Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Lotus Evora S

193189-lotus.jpg

Jaguar XFR 2010

O limuzina sportiva Jaguar XFR, cu motor V8 de 5 litri, care dezvolta 510 Cai Putere (CP), a intrat in dotarea Politiei Rutiere, fiind furnizata printr-un contract pe sase luni de catre Premium Auto, importatorul Jaguar in Romania. Instructajul politistilor care vor conduce masina a fost realizat de pilotul Vali Porcisteanu.

Jaguar-XFR-2010-in-echiparea-Politiei-Romane-sursa-0-100.ro-01-655x491.jpg

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Constructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, a lansat marţi pe piaţa românească modelele Dokker şi Dokker Van, produse în uzina din Tanger, Maroc, la preţuri cuprinse între 8.700 şi 13.600 euro, TVA inclusă, în funcţie de motorizări şi dotări.

Dacia Dokker va fi maşina pe care o va folosi Poliţia Rutieră.

Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizări mixte atât în scop personal, cât şi profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgonetă care vizează în principal micii comercianţi şi întreprinzători.

Din punctul meu de vedere grafica folosita, e pur sange POLITIA locala.

Sursa : http://www.gandul.in...r-foto-10089291

politie2.jpg

Modificat de achiteim
  • Moderator
Publicat

Dacia Dokker va fi maşina pe care o va folosi Poliţia Rutieră.

Nu cred că e adevărat, Poliția Română nu a făcut un astfel de anunț, e doar o speculație a celor de la Dacia prin care își fac reclamă gratuit.

În plus, dacă observați cu atenție inscripțiile aplicate pe mașină, nu sunt cele specifice Poliției Române, sunt doar o imitație.

• Moderator
Publicat

Politia din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, a adăugat la flota de vehicule, compusă până nu de mult numai din Toyota Land Cruiser și modelul Ford F-150 Raptor.

298373_464224353611668_1119024341_n.jpg

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am vazut in realitate acest pick-up care este intr-adevar, impresionant. O mare problema la noi ar fi consumul :clip:

• Moderator
Publicat

La arabi nu cred că este un criteriu de luat în seamă. Oricum frumoasă rău camioneta.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

În data de 19.11.2012 au fost livrate 114 autospeciale Kia Ceed inscripţionate pentru Comandamentul Poliţiei din Polonia.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Lenco BearCat G3 ce aparţine St. Louis County Police Department şi care este dotat cu Liberator HX Elevated Tactics System

229050331020066474_nfZA7X61_c.jpg

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@Catalin, mi-ai umblat la sentimente, este masina(si marca) care imi place cel mai mult. Iubesc acesta masina !

Cand aud (sau vad) Dodge Challenger RT ... se ridica parul pe mine ! :)

Dodge_Challenger_RT_Police_Car_by_TheCarloos.jpg

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Dubai patrol car - Lamborghini Aventador LP 700-4

lamborghini-aventador.jpgay_107676160.jpg?w=65003658029.jpg?w=753

Are 750 CP, viteza maxima este de 350km/h si atinge 100km/h in 2,9 sec.

A costat 420.000 euro.

Publicat (modificat)

si iubita mea

dacia_duster___police_by_garyroswell007-d2zfabf.jpg

... cel mai mult imi place Jeep-ul Wrangler!

aici avem o pasiune comuna...

dar nu asta nou, asta e prea mare, un jeep YJ sau TJ, alea usoare si cat mai de baza, care se "bateau" cu defender-ul vechi de prin 70

Modificat de cezar1
  • 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.