Jump to content
POLITISTI.ro

Imi e rusine ca sunt roman.

Postare recomandată

Publicat

De ce politia nu face nimic impotriva indivizilor de etnie rroma (sa nu zic Țigani borâți, cum e denumirea originala) care agreseaza, fura, injura, omoara, etc.

Au vile cu cate 3 etaje si merțane, si pe polițaii de sus ii doare la bască. Ăia nu si-au facut vile pe bani legali. Cate cazuri am vazut la televizor si țiganii scapa de fiecare data. (Ma refer la interlopii din orasele mari) PAI MAAAAA, A AJUNS TIGANIA SA FIE MAI PUTERNICA CA POLITIA? Când toti stiti ce fac țiganii aia.. Ne mai fac si de ras prin Europa, si toata lumea ne catalogheaza drept tigani. Chiar daca ei reprezinta doar 2.80% din populatia tarii. (Conform recesamantului din 2002, dar nr lor e mult mai mare). Acum cum li se intampla ceva, da vina pe rasism. Si mai nou la tembelizor, se promoveaza prostia (țigania) si Romania, se cocalarizeaza (se transforma incetul cu incetul într-o șatra mare de țigani). Asa va cadea Romania... Ca politia nu e in stare sa le faca nimic țiganilor care ne distrug tara încetul cu încetul.

• Apreciez 1
  • Displace 13
Publicat (modificat)

Pentru ca mai romania, NU politia ii condamna si implicit ii baga la zdup.

Modificat de serhente Garcia
Publicat

Cand am zis politia, m-am referit la cei de sus.. Ca polițaii astia cu băscalie în cap sau cu cagula, sunt doar niște pioni, ai mafioților.

Imi e rușine că sunt roman... Când vorbesc cu străinii, nici nu le zic că sunt din romania... Doamne... cate cuvinte mai am... Dar dupaia o să iau ban, pt neo-nazism, extremism, etc. Da, recunosc am inclinatii naziste, asta datorita tiganilor. Nu zic mai multe că iau warn / ban

• Apreciez 1
  • Displace 11
Publicat

Pai atunci scrie la cine te referi ca poate, poate sare de popou in sus si/sau vre-un politist comunitar (iarta-ma doamne dar a trebuit sa scriu in clar termenul) ca s-or simti si ei cu musca pe scufitza, sau si mai si, de la POLITIA ANIMALICA, sau politia bunului simt, sau mai stiu eu ce pseudopolitie, ca sunt atitea in ziua de azi.

Publicat

Și totuși...... De ce au ajuns țiganii si înterlopii să fie mai puternici ca legea?

• Apreciez 1
Publicat

In primul rand cand spui Politia inseamna ca te referi la oamenii din strada,la politistii care duc greul,pe care multi ca tine cu limba de cocalar (de genul AI MAAAAA, A AJUNS TIGANIA SA FIE MAI PUTERNICA CA POLITIA?) nu o vad cu ochi buni.In al doilea rand lucratorii de politie in momentul in care constata o incalcare a legii,a normelor de convietuie sociala acestia o sanctioneaza,in limitele competentelor,iar daca cumva tu nu sti in afara de institutia Politiei mai exista si alte institutii (gen parchet,judecatorie) ,acestea au un ultim cuvant de spus in finalitatea sanctionarii acestor fapte,fie ele savarsite de rromi,romani sau alte nationalitati.

Si inca un lucru,daca tie rusine ca esti roman,nu mai spune cu voce tare acest lucru,pentru ca datorita unor oameni ca tine care doar dau din gura ca ei fac una sau alta,si critica pe altii in loc sa se uite in ograda lor,a ajuns aceasta tara in acesta situatie. :angry:

În primul rând, dragul meu frate român, dacă tu consideri că acela e un limbaj de cocalar, eu nu mai zic nimic te las să crezi ce vrei.

Am zis mai sus că nu ma refer la polițiștii comunitari, la mascați... etc.. Am zis clar, că mă refer la cei de sus. Zici tu că din cauza celor ca mine a ajuns Romania așa... Bun, deci Romania a ajuns așa, din cauza oamenilor care spun adevărul, nu? Și care vor ca minoritatea rromă să fie dată afară din țara, sau măcar pusa la punct. Și nu-mi spune mie că nu am dreptate, când vedeți toți cazurile de la televizor!

WOW... ce de voturi pt reputatie negativa mi-ati dat pt ca spun adevarul... Fie ca sunteti de la judecatorie.. Fie ca sunteti de la jandarmerie, sau politie. Va e frica de niste indivizi de etnie rroma. :emo-yessir:

Hai.... sa vina voturile negative!

• Displace 10
  • Membru
Publicat (modificat)

Astea sunt frustrarile tale,romanule,si lasa-ma cu cazurile de la televizor fiindca acestea existau de multa vreme numai acuma sunt prezentate intr-un mod aberant,ireal de multe ori iar cei ca tine care cred tot ce vad la televizor (ce spune Esca sau stiu eu cine) sunt usor de influentat.Nici mie nu-mi placa cazurile in care rromii incalca legea,insa de multe ori o incalca pentru ca institutiile statului nu fac nimic sai integreze in societate,astfel se indreapta spre o viata infractionala,intelegi romanule.

Dar te asigur ca nici romanii nostri nu sunt mai prejos cu nimic. :emo-yessir:

Modificat de cipri83
Publicat (modificat)

Astea sunt frustrarile tale,romanule,si lasa-ma cu cazurile de la televizor fiindca acestea existau de multa vreme numai acuma sunt prezentate intr-un mod aberant,ireal de multe ori iar cei ca tine care cred tot ce vad la televizor (ce spune Esca sau stiu eu cine) sunt usor de influentat.Nici mie nu-mi placa cazurile in care rromii incalca legea,insa de multe ori o incalca pentru ca institutiile statului nu fac nimic sai integreze in societate,astfel se indreapta spre o viata infractionala,intelegi romanule.

Dar te asigur ca nici romanii nostri nu sunt mai prejos cu nimic. :emo-yessir:

Uite, vezi că am dreptate? (Și nu ma iau după tot ce se zice la televizor, mă iau după ce crede lumea si ce crede toată EUROPA). De ce să îi integreze în societate? Să și-o ia în cap? Tocmai de aia, comit atâtea infracțiuni. Că se ascund în spatele etniei. Și cum sare cineva pe ei, dă vina pe rasism. Și știu că nici românii noștrii nu sunt mai prejos cu nimic.

Europa ne catalogheaza drept ȚIGANI, ciorile s-au autointitulat rromi, iar europeanul de rând nu face diferența între rromanian sau romanian. Ei sunt cunoscuți în europa drept:

Romany, Romanies, Romanis, Roma sau Roms, cuvinte care nu diferă foarte mult de romanians. Și induce în eroare multă lume din Europa.

Un cuvânt am pentru prietenii noștrii țigani: AUSCHWITZ. Și îi salut cu un calduros Heil Hitler! :emo-yessir: (Nu m-ar afecta cu nimic, din moment ce țiganii sunt inculți și analfabeți)

Va place cum arată această hartă? Mie nu...

Romani_population_average_estimate.png

Modificat de romania
Publicat

@romania, fara suparare dar daca tu vezi pe strada un cetatean de etnie rroma injurand, scuipand sau batjocorind un roman ce faci? ii sari in aparare??? sincer? daca iti este rusine ca esti roman este democratie si poti trai unde vrea inima ta;)

Publicat

@romania, fara suparare dar daca tu vezi pe strada un cetatean de etnie rroma injurand, scuipand sau batjocorind un roman ce faci? ii sari in aparare??? sincer? daca iti este rusine ca esti roman este democratie si poti trai unde vrea inima ta;)

Sincer? Da.

Știu că pot trăi unde vreau. Dar am planuri aici, în Romania. Chiar dacă nu îmi place țara, doar din cauza țiganilor.

Publicat

Omule, dar tu ai destul de multe probleme.

Eu zic sa parasesti tara si sa lasi politistii sa isi faca treaba cum stiu mai bine.Varsa-ti frustrarile in alta parte sau uita de ele in alta tara, asta daca nu cumva planuiesti un masacru sa apari la stirile de la ora 5. :naughty:

Publicat

Omule, dar tu ai destul de multe probleme.

Eu zic sa parasesti tara si sa lasi politistii sa isi faca treaba cum stiu mai bine.Varsa-ti frustrarile in alta parte sau uita de ele in alta tara, asta daca nu cumva planuiesti un masacru sa apari la stirile de la ora 5. :naughty:

:ner: Deci am probleme, ca ma deranjeaza indivizii de etnie rroma, nu? Am probleme ca le urasc rasa infecta. Si am probleme, ca ma deranjeaza ca ei traiesc pe carca noasta, si isi fac vile cu 2-3-4 etaje cu bani ilegali.

Pana la urma, tot eu am probleme? Cred ca tu ai probleme, ca esti un copil care nu vede ce fac tiganii astia..

Cat despre masacrul ala de care zici tu.... Ar fi ceva, m-ar considera oamenii erou national.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

si daca postezi aici pe forum toate astea, crezi ca tiganii nu isi mai fac vile???sau nu fac ce stiu ei cel mai bine???

Publicat

:ner: Deci am probleme, ca ma deranjeaza indivizii de etnie rroma, nu? Am probleme ca le urasc rasa infecta. Si am probleme, ca ma deranjeaza ca ei traiesc pe carca noasta, si isi fac vile cu 2-3-4 etaje cu bani ilegali.

Pana la urma, tot eu am probleme? Cred ca tu ai probleme, ca esti un copil care nu vede ce fac tiganii astia..

Cat despre masacrul ala de care zici tu.... Ar fi ceva, m-ar considera oamenii erou national.

Da, ai mari probleme. Nici nouă nu ne place că membrii acestei etnii comit infracțiuni, iar unii dintre ei rămân nesancționați de legea penală. Diferența este că, noi încercăm, și de multe ori reușim, să-i depistăm și să-i aducem în fața unui procuror și judecător pentru a fi trași la răspundere. Adică, noi luptăm pentru a îndrepta lucrurile urâte din această țară - cum ești și tu de altfel.

Cât despre masacrul de care zici, cred că este singura posibilitate să te vezi la televizor, iar oamenii te vor considera un gunoi național. Este singura modalitate în care îți poți demonstra frustările și limitele. Domnule, lucrurile se rezolvă mult mai bine fără violență și cu multă inteligență.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Da, ai mari probleme. Nici nouă nu ne place că membrii acestei etnii comit infracțiuni, iar unii dintre ei rămân nesancționați de legea penală. Diferența este că, noi încercăm, și de multe ori reușim, să-i depistăm și să-i aducem în fața unui procuror și judecător pentru a fi trași la răspundere. Adică, noi luptăm pentru a îndrepta lucrurile urâte din această țară - cum ești și tu de altfel.

Cât despre masacrul de care zici, cred că este singura posibilitate să te vezi la televizor, iar oamenii te vor considera un gunoi național. Este singura modalitate în care îți poți demonstra frustările și limitele. Domnule, lucrurile se rezolvă mult mai bine fără violență și cu multă inteligență.

1. De ce crezi ca am probleme? Repet, doar pt ca nu imi plac tiganii?

2. Chestia cu masacrul era o gluma

3. Normal ca toti incultii si cocalarii (75% din neamul romanesc) ma vor considera gunoi national.

4. Frustrari? Draga domnule, nu sunt deloc frustrat, sunt doar deranjat si dezgustat de ce se intampla in tara asta. Dar voi folositi acest cuvant, chiar daca nu stiti ce inseamna.

5. Ma bucur ca luptati pt dreptate, chiar daca aceasta lupta nu da roade.

Toate cele bune.

Modificat de romania
  • Membru
Publicat (modificat)

daca o sa studiezi bine forumul o sa gasesti raspunsul tuturor intrebarilor tale. O sa vezi ca politia e doar o mica parte din sistemul care trebuie sa asigure un climat decant in tara asta si o sa mai vezi cum isi bat altii joc de munca noastra.

E prea mult de dezbatut aici si prea complex.

Pot sa spun totusi ca ai idei preconcepute si ca pentru orice se intampla exista motive. Tiganii asa cresc, cu mentalitatea asta, nu fac diferenta intre bine si rau, pentru ca asta vad de mici. Si cel mai rau nu folosesc anticonceptionale....

(nu ma refer la tiganii integrati in societate)

Si inca ceva: nu pari un om prost, dimpotriva, incearca totusi sa gandesti mai in profunzime, ca nimic nu e asa simplu cum spui tu.

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
Publicat

daca o sa studiezi bine forumul o sa gasesti raspunsul tuturor intrebarilor tale. O sa vezi ca politia e doar o mica parte din sistemul care trebuie sa asigure un climat decant in tara asta si o sa mai vezi cum isi bat altii joc de munca noastra.

E prea mult de dezbatut aici si prea complex.

Pot sa spun totusi ca ai idei preconcepute si ca pentru orice se intampla exista motive. Tiganii asa cresc, cu mentalitatea asta, nu fac diferenta intre bine si rau, pentru ca asta vad de mici. Si cel mai rau nu folosesc anticonceptionale....

(nu ma refer la tiganii integrati in societate)

Si inca ceva: nu pari un om prost, dimpotriva, incearca totusi sa gandesti mai in profunzime, ca nimic nu e asa simplu cum spui tu.

Apreciez raspunsul tau, si mai ales apreciez ca nu m-ai atacat cum au facut ceilalti.

Tigani reprezinta un PERICOL pt Romania. Se inmultesc foarte repede.. Curand o sa ajunga la proportii ingrijoratoare. Stiti cu totii ca 8 din 10 tigani fura, violeaza, inseala... etc. Ei au cu totul o alta mentalitate fata de noi. De aceea, nu merita sa fie integrati in societate. Cat despre politie, va repet pt a 3-a oara. Nu m-am referit la politistii de rand. M-am referit la politistii, procurorii, judecatorii, etc, corupti. In fiecare roman STIU, ca exista o ura fata de tigani, chiar daca recunoaste sau nu.

Publicat (modificat)

1. De ce crezi ca am probleme? Repet, doar pt ca nu imi plac tiganii?

2. Chestia cu masacrul era o gluma

3. Normal ca toti incultii si cocalarii (75% din neamul romanesc) ma vor considera gunoi national.

4. Frustrari? Draga domnule, nu sunt deloc frustrat, sunt doar deranjat si dezgustat de ce se intampla in tara asta. Dar voi folositi acest cuvant, chiar daca nu stiti ce inseamna.

5. Ma bucur ca luptati pt dreptate, chiar daca aceasta lupta nu da roade.

Toate cele bune.

Munca noastră și rezultatele ei nu se văd, de cele mai multe ori. Pe când toți ceilalți dorm, noi muncim, în condițiile în care numai noi le cunoaștem, pentru ca să fie liniște în comunitate. Dacă nu vezi polițistul pe stradă, asta nu înseamnă că el nu muncește și nu știe tot ce se întâmplă. Nu cunoști tot ceea ce reprezintă activitatea de probare a unei infracțiuni. Nu cunoști ce presupune să fie confiscate bunuri (imobile, autoturism, etc.) în cadrul unei anchete penale. Nu susțin că sistemul nistru juridic și cadrul legal sunt perfecte, nici pe departe, însă sunt folositoare și se vor perfecționa pe parcurs. Cum ți-au precizat și ceilalți colegi mai sus, nu depinde de noi totul, de cele mai multe ori ultimul cuvând avându-l Parchetele, Judecătoriile sau Tribunalele.

Cât privește celelalte concluzii la care ai ajuns, consider că știi mai bine ce este în capul tău, dar dă-mi voie să am opinia mea personală: ”nu ai toată țigla pe casă”.

Nici mie nu-mi plac țiganii, poate mai mult decât tine, însă știu că nu procedând în acest fel voi rezolva ceva. Încearcă să dai dovadă de mai multă diplomație și inteligență, nu spune nimeni că nu le ai, dar nu le arăți. Dând dovadă de spirit civic și sprijinind activitățile cetățenilor de bine și ale Poliției, numai așa putem scăpa de cei care încalcă legea, fie ei țigani sau alte etnii.

În momentul în care consideri că 75% dintre români sunt inculți și cocalari și te plasezi deja în celălalt procent nu știu unde mai este spiritul național în tine?!

Modificat de dorian
  • Membru
Publicat

Stiti cu totii ca 8 din 10 tigani fura, violeaza, inseala... etc.

Ai facut vreun sondaj,ceva?

• Moderator
Publicat

@romania

Daca doresti sa fii tratat cu respect, sa purtam un dialog civilizat, trebuie sa-i respecti si tu la randul tau pe ceilalti. Nu ar fi rau daca ai incerca sa renunti la generalizarile si jignirile pe care le-ai facut in primele posturi din acest topic.

Din pacate, analizezi situatia foarte superficial, iar adevaratele cauze ale problemei la care faci referire, depasesc atat competentele cat si autoritatea politistului. Te asigur ca si politistii sunt cetateni ai acestei tari, si ei isi doresc sa traiasca intr-un mediu civilizat, iar marea majoritatea fac tot ce le sta in putinta pentru acest lucru.

Adevarata cauza a acestei probleme este lipsa unei legislatii adecvate si asta pentru ca de mai bine de 20 si ceva de ani, Romania este condusa de niste impostori.

• Apreciez 3
Publicat

asta sigur e C Vadim T sub acoperire

patriot de nu se mai poate doar ca il deranjeaza putin tiganii si ar vrea sa-i omoare un pic

si are aceeasi parere despre pol ca si stimabilul

eu cred ca ar trebui sa fie deschisa si o sectiune pentru dezaxati sa se exprime si ei (ca un simplu topic nu ajunge)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

oricum, se pare ca nervii oamenilor nu mai rezista mult acestei probleme...

Publicat

Romania , daca nu ai mustrari de constiinta , numai bine te faci tu politist , iar de fiecare data cand legea iti perminte extermini cate unul ,cate doi? ocazii cred ca vei avea destule...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@romania: va respect dreptul la opinie - banuiesc ca majoritatea celor de pe forum gandesc la fel - daca este exprimat intr-un mod civilizat, fara conotatii rasiste sau care sa indemne la ura intre cetateni! Fapt pt care ati primiti si avertizarea! Urmeaza si cartonasul rosu, in caz ca nu va corectati modul de postare. Asa cum spuneam si unui alt user, prezenta dvs. pe acest forum este un privilegiu, nu un drept!

In alta ordine de idei, va anunt ca aveti si optiunea ca la sediul oricarei misiuni diplomatice a Romaniei din strainatate sa predati documentele de identitate romanesti si sa solicitati renuntarea la cetatenia romaneasca! Este adevarat ca dureaza aproximativ 6 luni procedura, dar o sa aveti ceea ce va doriti, in final. Atentie! exista anumite taxe consulare, dar imi imaginez ca la veniturile dvs. nu o sa va impiedice un "detaliu" ca acesta.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.