei sa se implice catusi de putin. Orice roman, chiar daca vede cum un individ fura, nu doreste sa depuna marturie sau sa fie implicat in vreun fel. Si uite asa ... tu si multii altii se mira si sunt revoltati ca desi infractorul este retinut si dus in fata instantei, ulterior este pus in libertate.

In schimb, una din prejudecăţile romanilor este de a pune eticheta, de a clasifica totul, judecand dupa aparente si dupa stirile de la televizor. E o judecata superficiala ce in majoritatea cazurilor nu prea are legatura cu realitatea.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

"Imi e rusine ca sunt roman. -Si voua va e". - mie nu.

Si ce-ai sa faci?

Sa fii sanatos amice.

Nu poti lua in carca cuvantul altora. Nu crezi?

Problema ta e mai degraba una personala, cotidiana.

In orice caz, oripilarea asta e pe moment mult prea superficiala.

Esti frustrat.

Rusinea asta ti-o exprimi... nu ca ai putea face ceva in acest sens, ci pentru ca pur si simplu te astepti ca si altii sa reactioneze pozitiv la afirmatia ta, demonstrand marea cu sarea. Dovezi or fi ele. Dar sunt politici de urmat. Ar fi trebuit sa stii asta inainte sa postezi acest topic.

Parerea mea.

:emo-yessir:

Modificat de Noxy
Publicat (modificat)

Eu nu stiu de ce il mai bagati in seama. E genul de om care daca nu primeste raspunsurile asa cum ar vrea el sa le auda si care nu au nicicum de-aface cu realitatea, nu se lasa, e setat asa si asa va ramane.

Modificat de Rusy
  • Membru activ
Publicat

Nici daca sunteti rai cu el nu rezolvati nimic.

Oamenii au o perceptie despre politie si munca de politie total diferita de realitate, si daca studiaza mai bine o sa isi schimbe total parerea. Mi se pare normal sa ii explicam, nu sa il luam la misto. Nu cred ca e baiat rau, poate doar superficial.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.